איזה לילה הזוי אלוהים...

little moon

New member
איזה לילה הזוי אלוהים...

וזה מביא אותי להצעה- בואו נפתח שרשור של דברים הזויים שקרו לכם... אתמול בלילה יצאתי להופעה בכפר המוסיקה בניצנים שקיבלתי אליה כרטיסים בחינם (אחרת בחיים לא הייתי מגיעה עד שם). היה נחמד, לא יותר, הרבה ילדים שיכורים... כשההופעות נגמרו באחת בלילה הבנו שאנחנו צריכות למשוך זמן איך שהוא עד חמש בבוקר לרכבת הראשונה... וכבר היינו שפוכות מעייפות, בשלב הזה שהיא הופכת לטירוף.. אז שעה שלמה ישבנו, בהינו בכוכבים, עישנו וזהו בערך... אח"כ חצי שעה ניסינו לתפוס טרמפ לכיוון הרכבת באשקלון... בסוף לקחו אותנו, והלכנו לתחנת דלק שקרובה לתחנה, וישבנו שם שעה שלמה (!) לדבר עם הילדון שעובד שם, התחלנו לפתור איתו תשחצים... אח"כ הגענו לרכבת, ופתאום קלטנו שאנחנו בכלל לא באשקלון אלא באשדוד! איך יכולנו לא לדעת באיזו עיר אנחנו נמצאות? כאילו שזה לא הספיק, אז גם גילנו שהרכבת מגיעה רק ברבע לשש, לעזעזל... בחמש וחצי התחיל להיות אור וחברה שלי טבעה את המשפט שיזכר לדורות- "אלמוג, השמש זורחת- ואנחנו באשדוד!!!!!"
זה לא נשמע כמו לילה הזוי מדי כשמתארים את זה, אבל הכל היה אפוף באווירת הזיה אחת גדולה, קשה להסביר... מה עם הלילות ההזויים שלכם?

suki da yo

New member
הזויים בגלל אלכוהול או הזויים בפני עצמם?

ואו, אני נשמעת כאילו אני בכלל לא שייכת לפורום חנונים....

little moon

New member
גם אני לא באמת שייכת לפה../images/Emo6.gif

בכלל, הגעתי למסקנה שיש פה הרבה בנים חנונים, והרבה בנות שאוהבות בנים חנונים
ולשאלתך- הזויים בפני עצמם, אלכוהול זה נחמד, אבל כשזה הזוי בלי אלכוהול זה בעצם כפול שתיים הזוי, כי זה לא צריך "זירוז" משום דבר...

suki da yo

New member
המממ...

סיפור צבא: רקע בקיצור- הייתי ק' קישור, יום חמישי בערב מתקשרים אלי לחזור מייד לבסיס כי הפיקוד המטומטם החליט להוציא את הגדוד שלי לתעסוקה ומחר יום אחרון לשלוח צווי גיוס. ל-500 איש. כשהמג"ד שלהם בחו"ל. חזרתי לבסיס, חברה שלי אספה אותי מהרכבת ועצרנו לקנות לנו מקדונלדס בדרך, ואז העברנו לילה שלם (יחד עם המפקדת שלי שאז עוד לא היתה זונה מוחלטת) בלהוציא צוים. בסביבות 4 וחצי לפנות בוקר זה הגיע לשלב שאנחנו מתחילות לשים חותמת ד"צ על הקירות, ולריב בקולי קולות אם אומרים סלוטייפ או צלוטייפ. בחמש וחצי שמנו את הצווים בדואר ואני הלכתי לחכות לרכבת. נרדמתי על הספסל בתחנה ופיספסתי שתי רכבות. זה היה הזוי, אבל לא כיף בכלל.

RichardSmith

New member
היה לי כזה לילה...

הגעתי בערב למסיבת יום ההולדת של חברה מהמחלקה בצבא. אחר כך המשכתי עימה למייקס פלייס בטיילת. היה משעשע. בשתיים בבוקר מצאתי את עצמי בתחנת רכבת מרכז מחכה לרכבת של 5 לירושלים... אלו היו שלוש שעות נוראיות.

לילה הזוי (קרה מזמן)

