איזה כתבה עשו על המפגש בראש 1
אח אח

keren eckshtein

New member
איזה כתבה עשו על המפגש בראש 1 ../images/Emo13.gif אח אח

מי שמנוי שיקום כבר ויפתח עמוד 22 ( אני חושבת XD ) מי שאין לו שירוץ לקנות :) אחלה כתבה עם תמונות DDDDD: וההפרחת בלונים ואפילו הפזמון של המילים שלרה כתבה ללחן מונסון
בקיצור אחלה כתבה
צריך להודות להם .

3has3

New member
../images/Emo69.gif טחח ודווקא היום אמא שלי לא קנתה

איזה כייף ^$#%^$ *הולכת לקנות אני חושבת*

never cry

New member
../images/Emo207.gifתזכורת מילון

השבוע הנושא הוא שאלות למי שיש שישלח לי..

Rukia nik

New member
ספיר, את מפורסמת!

את מופיעה בראש 1!
וואה, ראש 1 התעלו על עצמם הפעם! הכתבה: לטוקיו באהבה טוקיו הוטל ממשיכה להכות גלים: בלונים מופרחים מגג עזריאלי, חולצות מעוצבות של הלהקה ואפילו שירים שמעודדים את הבאתם לארץ. ביקרנו במפגשי המעריצים ההיסטריים נערכו הקיץ והרגשנו כמו מסיבה ענקית. נו, שיבואו כבר! אם התחלתם ללמוד גרמנית, אתם יודעים ששחור וכתום הם הצבעים האהובים על ביל ו"מונסון" זה ממש לא רק מונח במטאורולוגיה בשבילכם, כנראה שגם אתם חלק מהטוקיומאניה. למרות העובדה שהגיל הממוצע של חברי הלהקה עומד על 19, והשפה האנגלית זרה להם כמעט לחלוטין - הצליחה טוקיו הוטל בשנתיים וחצי בלבד לכבוש את לבבבות הקונצנזוס של מעריצים בכל רחבי העולם, וכן, הטירוף הגיע גם לישראל. ב-19 ביולי, יום טוקיו הוטל הבינלאומי, התקיים מפגש המעריצות של הלהקה על גג קניון עזריאלי. כל הבנות לבשו חולצות של הלהקה וענדו צמידים בצבעי שחור וכתום או אדום ושחור (צבעי הדיסק הראשון של טוקיו הוטל.) כשאחת המעריצות הוציאה גיטרה והבנות פצחו בשירת ציבור בגרמנית, לא היה קשה בכלל לזהות אותן. "לא באנו לכאן כדי לצרוח 'איזה חמוד הישבן של ביל!'", אומרת קלרה טומצ'ין (17), המארגנת הרשמית של המפגש. "רצינו להיפגש עם כל המעריצות מרחבי הארץ ולהכיר אחת את השנייה", מוסיפות זואי אלון (13.5) ובת-חן דרמר (13), גם הן מהמארגנות. מה יש בטוקיו הוטל שאין באף להקה אחרת? קלרה: "את טוקיו הוטל לא מריצים ב-MTV בלי הפסקה חוץ מהעובדה שהם נראים טוב, הליריקה שלהם לא שטחית ויש בה המון מסרים כלפי הנוער." בת-חן : "הם מעודדים את הנוער להתמודד עם הבעיות שלו ולא לברוח מהן ולוותר, לזכור שתמיד יש ברירה והכי חשוב - פשוט להיות מי שאתה." זואי : "השירים שלהם הם מסרים לחיים, הם עוזרים לך לחשוב נכון." איך אתן בכלל מבינות את המילים? רוב השירים הם בגרמנית, לא? קלרה: "אני לומדת גרמנית דרך האינטרנט באתרי תרגום. דרך אגב, באירופה זו ממש תופעה! בצרפת למשל, ילדים בוחרים ללמוד גרמנית בבית הספר כשפה זרה במקום אנגלית, רק בגלל טוקיו הוטל." בת חן: "אמא שלי יודעת גרמנית אז היא מלמדת אותי ואני מחפשת תרגומים לשירים שלהם באינטרנט." לחטוף את ביל לא עבר חודש וכבר הבנות (והפעם, נוספו גם כמה בנים) ארגנו מפגש נוסף. פסעתי לעבר הצרחות וצלילי הקאבר ל"מונסון" שקיבל ליריקה חדשה מאת לרה אקסלרוד (14) שהולך ככה:
"We want you to come It will be nice, even one perform Gustav on drums, Georg on bass And Tom will play Guitar only for us"​
נסו לשיר את זה על הלחן של "מונסון", יוצא מגניב לגמרי. הפעם המטרה הייתה ציון שנתיים ליציאת הסינגל "מונסון", ע"י הפרחת מאות בלונים מגג קניון עזריאלי ומכירת חולצות שאותן עיצבו "פוקע" בגם (16) ומיכל חדד (16), מנהלות האתר:
www.tokiohotel-il.com​
"שמנו לב שאין מוצרים של הלהקה בארץ אז החלטנו לייצר אותם בעצמנו." הסבירה מיכל. "אני מעצבת גרפית, אז עיצבתי את החולצות בעצמי, ואבא של פוקע מימן לנו את ההוצאות. פחדנו שלא יקנו, אבל מתוך 70 כבר נמכרו 54". מה מאפיין אתכן כמעריצות? לרה: "חברה שלי משוויץ שולחת לי את כל הפוסטרים שמתפרסמים בעיתונים המקומיים שלהם, יש לי פינת סגידה לטוקיו הוטל בחדר. חוץ מזה אנחנו תמיד מסתערות על "סטימצקי" ומחפשות תמונות של ביל בעיתונים מחו"ל." פוקע: "עשיתי קולאז' מהפוסטרים שלהם ותליתי בחדר." מה הדבר הכי מוזר שאתן יודעות על חברי הלהקה? לרה: "פורסמה כתבה על כך שטום שכב עם מעריצה וכתב על זה שיר". פוקע : "הם ממש מתעצבנים כששואלים אותם מאיפה בא השם של הלהקה." מאיפה באמת? פוקע: "טוקיו הוא המקום הכי רחוק בו הם שואפים להופיע ו'הוטל' זה בגלל שהם נודדים ממלון למלון בסיבובי ההופעות שלהם." יצא לכן להיתקל בתגובות לא נעימות בגלל ההערצה שלכן? פוקע: "קודם למשל הגיע ילד שרצה לשרוף פוסטר של טוקיו הוטל וקרא להם נאצים אז התווכחנו איתו וחטפנו לו את הפוסטר. אנחנו רגילות כבר לתגובות כאלה של אנטי בגלל שהם גרמנים, טוקיו הוטל מעולם לא התבטאו בצורה אנטישמית, אבל אנשים לא באמת מכירים אותם." ואתן מרגישות שאתן מכירות את חברי הלהקה אישית? פוקע: " כעיקרון אנחנו מסתמכות על ראיונות, אז אנחנו מכירות אותם ממה שהתקשורת מייצגת." לרה: "לא ברמה של להתאהב באחד מהם, למרות יש המון בנות שמאוהבות בהם ומתעלפות בהופעות, ואפילו פורסם שבחורה התאבדה בגלל האהבה שלה אליהם." טוקיו הוטל, כזכור לכם, נתנו ראיון בלעדי לראש 1 שסחף גל תגובות ברחבי העולם. "באתרים הרשמיים של טוקיו הוטל ובערוץ המוזיקה הגרמני הייתה כותרת גדולה של טוקיו הוטל כובשים את המזרח התיכון", מספרת לרה כשלפתע קוטעת את הראיון נערה צעירה שמסתובבת בין המעריצים עם שקית ניילון ובה שטרות של כסף, "אתן יכולות לתרום כמה שקלים בשביל מתנה ליום הולדת של ביל וטום?" אתן קונות להם מתנה? פוקע: "כן, לביל וטום התאומים יש יום הולדת ואנחנו רוצות גם להכין להם ספר ברכות עם תמונות שלנו ולשלוח להם." זה מה שנקרא מעריצות משקיעניות." אבל לא רק מעריצות יש לטוקיו הוטל. רומן סטפנידנקו (14) ודני קזרנובסקי (14.5) מכירים כבר מזמן אבל התוודעו לאהבתם ההדדית לטוקיו הוטל כשנפגשו לגמרי במקרה במפגש. לא מפריע לכם שאתם הבנים היחידים במפגש? רומן: "ממש לא, אנחנו גאים בזה שאנחנו אוהבים את הלהקה ולא אכפת לנו מזה." מה הייתם עושים אם הייתם פוגשים את טוקיו הוטל? רומן ודני: "חוטפים את ביל." ביל, אל תגיד שלא הזהרנו. סוף הכתבה!
נשחק לי כבר הלק מרוב להקליד!
מי שרוצה סריקה של הכתבה שישלח לי במסר.

