איזה לק הפעם בחרתן לכבוד שבת?

רוני325

New member
מה אין שרשור איזה לקים שמים לסופ"ש?? אז

אני אתחיל ברשותכן..הלק שעליי la chat-brown taboo זהו לק חום עם נצנוץ כחול בעיני מהמם..

סקרמנטה

New member
איזה לק הפעם בחרתן לכבוד שבת?

עם כל שרשורי ההתחדשויות לאחרונה, בטח יהיו כאן לקים חדשים... אני מקווה! :) שבת שלום ומבורך

רוני325

New member
מצטערת אין לי אפשרות להעלות תמונות

אני חושבת שבגוגל אפשר לראות..

סקרמנטה

New member
תודה ../images/Emo9.gif

לצערי רק בודדים מהלקים שלי מחמיאים לי ככה... נו, טוב. זה אומר שלא רק סקרנג'י מפילה בפח

Forest Girl

New member
opi- lincoln park after dark

סגול כהה כהה כהה (כהה), שאותי באופן אישי מעט מאכזב. עם שכבה אחת הוא אמנם סגול, אבל לא אטום; עם שתי שכבות הוא אטום, אבל נראה שחור כמעט לחלוטין. אני אוהבת לק שחור, אבל רציתי סגול :(

שיק 16 - אדום!!!

שלא כהרגלי מרחתי לק אדום שאי אפשר לפספס... ככה זה כשעושים שבת אצל ההורים... היצע הלקים כאן דל יותר מבבית... שבת שלום לכולן!!

Camden

New member
נייל אנבי רגיל...

היום הורדתי את הבנייה אחרי חצי שנה איתה ואחרי 22 שנים של כסיסה אובססיבית... ואני מתה על איך שזה נראה עכשיו! אבל הן חלשות נורא אז שמתי כבר שלוש שכבות של נייל אנבי ואני הולכת להתמיד עם זה עד שהם יתחזקו..

Camden

New member
אופס ../images/Emo163.gif

זו הייתה אמורה להיות תגובה להודעה הראשונה...

צבובה

New member
foot loose של אסי

סגול ורוד כזה, קצת זקן אבל מאוד יפה לעור בהיר בעיניי...

Ultra marine

New member
שמתי כבר את האנבי ועדיין לא ממש החלטתי...

אני בין ה fashion addict של קולור קלאב לאטלנטיס של צ'ינה גלייז.. לא קשורים אחד לשני לגמרי!!!

Ultra marine

New member
Color Club Fashion Addict

לק מטריף! אם זה שהוא נראה סולידי ורגוע הוא פשוט לא! האטלניס "נפל" בגלל שאני יודעת שלא יהיה לי זמן /כוח להוריד אותו..

dhara

New member
סולידי?? ../images/Emo12.gif

הוא מדהים ביופיו, אבל "סולידי" זו לאו דווקא המילה שהייתי בוחרת כדי לתאר אותו
אגב ניסיתי את השיטה שלך של הורדת הלק, ואין לי ספק שזה עשה הבדל של שמיים וארץ בהורדה של meteor shower! זה לק מדהים אבל כל כך קשה להסיר אותו

Ultra marine

New member
ראית אותו במציאות?

כשאת נמצאת איתו במקום עם תאורה רגילה, נגיד במשרד או משהו כזה (לא בחוץ בשמש...) הוא נראה כמו סגול לבנדר עדין כזה עם האפקט ההולוגרפי ממש בקטנה כזה בצורה נעימה ולא מופרעת.

dhara

New member
טוב, כבר ניהלנו פה דיונים על סקרנג'י ../images/Emo6.gif

והנה עוד לק לרשימה.. עוד לא סיימתי להתעסק עם ההזמנה הקודמת שלי וכבר יש לי 14 לקים שאני *חייבת* שיהיו לי! [מכורה? אני?
]

Ultra marine

New member
בשמש יש לו את הברק הזה, שלא תביני לא נכון...

ואחרי הכל הפלש גם עושה איזשהו עיוות לתמונה. אבל ליום יום, כשאת במקום סגור בלי שמש ישירה הוא ממש נעים וסולידי. זה כאילו לבנדר עם ברק ורוד נגיד. זה מה שרואים בתאורה מלאכותית.

למעלה