מחנה ההכנה לאולימפיאדה הבינל' בפיזיקה בטכניון לשנת 2004. הלילה האחרון, שביום ו' אחריו אין עוד מבחנים/מעבדות (כן, כל יום חוץ מיום ו היו שם מבחן ו/או מעבדה), ולכן אף אחד לא הלך לישון, לא המשתתפים, ולא המדריכים. טוב, אני הלכתי לישון רק ב-4 בבוקר... בהתחלה הלכנו לבית הסטודנט, שם היה חדר בילויים עם הוקי אויר וטלויזיה. אז ראיתי את הסרט "שבעה חטאים" (לא יאמן שאני זוכרת את הפרט הקטן הזה), כשהסרט נגמר (או שפשוט הגיעה שעת הסגירה של החדר?...) הלכנו משם, דנים בסרט (מישהו התחיל לספר שהוא מתנדב במד"א ולכן יודע איזו טראומה זו לגלות שמישהו קרוב אליך מת... או אולי זה היה טיעון אחר, אבל הוא אמר שהוא מתנדב במד"א). אז עוד מישהו סיפר שיש עוד אנשים מול הרחבה של דז'ור (הקפיטריה שבה אכלנו ארוחת ערב), התיישבנו שם בעיגול (הזזנו כיסאות קודם) ושיחקנו מאפיה הרבה פעמים, ואז שיחקנו פסיכיאטר, גם הרבה פעמים. היה מצחיק. אח"כ התחלקנו ל-2 קבוצות ושיחקנו בזיהוי ביטויים לפי פנטומימה. כשזה נמאס, בשלב מסויים סתם התחלנו לדבר. בשיא הדיבורים, כשאיכשהו הגענו לסרט מצויר רוסי אחד, אחד המתמודדים ואחד המדריכים התחילו לשיר את שיר הנושא מתוכו, וזה היה כבר מאוחר בלילה (די מאוחר בשביל לשיר באיזור המעונות), ואף אחד לא צעק עלינו או משהו בסגנון! בסביבות 3 בלילה אחד המדריכים הציע ללכת ליער, וההצעה התקבלה. 3 בלילה, וכ-30 פיזיקאים מטפסים על הכרמל, לא הזוי? הלכנו עד לאיזו כיפה מבטון, שם עצרנו כדי להסתבונן בכוכבים (בליווי הסברים על שמות הכוכבים וקבוצותיהם מפי אחד המתמודדים) ובעיר התחתית כפי שהיא נראית מהכרמל. כשחזרנו שיחקנו במשחק מילים בשם קונטקט (לא הבנתי בדיוק מה הכללים) על הדשא מתחת לכמה חבלי כביסה ליד המעונות של הבנות (נו, חבלי הכביסה האלה שמתוחים על משהו שמזכיר שלד של מטריה), ובערך בשלב זה הלכתי לישון. כבר היה 4 בלילה והייתי צריכה איכשהו לקום בבוקר שלמחרת.

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif

אפשר הסברים לפסיכיאטר ולמאפיה? אני חושב שפעם שמעתי את ההסבר למאפיה.

הסברים

מאפיה (AKA הרוצח) - סוג של תוכנית ריאליטי. יש עיירה דמיונית, ובה יש 3 רוצחים סדרתיים (שפועלים יחד) ושוטר אחד. המטרה היא לגלות מי הרוצחים. כולם יושבים במעגל, חוץ ממישהו אחד, שנבחר להיות "אלוהים" (לכל תוכנית ריאליטי יש מנחה, לא?). כולם (חוץ מ"אלוהים"), צריכים לשים את הראש על הידיים, ואז "אלוהים" עובר וע"י מספר נגיעות בעורף (או כל דרף אחרת שתמנע מאחרים לראות/לשמוע זאת) מודיע לכל אחד מה התפקיד שלו - רוצח (אם הוא רוצח, אז הוא מקבל גם מספר), שוטר, או סתם תושב. בכל תור "אלוהים" תחילה מכריז שהלילה הגיע ("לילה טוב עיירה") ואז כולם צריכים "לישון" (לשלב ידיים ולשים עליהן את הראש, כאילו הם ישנים בישיבה בהרצאה משעממת במיוחד
). אז "אלוהים" מקים כל אחד מהרוצחים, שואל אותו את מי הוא רוצה להרוג, הרוצח מצביע על הקורבן הפוטנציאלי (כדי שרק "אלוהים" ומי שכבר מת - אח"כ אסביר מה זה - ידעו את התשובה) ושוב שולח אותו לישון. כשהוא מסיים את הרוצחים, הוא מקים את השוטר, שואל אותו מי לדעתו הרוצח, השוטר מצביע על החשוד, ו"אהלוהים" עושה "כן" או "לא" עם הראש בתור תשובה. אז הוא מכריז על בוקר וכולם קמים. זה נשמע כך: "לילה טוב עיירה. בוקר טוב רוצח א'. את מי אתה רוצה להרוג? לילה טוב רוצח א'. בוקר טוב רוצח ב'. וגו'. בוקר טוב שוטר. מי לדעתך הרוצח? לילה טוב שוטר. בוקר טוב עיירה". בבוקר, אם כל הרוצחים הצביעו על אותו קרבן פוטנציאלי, אלוהים מכריז שהקרבן הזה "מת", כלומר קם מהכסא ומצטרף ל"אלוהים". אם לא, אלוהים מכריז שאף אחד לא מת. אז בעיירה עושים הצבעה בשאלה את מי להוציא להורג בחשד לרצח. מי שמחליטים להרוג אותו, "מת" גם כן. את ההצבעה מנהל "אלוהים" (אני לא זוכרת האם עושים את זה תמיד או רק אם הרוצחים לא הרגו אף אחד), שמכריז אחרי ההצבעה, האם נהרג רוצח, שוטר, או תושב רגיל וחף מפשע. כך ממשיכים עד שרק הרוצחים נשארים בחיים, או עד שכל הרוצחים מתים. אם באחד התורות הקודמים מת השוטר, מדלגים עליו בלילה. אם מת רוצח, מספיקה הסכמה של הרוצחים שנותרו בחיים בשביל להרוג מישהו. פסיכיאטר (AKA פסיכולוג) - יושבים במעגל, ושולחים מישהו החוצה, מספיק רחוק כדי שהוא לא ישמע על מה השאר מדברים. מי שנשלח החוצה הוא "פסיכיאטר", ואלה שיושבים במעגל הם "חולי נפש", שלכולם יש אותה הפרעה נפשית נדירה (למשל: כל אחד חושב שהוא מי שיושב לימינו). כאשר מחליטים על ההפרעה הנפשית ממנה כולם סובלים, קוראים לפסיכיאטר, שצריך לעמוד בתוך המעגל וע"י שאילת "חולי נפש" שונים שאלות, לנחש מה החוקיות של התשובות שלהם, כלומר מה ההפרעה הנפשית שלהם.

