איזה לילה הזוי אלוהים...

לילה הזוי?

לילה אחד בשבוע שלפני פסח 2006, כנס מ"ת בשם ביגור 6, אני וחבר סיימנו משחק בסביבות 1 בלילה וחברה שלו היתה אמורה לפגוש אותנו ולאסוף אותנו(אני גר לידה)- מתקשרים אליה לשמוע איפה היא ואיפה נפגשים ומתברר שהיא חזרה הביתה לישון כי היא הרוגה והיא עייפה מדי לנהוג.לא נורא- אחת מהחבר'ה שמדגימים משחקים של סטיב ג'קסון בכנס ידידה שלו וגרה באיזור:הולכים לתפוס איתה מילה "בסדר- ממילא תכננתי לצאת כשאני אסיים להדגים לחבר'ה שאני משחקת איתם מנצ'קין כרגע" "טוב, יש לך משהו שאנחנו יכולים לשחק בינתיים?" "בטח- הנה, קחו: וריאציה מדליקה על קח את הדגל" אנחנו ועוד בחור שהיה בסביבה מתחילים לשחק.אחרי כמה זמן "אוקי גמרתי לשחק אתם באים?" "את יכולה לחכות קצת?אנחנו רוצים לגמור את המשחק" "אוקי".אחנו מסיימים את המשחק- ואז מתברר שהיא בינתיים התחילה להדגים מנצ'קין לעוד קבוצה, כדי להעביר את הזמן, אז אנחנו מתחילים עוד סיבוב של המשחק ההוא.וכן הלאה תוך כדי גיחות למכולת 24 שעות מהצד השני של הכביש מדי פעם לקנות אספקה(במקרה שלי:בקבוקי ליטר וחצי של קולה ושוקולד מריר עם כל מיני תוספים).באיזשהו שלב מביטים החוצה ויש אור "רגע, מה השעה?" מביטים בשעון "6 בבוקר?אה, אוקי.כבר לא שווה ליסוע חזרה"(היו לכולנו משחקים ב10).

לי יש קטע הזוי באמת!! בטח לא תאמינו!!!!

כשהייתי בת כ 15,פרגית צעירה יפה וחתיכה.. נסעתי ללונדון עם משפחתי. ערב אחד אנחנו הולכים ברחוב ויש המולה מחוץ לבית קולנוע... לא הטרדתי את עצמי בנושא והמשכתי ללכת. אחרי כמה מטרים הטריד אותי איזה זקן אחד עם בגדים קצת מרופטים (הטרידו אותי אז כל הזמן) ואני בשלי המשכתי ללכת. הוא לא הירפה אז , לבסוף אמרתי לו כן? מה אתה רוצה?? ואז הוא נותן לי שני כרטיסים ואומר לי, אין לי חשק ללכת תלכי את, והולך. מה מתברר??? הייתה פרמיירה לאיזה סרט שאני לא זוכרת את שמו )למרות שהוא היה מעולה!!!) ואני ואבא שלי, ניכנסנו לסרט על השטיח האדום .... פלשים מכל מקום, צלמים כתבים באלאגן.... וראינו את הסרט יושבים יחד עם "אלקסיס" בראד פיט ודסטין הופמן. זה היה הזוי !!!!! אני לא חושבת שיקרה לי אי פעם משהו יותר הזוי מזה.

למעלה