איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

yaelsn

New member
כלום

לא הספקתי לשים משהו חדש אחרי שהורדתי את הלק הקודם וקיצרתי את הציפורניים, ואני כבר יומיים בלי כלום...
מחר אולי אני אעשה פרנץ', וביום חמישי מקווה להתחדש בצבעים חדשים בסופר פארם ובמשביר

trilliane

Well-known member
מנהל
חזרתי ל-ORLY Space Cadet

בתחילת השבוע ומאז אנחנו יחד...
אני ממש נהנית ממנו, הוא כ"כ יפה! הפעם הקפדתי על מריחה סבלנית ונתתי לו הממממון זמן להתייבש ואכן יצא הרבה יותר טוב. אתמול נשחקו לי כבר קצת הקצוות אז מרחתי עוד שכבה. אין לי איך לצלם עכשיו אז מקווה שיישאר כך עד הערב...

וברגליים כבר ארכו לי הציפורניים ונהיה פס לבן בתחתית, אבל התעצלתי להסיר את CASTRO green אז פשוט מרחתי עליו שכבה של ORLY Halley's Comet ועכשיו אני מטאלית גם ברגליים.

trilliane

Well-known member
מנהל
והתמונה המובטחת + חפירה קלה

ליתר דיוק תמונות; צילמתי סדרה וכמו תמיד חלקן יצאו מטושטשות ולא מוצלחות וזרקתי, אבל נשארו יותר מדי טובות והתקשיתי לבחור ביניהן...
מתנצלת על האובססיה ועל הנקסיזם הקל שתקף אותי, אבל אני פשוט חולה על הלק הזה!
סוף סוף לק שהתאהבתי בו מתמונות ברשת, ריירתי עליו חודש, התלבטתי אם הוא אכן יפה כמו בתמונות (כן!!!) ובסוף אזרתי אומץ והזמנתי. אני שמחה לומר שהוא אכן מצדיק את מחירו הלא-זול.
אני נהנית לבהות בציפורניים, המוכרת במשביר התפעמה עמוקות ואפילו גבר (ובואו נלך עם הסטיגמה עד הסוף: מורה לא צעיר במיוחד מהמגזר הערבי) החמיא לי על הלק ואמר שהציפורניים נראות טוב והמריחה נקייה ומדויקת!
הוא שאל אם השתמשתי בשבלונה כי הוא יודע שיש כאלה (למיטב ידיעתי הוא סטרייט, בחיי) והסברתי לו שפשוט מנקים מסביב בתום המריחה (אם כי הוא נמרח די בקלות, לא הייתי צריכה לנקות הרבה; זה הייבוש האיטי שמייגע).

כמו תמיד, המצלמה של הגלקסי משכה לכחול; איזנתי מעט את הצבעים אבל בתאורה ביתית הסגול חם יותר ובגוון פוקסייתי במקצת והזהב חם, התת-גוון הירקרק לא ממש בולט. הוא בולט בעיקר בזמן המריחה, בשכבה הראשונה; הלק הזה הוא בעצם שימר צפוף (נצנצים טחונים דק דק ולכן נותנים מרקם מטאלי גס וגרגרי) דואוכרומי סגול פוקסייתי >> זהב בתוך לק שקוף בגוון טורקיזי, מה שמקנה לזהב גוונים ירקרקים בזוויות מסוימות (אבל זה מאוד תלוי תאורה; בבית לא רואים, במצלמה כן כי היא מושכת לכחול ולכן "מקררת" הכול).

נ.ב.
פתאום קלטתי שסתם טרחתי על תיקון הלק כי מחר 4 ביולי ותכננתי מניקור כבר לפני חודשיים...

ראיתי אותו בסופרפארם

ולא נתנו לי לקנות אותו כי אמרו לי שיש לי יותר מדיי לקים. :(

trilliane

Well-known member
מנהל
איפה?
לא ראיתי אותו בארץ עד היום

הוא קולקציה ישנה ואף מוגבלת, בחנויות בחו"ל קשה להשיגו.

אני בטוחה לגמריי שזה הוא

כי הוא פשוט תפס את עיניי וכמעט בכיתי מרוב יופי.
ראיתי אותו בסופרפארם בקניון עיר ימים החדש בנתניה.

אם זה לא הוא אז הוא גם מעלף, אבל אני ממש ממש בטוחה שזה הוא.

טעות זה לא היה זה, מצטערת.

זה היה INGENUE שהסתכלתי עליו.
אבל מעניין אותי מה הכחול שראיתי היה. אולי זה כן היה הוא.

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, את Ingenue רואים לא מעט

והוא אכן יפה ומיוחד. הוא שייך לקולקציה Holiday Soiree מהחורף האחרון והוא ורוד עם שימר זהב אבל לא דואוכרום. קניתי את חברו OUI שהוא לילך עם שימר זהב.

לגבי הכחול שראית, אני מהמרת על SWEET PEACOCK (תכלת כהה מטאלי במרקם גרגרי) מסדרת הציפורים Birds of a Feather (גם היא מהשנה האחרונה). גם אותו קניתי, והוא לא דומה ל-Halley's Comet (שהוא כמעט לא תכלת אלא בעיקר ירוק teal עם שימר זהב).

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי... תבדקי בפעם הבאה שתהיה ושתפי

יש לאורלי מטאליים אחרים יפים במרקם שימרי (גרגרי) אז יכול להיות שזה משהו דומה, אבל מי יודע, לפעמים מוצאים אוצרות; מסתבר שאחרי שחרשתי על כל סניפי סופרפארם בחיפה אבל רק בלב המפרץ לא הייתי, חברה מצאה שם את ORLY Purple velvet שהזמנתי במיוחד מחו"ל... (ועלה לי יותר) ואמרה שהיו שם גם מאטים אחרים של אורלי (שכבר נדיר מאוד למצוא בחנויות). לפעמים זה עניין של מזל.

אגב, אם אני בוכה מרוב יופי אז 25 ש"ח זה מחיר סביר בעיניי כדי להפסיק לבכות...

trilliane

Well-known member
מנהל
אני רואה שענית בינתיים (עזבתי את המחשב באמצע)

רציתי נורא לקנות אבל הבחור שהיה איתי לא הסכים

"יש לך מליון ויותר מדיי לקים!" זה משהו שאני שומעת כל פעם מחדש.

Glitterbang

New member
חח למי אכפת

סתם..
כל פעם אני שומעת דברים כאלה אבל קונה בכ"ז, את יודעת מה טוב לך

JupiterCrash

New member
זה הכסף שלך ולא שלו!

אני מצטערת פשוט האקס שלי היה ככה בדיוק אליי וכל פעם שנכנעתי לו הרגשתי איך הוא עושה אותי עוד יותר קטנה.
באופן כללי יש יותר מדי אנשים שחושבים שהם יותר טוב מאיתנו מה טוב לנו, בעיקר כי אנחנו בנות. אני כבר לא יכולה לסבול את זה.
סליחה, הייתי צריכה להוציא את זה...מקווה רק לטוב לכולן :)

למעלה