איזה להקות אתם שומעים חוץמגרין דאי?

Kur† Cobain

New member
איזה להקות אתם שומעים חוץמגרין דאי?

אני ראשון הנה הלהקות שאני שומע: Metallica,Rgae Against The Machine,My Chemical Romance,Funeral For A Fruend,The Misfits,Story Of The Year,Sonata Arcrica,Billy Talent,Offspring,A.F.I,Yellowcard,Jimmy Eat World,BlindSide,Alice In Chains,Finch,New Found Glory ויש עוד כמה... אבל אלה העיקריות

ADCMAN

New member
רצח אופי זה שיר טוב.

The doors, pink floyd , eric clapton , buddy holly, sex pistols , ramones , buzzcoks , dead kennedys , קוסקוסthe clash, ,Useless ID, Black flag,Negative Fx , Cock sparrer bad religion, chaos UK, exploited , vandals, the jam, Brutal assault, נכי נאצה

אורי ממתי אריק קלפטון ?

או שאתה סתם רוצה להיראות שומע מוסיקה איכותית ?
אני אישית- נירוונה, רמונז, סקס פיסטולס, יוסלס איידי, ואנדאלז, פינק פלויד וקצת דה דורס, פרל ג'אם, אליס אין צ'יינס וכל מיני.

clam

New member
מממממממממ........

Bad Religion,NOFX, No Use for a name, Rancid, Transplants,Operation Ivy, The Distillers, The Clash, Blink 182, Useless ID, Alkaline Trio The Aquabats, Descendents, Man Alive, The Vandals Dream theater ועוד המוןןןן

BORDY

New member
אני!!

אוקייי הזמר שאני הכי אוהבת זה אמינם!!! הלהקות שאני שומעת לינקין פארק ניקלבאק אירוסתמית' גוד שארלוט סאם 41 בלינק182 אני יודעת שעכשיו תגידו שהלהקות האלה ממוסחרות בלה בלה!! אבל מה לעשות יש להם מוזיקה טובה!!! {לדעתי}

oasisssss

New member
אני אשתדל לזכור

bad religion Coldplay David Bowie Deep purple Genesis Green day NOFX Oasis pearl jam Pink Floyd Pulp GNR RHCP Slade Suede the beatles The Clash The Cure The Smiths The Velvet Underground the verve Useless id the stone roses the roling stones

lulit kulit

New member
מה שאני שומעת!

טוב אז גרינדיי ואני יודעת שקשה לכם להסתיר אץת ההפתעה. בלינק , גוד שרלוט , שייגעצ, מקפליי, באסטד (למה התפרקתם?!),מטאליקה, וממש הרבה גרינדיי, ומוניקה סקס, ואני יודעת שחלק זה פאנק פופ או סתם פופ גיטרות אבל יש למשל לבאסד שירים ממש רוקיים .... וסליחה שכתבתי בעברית אני סתם עצלנית.

BlueBeIl

New member
מה זה מקפליי?

יש איזה עיתון ורדרד כזה שאני תמיד רואה בין עיתוני המוזיקה בסטימצקי ותמיד באסטד על השער שלו ובמקרים הנדירים שהם לא, מקפליי שם. אבל אף פעם לא שמעתי עליהם מחוץ לזה.

clam

New member
נראה לי שזה משהו כמו באסטד

רק הרבה יותר גרוע ומוגזם ופופי. אבל לא זוכר ממש

loner in love

New member
זה לא גרוע ומוגזם

ולא צריך לקטול להקות שאתה לא אוהב, במיוחד אם אתה לא מכיר ורק "נראה לך" אניוואי מקפליי היא להקת פופ שבאה מחברת התקליטים של באסטד יש כאלה שקראו לה "באסטד ג'וניורס" אבל המוזיקה שלהם מאוד שונה המוזיקה של מקפליי יותר סיקסטיז...

BORDY

New member
מקפליי ובאסטד

הוקמו על ידי מפיק ולא על ידי עצם... אז גם אם הם שרים פופ או רוק הם להקת בנים הומואית!!!

loner in love

New member
תבדוק פעמיים לפני שאתה אומר סתם

הם לא להקת בנים שהלכה לאודישנים, ראו שהם נראים טוב ו"יודעים" לרקוד ולשיר אז עשו מהם להקה ממש לא!!! זה סיפור ארוך... אני אשתדל לקצר ג'יימס ומאט (מבאסטד) הכירו והתחילו לכתוב שירים ביחד, ראו שיוצא משו טוב והחליטו להקים להקה אבל.. אי אפשר להקים להקה שמורכבת מ2 אנשים! אז!... הם עשו אודישנים לחבר שלישי ורביעי בלהקה לאודישנים הגיעו אנשים... הם צמצמו את כולם ל2 אנשים: צ'ארלי וטום הם החליטו לקחת את צ'ארלי ["הוא טוב כמו 2 אנשים בלה בלה בלה"] אבל ג'יימס וטום נהיו חברים ממש טובים התחילו לכתוב שירים ביחד ראו שזה לא הסגנון של באסטד והחליטו להקים לטום להקה מתישהו בין האודישנים להחלטה טום פגש את דני התחברו בלה בלה וטום החליט שהוא רוצה את דני ללהקה שוב אותו סיפור.. אי אפשר להקים להקה שמורכבת מ2 אנשים! אז הם חיפשו בסיסט ומתופף... עשו אודישנים ומצאו את דאגי והארי מה יש לנו? באסטד: ג'יימס, מאט, צ'ארלי מקפליי: טום, דני, דאגי, הארי כיף!!! הבנת? לא משנה... העיקר שתקלטו שהם לא נבחרו באודישנים ללהקת בנים שרק רוקדת

למעלה