LiHiLuSh

New member
חח מדליק וואי תודה לך../images/Emo24.gif

לי עשו חצי מנוי חח אבא הביא לי עיתון אחד וסיימנו ממש חוצפה!! ודרשתי מנוי חחח

Rukia nik

New member
בבקשה!../images/Emo9.gif

וגם אבא שלי עשה לי משהו כזה, עד שאני שילמתי חצי מהמנוי ואז הוא הסכים!
אבל אני מנויה למעריב לנוער, יותר שווה!

LiHiLuSh

New member
חעחע

אח שלי חילק את מעריב לנוער אז יש לי מלאה חחח והוא עשה לי אותו דבר עם מעריב לנוער חח הוא הביא לי גם אחד וזהו חח ועכישו שהוא יחזור מאוסטרליה אני יחריאך אותו לעושת לי מנוי לשתהם חח לא תהיה לו בררה הכנתי לו את העוגה שהוא הכי אוהב חחחח

3has3

New member
../images/Emo69.gif תודה!~

אעעאעא חשבתי שזה יהיה יותר ארוך O: ובכלל, העיתון היום יצא מוזר כזה XDD שעות חיפשתי לאן לשלוח משהו

ElinorLahav

New member
יאאאאאאאאאאו ניקול !~

את טוטחייייית !!!!!!!!!!!!!!!! אני אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווהבת אותך

Rukia nik

New member
אהאה

אז איזה ספיר?
יש תמונה שלך בראש 1! אז, איך זה להיות סלבריטי?

למעלה