איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע
I iefrat New member 3/7/12 #2 Planks a Lot - OPI מהקולקציה שודדי הקריביים שיצאה במאי שעבר אאל"ט בתמונה הוא מעט יותר בהיר מאשר במציאות תמונה מהרשת
Planks a Lot - OPI מהקולקציה שודדי הקריביים שיצאה במאי שעבר אאל"ט בתמונה הוא מעט יותר בהיר מאשר במציאות תמונה מהרשת
N Nakuro New member 3/7/12 #3 Color Club- Wicked Sweet הריח שלו פשוט נוראי, מסתבר שזה לק ריחני ואמור להריח טוב אבל זה פשוט עשה לי כאב ראש לקח לו יום שלם להעלם ועדיין יש טיפה ריח... התמונה מימין משקפת טוב יותר את המציאות, משמאל זה בצל (ולא רואים את התת גוון הירוק!)
Color Club- Wicked Sweet הריח שלו פשוט נוראי, מסתבר שזה לק ריחני ואמור להריח טוב אבל זה פשוט עשה לי כאב ראש לקח לו יום שלם להעלם ועדיין יש טיפה ריח... התמונה מימין משקפת טוב יותר את המציאות, משמאל זה בצל (ולא רואים את התת גוון הירוק!)
trilliane Well-known member מנהל 3/7/12 #5 את לא צריכה לעשות כלום, פשוט לחכות כמה דקות או פשוט להגיב לתגובה עם התמונה, זה יגרום לה להופיע (כפי שקרה עכשיו).
את לא צריכה לעשות כלום, פשוט לחכות כמה דקות או פשוט להגיב לתגובה עם התמונה, זה יגרום לה להופיע (כפי שקרה עכשיו).
O Osnatz1 New member 3/7/12 #7 גם לי הריחני שלהם עשה כאב ראש! מרחתי אותו פעם וישר העלתי אותו למכירה. זה היה נורא ואיום... אהבתי את הצבע
גם לי הריחני שלהם עשה כאב ראש! מרחתי אותו פעם וישר העלתי אותו למכירה. זה היה נורא ואיום... אהבתי את הצבע
H hollypop girl New member 3/7/12 #20 אהבתי! אבל משום מה מעולם לא היה לי חשק לקנות לקים של אנדריאה... משהו בהם שוכבים להם בקופסה במשביר פשוט לא מעורר חשק לעבור עליהם, לחפש גוונים ואפילו לשאול את המחיר...
אהבתי! אבל משום מה מעולם לא היה לי חשק לקנות לקים של אנדריאה... משהו בהם שוכבים להם בקופסה במשביר פשוט לא מעורר חשק לעבור עליהם, לחפש גוונים ואפילו לשאול את המחיר...
D denush New member 3/7/12 #11 אדום אדום אני ממש אוהבת את הגוון האדום הזה, כמו של פחית קולה!! Life 240