איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
סגול + ורוד + מט

תקציר הפרקים הקודמים:
1. אני מתלבטת קשות אם לקנות את Orly Artificial Sweetener כי הגוון הוורוד עדין ולא מעושן דיו לטעמי.
2. אני עוברת ב"אפריל" באופן ספונטני, פוגשת מקרוב במעמד של Cool Romance; אני לא עומדת בפיתוי וקונה לא רק אותו אלא גם את חברו לקולקציה You're Blushing.
ועכשיו:
3. אני מגיעה הביתה, מורחת את You're Blushing, מורחת מעליו את Artificial Sweetener, ממתינה לייבוש טבעי ומקנחת ב-Essie Matte About You. להלן התוצאה

בהמשך יבואו צילומים מהשלבים השונים למתעניינות.

אני חייבת לציין שאהבתי מאוד את התוצאה שהיא ורוד לילכי או לילך ורדרד וגימור המט (לראשונה בחיי!) נראה סאטני ומגניב (וגם נורא נעים למגע
). החיסרון הוא שהוא גם רגיש לפגיעות קטנות, שריטות וכו' אבל לא נורא; אני ממש נהנית ממנו.

האם יכולתי לקנות מלכתחילה לק בגוון כזה ואף הרבה יותר בזול ועם פחות טרחה (כנראה בלי גימור מט, אבל בקטנה)? סביר להניח שכן... זו לא דוגמה ומופת לשיקול צרכני ראציונלי אבל אני נהנית מאורלי וזה חלק מהעניין.

trilliane

Well-known member
מנהל
שלב I: שכבה אחת של You're Blushing

כן כן, זו שכבה אחת ואפילו לא עבה!
פולישהוליק כתבה The formula on this was seriously flawless, almost a 1 coater ואני מגבה אותה לחלוטין. אני לא שלמה עם הצבע הזה (במציאות הוא קצת פחות לילכי נוטה לחום-אפרפר) אבל מרוצה מאוד מהמריחה: הוא נמרח נהדר! נדיר שאני נהנית למרוח לק, לרוב המריחה הבסיסית היא תהליך די מייגע מבחינתי; לשם שינוי היה לא רע. פחות אהבתי את המגע המעט "דביק" שלו אחרי הייבוש (ואולי הוא פשוט מתייבש די לאט) שנראה לי משותף ללקים קרמיים. אני רגילה לגימורים מטאליים וזו חוויה אחרת.

trilliane

Well-known member
מנהל
שלב II: שכבה אחת של Artificial Sweetener מעל

בניגוד לחברו, הוא ורוד שקוף שמצריך לפחות שתי שכבות במריחה רגילה ולכן מריחה שלו על You're Blushing יצרה גוון ביניים בין הוורוד המעושן קלות אך העדין והמתקתק ובין הלילך החיוור והאפרפר. הייתי מרוצה מהשילוב.

trilliane

Well-known member
מנהל
שלב III: גימור מט של Essie Matte About You

בתמונה (שהדבקתי כי צילמתי את עצמי): יד ימין לפני, יד שמאל אחרי.
לטעמי זה גוון שממש דרש את המט, פחות אהבתי אותו בגימור מבריק.

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי מתישהו אהיה אמיצה מספיק להסתפק בו...

trilliane

Well-known member
מנהל
כי הגוון הזה לא ממש אני... מוזר לי לראות אותו

עליי בלי כלום, אני מרגישה צורך לעשות איתו משהו.

Nakuro

New member
Chic- Diamond metalix

התאהבתי בסדרה הזאת, הפורמולה פשוט מעולה.

lital303

New member
אהבתי!

ואני אפילו לא חובבת מטאליים. איך ההסרה של הסדרה הזאת?

Nakuro

New member
ניסיתי בנתיים להסיר רק את הכחול

ולמרבה הפלא, לא היו שום בעיות (שמשויכות בדר"כ ללקים כחולים/נוצצים למינהם)

hollypop girl

New member
כמו לק רגיל, בלי בעיות (טוב, אולי

*קצת* יותר קשה מרגיל, אבל לא בהרבה).

trilliane

Well-known member
מנהל
כמו הסרה של לק שימרי; קצת יותר עקשן מלק רגיל

אבל לא ביג דיל.

poynter

New member
הוא יפהפה

כבר כמה סווטצ'ים שלו שאני רואה ואני אומרת לעצמי לזכור לקנות אותו..

למעלה