איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע
P poynter New member 10/7/12 #7 יאאאאאאאאאאאא תקשיבי עכשיו במבט שני, זה נראה סוף! קייצי לאללה.. אהבתי איך הסביבה הגיבה?
D danra New member 10/7/12 #9 בסביבה הקרובה רגילים לזה כבר, אבל טרחו להגיד שהוא מסנוור יותר מכרגיל וזה קצת מוגזם אפילו בשבילי... אחרים סתם בוהים או מתלהבים, כרגיל...
בסביבה הקרובה רגילים לזה כבר, אבל טרחו להגיד שהוא מסנוור יותר מכרגיל וזה קצת מוגזם אפילו בשבילי... אחרים סתם בוהים או מתלהבים, כרגיל...
L Labello Girl New member 10/7/12 #3 Chic - metalix black silver 912 גם בידיים וגם ברגליים. (כי גם הרגליים נדחפו לתמונה איכשהו.
H hollypop girl New member 10/7/12 #4 אהבתי את השעון אני לא ממש מרוצה מהלק ההוא אבל האמת שניסיתי אותו רק פעם אחת אז אולי אני אשנה את דעתי...
אהבתי את השעון אני לא ממש מרוצה מהלק ההוא אבל האמת שניסיתי אותו רק פעם אחת אז אולי אני אשנה את דעתי...
B blue skies New member 11/7/12 #27 שעון של GC? יש לי משהו שנראה כמעט אותו הדבר רק שהרקע בתוך השעון הוא גם שחור ואני ממש ממש אוהבת אותו (ואני לא הלכתי עם שעונים עד לפני חודש חחח) אנשים צוחקים עלי שאני שמה אותו על יד ימין ולא על שמאל.
שעון של GC? יש לי משהו שנראה כמעט אותו הדבר רק שהרקע בתוך השעון הוא גם שחור ואני ממש ממש אוהבת אותו (ואני לא הלכתי עם שעונים עד לפני חודש חחח) אנשים צוחקים עלי שאני שמה אותו על יד ימין ולא על שמאל.
A A d i D New member 10/7/12 #8 Chic 492- se meni chic הוא יותר אדום ורדרד כהה וחזק ממה שיצא בתמונה, בכללי מהמם פשוט! רק מחמאות קיבלתי עליו
Chic 492- se meni chic הוא יותר אדום ורדרד כהה וחזק ממה שיצא בתמונה, בכללי מהמם פשוט! רק מחמאות קיבלתי עליו