איזה לק הפעם בחרתן לכבוד שבת?

Ultra marine

New member
למי את קוראת בהמה?

lilo4

New member
מלאכיית- זה בשבילך ../images/Emo8.gif

אחרי רצף של לקים כהים, התחשק לי משהו יותר בהיר ורגוע, אז כרגע אני גם לק סגול בהיר של אנדריאה, מס' 16. הבטחתי למלאכיית סווצ'ים שלו ושל עוד לק של שיק, אז בנתיים יש תמונות רק של זה

angell4

New member
ללק שלי יש סיפור

לפני כמה שנים הייתי עם אמא באיטליה ובאמצע הטיול התחיל לרדת מבול מטורף! (חודש אוגוסט!) כדי לא להרטב נכנסנו לאיזה חנות שהייתה שם, משהו בסגנון של סופר פארם ומהשעמום קניתי שם לק אדום כדי שיהיה לי מה לשים במלון. היום נזכרתי בו אחרי הרבה זמן ללא שימוש... הלק הוא של חברת LEI מספר 29. ברגלים נשארתי עם 2 של שיק. האיכות לא טובה כי צולם מהפלאפון....

lilo4

New member
מגניב ../images/Emo13.gif

הלק יפה, והסיפור מגניב. הייתי ברומא לפני כמה שבועות, ובמקרה אני ואחותי מצאנו איזו חנות איפור דיי זולה [מותג מקומי כזה]. קניתי שם קצת צלליות וכאלה שלא היו משהו, אבל קניתי שם גם ארבעה לקים. שניים נוסו בהצלחה יתרה בנתיים
[למה, למה לא קניתי את כל הסטנד????]

lilo4

New member
יאללה, תמונות ../images/Emo8.gif

החברה נקראת kiko, ואפילו יש להם אתר באינטרנט!
אני ואחותי הסתובבנו ברומא, כאמור, באזור של המדרגות הספרדיות [יש שם המון סמטאות עם מלא מלא מלא חנויות]. פתאום עברנו ליד חנות איפור שנראתה דיי רצינית. תפסתי את אחותי וגררתי אותה פנימה. המוצרים שם זולים- גם אחרי ההכפלה בשער היורו המעצבן. אני מניחה שזה קצת בסגנון וואו/ביוטי קר כזה. כאמור ממוצרי האיפור "ממש" [קרי צלליות] לא התלהבתי, לא שוות כלום. אבל יש להם סטנד מכובד מאוד של לקים בגוונים מטריפים. בחרתי לי ארבעה- אחד בגוון ורוד-ניוד-פרנץ' שכזה. יש לי סטיה, אני מאוד אוהבת את הגוון הבסיסי של הפרנץ', בלי הפס הלבן
יש לי ארבעה או חמישה לקים של חברות שונות בגוונים האלה, אבל אף אחד לא ממש "עשה" לי את זה, והלק הזה מדהים. אין לי כרגע תמונה שלו על הציפורניים, אבל אני בטח אמרח אותו מתישהו בקרוב. אחד בגוון כחול-כהה מטאלי כזה [תמונה בהמשך]- מהמם. מרחתי, התלהבתי... ואז חשבתי לעצמי שיש מצב שאני לא אצא איתו מהבית. אז אני עדיין לא בטוחה לגביו... יש מצב שאני אוהב אותו על ציפורניים קצת יותר קצרות ממה שניסיתי אותו [או שאני פשוט אצא עם אטמי אוזניים מהבית כדי לא לשמוע את קולות ההקאה של כולם מסביב]. אחד בגוון תכלת ועוד אחד סגול- אמורים להיות מט, עדיין לא ניסיתי [מבטיחה לתעד, כשזה יקרה....] חפרתי מספיק. תסתכלו בעצמכן

mikey mouse1

New member
נצל"ש-איך הלקים של לה צ'אט??

ראיתי שמוכרים אותם בקניון ליד הבית שלי...ויש להם צבעים מהממיםםםם אבל השאלה שלי-האם האיכות שלהם טובה??

צונית

New member
מעולים!

אני ממש אוהבת אותם, הם בין הלקים הכי טובים שיש לי. השאלה כמה הם עולים שם כי לפעמים ממש גונבים עליהם, קניתי אחד באילת ב26 שקל ואח"כ הסתבר שליד הבית שלי הם עולים 15.

sHiR TaDmOr

New member
כמו ה275 של שיק. מקסים!

אני אישית לא שמה על מה שאנשים אומרים לי על הלק...ויש תגובות כאלה וכאלה, חלק מתלהבים וחלק שואלים אותי מה עבר לי בראש, כשאני עם לק כחול או צבע אחר שלא רגילים אליו.. כאילו מי ישמע, כולה צבע לציפורניים.
לדעתי אל תתייחסי, אם את אוהבת אותו פשוט תשימי ותלכי איתו בגאווה.
תתחדשי!!

lilo4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

באופן כללי בחיים קצת קשה לי לשמוע מאנשים ביקורות ואמירות כאלה. אבל מה לעשות, צריך ללמוד להתעלם

dhara

New member
../images/Emo221.gif צ'יינה גלייז Caribbean Blue ../images/Emo221.gif

מהרכישה המוצלחת ביותר שעשיתי מטראנס! הוא כזה יפה
במציאות הוא הרבה יותר יפה מאשר בתמונה..

למעלה