איזה כתבה עשו על המפגש בראש 1
אח אח

crazysapir

New member
יאייי אאז רגע חותמת:

לליהילוששש הכוסיטטט crazysapir אוהבת המון המון
ספיר:) חחח

LiHiLuSh

New member
יאאאאאאאאאאא תודהה ימדלוקהה הדלקט אותי

איזה דירה אתת XDDDDDDDDD

LiHiLuSh

New member
יאאאאאאאאאאא תודהה ימדלוקהה הדלקט אותי,

איזה דירה אתת , XDDDDDDDDD

../images/Emo192.gifסאאאאפיר ../images/Emo99.gif

אני רוצה חתימה...!!!!!!!!!!! יייייאייייייי שיקנאו הקנאים! XP

crazysapir

New member
XDDD../images/Emo23.gif3>>>

XDD למה שיחיו ויקנאו
אם היה במה
אני לאהוב אותך המווןןןןןןןןןןמוןןןןןןן

leraax

New member
0_ס"

את התגובה של לרה אקסלרוד לא היה ניתן להשיג. סתם! אע! הם הפכו לגמרי דברים שאמרתי XD אע! זה לא מצחיק! ו.. זה היה "פינת סגידה"! בציניות! ו.. הם שילבו את הראיון שהיה איתי ועם פוקע מהראיון ב19.7 והראיון השני -_-" אל תשנאו אותי.. הם גם כתבו דברים שנראו להם נכונים כמו "מעריצה שהתאבדה בגלל אהבתה אליהם" לא אמרתי בגלל אהבתה אליהם.. נממ.. הוצאת דיבה?

LiHiLuSh

New member
חח זה בטוח שהם שינו

אף פעם לא רושמים מילה ומילה ברעיונות תמיד הם משנים למה שנוח להם לירשום ושאנשים אחרים ירהו או לשנות את הניסוח של מה שאמרתן

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif|נצל"ש|

באותו גיליון בבוחן פתע (האם אתה מוכן לשנת הלימודים החדשה) היה כתוב: טוקיו הוטל, לדוגמא, לא הולכים לבית ספר רגיל ולומדים דרך האינטרנט. איך זה נראה לך? א. גאוני! לא צריך לקום מוקדם בבוקר ואפשר לגלוש לכל מיני אתרים לא קשורים תוך כדי הלמידה. ב. לא יודע. קשה לי לקבוע בלי לראות איך זה עובד. ג.קשקוש.סתם קומבינה לצאת ידי חובה. אין כמו בית ספר אמיתי ומורים אנושיים. XDDD

ElinorLahav

New member
אני אומרת א' ~!

תמיד שלוקחים אותנו ללמוד בחדר מחשבים אני גולששת באתרים לא קשווורים חחחח !

LiHiLuSh

New member
והנה אני עונה

דבר ראשון חח הם לומדים לא מהאינטרנט אלה מהספרים ששולחים להם!! לפחות זה מה השם אמרו לא.. טוקיו הוטל, לדוגמא, לא הולכים לבית ספר רגיל ולומדים דרך האינטרנט. איך זה נראה לך? א. גאוני! לא צריך לקום מוקדם בבוקר ואפשר לגלוש לכל מיני אתרים לא קשורים תוך כדי הלמידה. ב. לא יודע. קשה לי לקבוע בלי לראות איך זה עובד. (למהאת שתהם כי אצלי לא נירא לי שמשהו כן יעבוד
)

למעלה