איזה להקות אתם שומעים חוץמגרין דאי?

loli rock girl2

New member
אההמ אההמ!../images/Emo46.gif תקשיב לי טוב!

באסטד לא הוקמו ע"י מפיק! שני חברים בבאסטד הכירו והחליטו להקים להקה (בעצמם!!), וצירפו אליהם עוד חבר מפני ששני אנשים לא יכולים להוות להקה... ורק שתדע שהם בדיוק ההפך הגמור מעוד להקת בנים הומואית! הם מתוחכמים, ויש להם שירים ממש מגניבים עם ליריקס מתוחכמים.. ובקשר למקפליי אני לא יודעת... אז אולי כדאי שתשתוק לפני שאתה אומר דברים שאתה לא יודע ...

BORDY

New member
אהמ... אני בת!!!

ובסטאד כן הוקמו על ידי מפיק!! בדיוק כמו מקפליי

loli rock girl2

New member
שיהיה לך בכיף...

שוב אני אומרת - באמת באמת כדאי שתוודאי לפני שאת אומרת, כי מה שאת אומרת ממש לא נכון... אני אפילו לא יודעת מאיפה זה ידוע לך...

BlueBeIl

New member
זה שהמפיקים שהקימו אותם

המציאו להם גם סיפור שמכרו לכן לא אומר שזה נכון. זה היה ככה גם עם הלהקות פופ מהנייטיז.... אני זוכרת איזה סיפורים היו לספייס גירלז על איך הן נפגשו, ובסוף התברר שכל אחת מהן ענתה למודעה על אודישנים....

S i m s G i r l

New member
אני!

אמ... זאת בערך הרשימה: good charlotte linkin park maroon 5 ashlee simpson hilary duff gwen stephani... בטח יש עוד כמה אבל זה מה שאני זוכרת...

דוקי מן

New member
הלהקות שלי

rage against the machine, offspring, the clash, smashing pumpkins, oasis, goo goo dolls, linkin park, radiohead, third eye blind, blink 182,pixies,

ADCMAN

New member
כיאלו שאת יותר טובה.

סאם 41 זה לא יותר טוב מבאסטד...

שלי

bad religion the beatles yidcore man alive beer7 phony pony nofx green day anty flag blink 182 oasis red hot chili peppers useless id bowling for soup tenacious d sex pistols the ramones Offspring פאנקייק משינה אינפקציה מוניקה סקס אממממ.. קצת ועדת קישוט... לא זוכרת עוד...

למעלה