suki da yo

New member
פסיכיאטר

כשאנחנו משחקים את זה (ועברו כמה שנים טובות) יש את הקרוקודיל. הרי אם אני עונה, למשל,תשובות שמתאימות מי שליידי, אני לא תמיד יודעת מה התשובה הנכונה. אם עניתי משהו שלא נכון, מישהו מחולי הנפש צריך לצעוק קרוקודיל (עדיף שזה לא יהיה מי שאת התשובות שלו אני עונה) ואז כולם צריכים להחליף מקומות. זה מצחיק יותר, וגם הרבה יותר קשה לפתור את ההפרעה ככה...

suki da yo

New member
אנחנו צועקים קרוקודיל.

או כל מילה אחרת שהוסכמה מראש והיא לא קשורה... וזה מזכיר לי שיש לי ידיד שכשבאו דיילות של איזה בירה לבר החביב עליו שכנע את החברים שלו להרים לחיים בצעקות של "ציצים" כל הערב. משעשע משהו

sagima

New member
לא ממש ברור לי

מה עוזר השוטר, אם הוא יודע מי הרוצחים, זה לא שהוא יכול להגיד את זה לכולם...

sagima

New member
אבל אז כולם ידעו שהוא השוטר, לא?

זה כמובן יכול להיות גם אחד הרוצחים, אבל לאף אחד חוץ מלשוטר ולרוצחים אין סיבה לצעוק שום דבר.

suki da yo

New member
זה מה שמצחיק בזה...

לכולם יש דחפים רצחנים, כולם מנסים לשכנע את מי להרוג. גם הרוצחים מנסים לשכנעץ.. אם הם, למשל, יודעים מי השוטר הם מנסים להרוג אותו, ואז אף אחד לא יכול לדעת מי ברוצח ...

מתן4ל

New member
אתה לא מרושע מספיק...

א) קודם כל לסתם אנשים יש סיבה לצעוק את זה כדי שהרוצחים יחשבו שהם השוטרים וככה השוטר ינצל כמובן... ב) אז מה אם יהרגו אותו? במצב האידיאלי בו כולם איכשהוא מאמינים לו שהוא השוטר הוא יכול להגיד 3 שמות ואז העיירה ניצלה (הורגים רוצח, הרוצחים הורגים אותו , הורגים את השני, הרוצח עושה מה שהוא רוצה, הורגים את הרוצח האחרון) ג) לפעמים הטקטיקה הכי טובה בשביל רוצח היא פשוט לסתום את הפה ולהרוג אנשים אקראית בלי שום קשר לחשדות שלו - הטקטיקה הזו הופכת אותו לבלתי תפיס... [אז להתחזות לשוטר זה לא תמיד חכם] חוץ מזה כולם צועקים במשחק הזה כי כל אחד חושב שיש לו דרך לגלות את הרוצח (המ.. בדיוק אחרי שמשה אמר שהוא חושד בדוד רצחו אותו, בדיוק כשאמרתי שדוד הרוצח ראובן גירד באף וכו')

מתן4ל

New member
לא! לא! להוציא את החוק המטופש הזה!

כל מה שהיא אמרה נכון חוץ מ: "שמכריז אחרי ההצבעה, האם נהרג רוצח, שוטר, או תושב רגיל וחף מפשע." הוא מכריז נהרג מישהוא (את השם שלו **בלי!** התפקיד) ולפעמים ממשיכים את המשחק בלי רוצחים(ובלי שהחיים יודעים את זה) - סתם כי זה מצחיק...

למעלה