איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע

iefrat

New member
essie - Navigate her

לא הצלחתי לצלם, נראה יותר בהיר במציאות

blue skies

New member
מציאות, תמונה, מה זה משנה...

הוא מהמם!

רוב הלקים שמפרסמים פה למרות שאני מאוהבת ב90 אחוז מהם ורוצה את כמעט כולם אם אני ממש כנה עם עצמי, עם כל הקושי שבדבר, יש לי כבר לפחות אחד או שניים דומים, אבל כזה אין לי, עכשיו עשית לי חשק לשים לק ירוק....

noash5

New member
Spoiled - The Parking Meteor Expired

נרכש מ-Plushable

כיסוי מלא אחרי שכבה אחת.
קשה לתפוס את הכחול-ירוק המהמם הזה בתמונות.. ניסיתי עד כמה שאפשר!

yaelsn

New member
orly confetty+revlon starry pink

אין לי מושג למה אורלי החליטו לקרוא לורוד הקרמי הזה קונפטי
מדובר בורוד קרמי לחלוטין ששכב אצלי ללא שימוש בקופסת הלקים מאז שהשתחררתי (שנה בערך) ועכשיו נזכרתי שהוא יכול להיות בסיס מושלם לרבלון

בקמיצה מרחתי שחור של שיק ומעליו את sparkling של רבלון

המניקור הזה היה עליי מיום שישי והורדתי אותו היום כי שיעמם לי, אבל העמידות של שני הגליטרים האלה פשוט מופלאה. לא היה לי אפילו סדק אחד! רק שחיקה בקצוות וגם זה היה הרבה פחות ממה שיש לי בדרך כלל.
(וגם ההסרה בהתאם - ממש מעצבן להוריד אותם מהציפורניים)

yaelsn

New member
עוד תמונה של sparkling

כי בהתחלה ממש התלבטתי עם איזה צבע לשים אותו וניסיתי כמה צבעים. זה רק עשה לי את החיים קשים יותר כי הוא נראה מעולה עם כמעט כל לק שניסיתי:)

trilliane

Well-known member
מנהל
הו, אני בדיוק מורחת אותו על הרגליים!

וגם אני עשיתי ניסיונות, אבל רק על נייר; מתישהו למדתי שחבל לי להתיש את הציפורניים (וגם חבל על המסיר, והנייר נשאר). מרחתי כבסיס את ORLY Purple Velvet.

hollypop girl

New member
אוקיי, עשית לי חשק לקנות את הרבלון הזה

למרות שעד עכשיו סירבתי לקנות טופ גליטרי.
הארנק שלי לא הולך להודות לך

iefrat

New member
רבלון עכשיו במחיר 15 שקלים וגוון הזה שווה כל

שקל שתוציאי עליו.
ככל הלקים של רבלון מעולים.
אפשר גם לשיןם אותו על לק אטום בגוון דומה וזה משדרג אותו עוד יותר. כשבא לי קלאסה, אנני שמה אותו

yaelsn

New member
ועכשיו אני עם זה

revlon surf (זה לא coastal surf שהוא יותר תכלת) הצבע הזה נראה בבקבוק כמו כחול ג'ינס כזה, ועל הציפורן הוא משהו בין טורקיז לכחול. ממש אהבתי אותו למרות שזה לא מה שחשבתי שאני אקבל כשקניתי אותו

אגב - לצבע הזה אין מספר, רק שם. נראה לי שזה אומר שהוא במהדורה מוגבלת או קולקצייה מיוחדת או משהו כזה.
הוא ממש אטום במריחה ראשונה, ולא ממש צריך שכבה שנייה.

והשני גם הוא רבלון בעל השם המפתה קרם ברולה, מספר 915 - זהב-ברונזה כזה שאני מתכננת עליו בעיקר לקישוטים, כי אני לא ממש הולכת עם מטאליים, אבל ראיתי אותו עומד שם ליד הSURF והחלטתי שהם ייראו מדהים ביחד אז לקחתי את שניהם

הם היו במבצע לחברי מועדון 365 בניו פארם (1+1+20%) ויצא ששילמתי על שניהם ביחד 36. בסופר פארם אמור להיות קצת יותר זול אבל אני לא מבקרת שם בד"כ.

ניסיתי גם לקשט עם קצת גליטר שלקחתי בעזרת מנקד מsparkling של רבלון - אל תעשו את זה!

סתם עבודת נמלים והייתי מקבלת תוצאה כמעט זהה אם הייתי מנקדת עם לק רגיל

hollypop girl

New member
והנה שכנעת אותי לקנות לק נוסף.
את יכולה

להסביר מה זה בדיוק 1+1 עם 20%. כלומר את קונה אחד, מקבלת עוד אחד ועל הכל
עושים לך הנחת עשרים אחוז?
ובסוף את משלמת 36? אז כמה עולה לק אחד?

yaelsn

New member
בדיוק כמו שכתבת

אחד עולה 45.90
המבצע היה 1+1, ז"א שניים ב46
ועוד 20 אחוז הנחה על הלכ ביחד, אז יצא ששילמתי על שניהם יחד 36.80

אני חושבת שזה היה מבצע מיוחד ליום שלישי אבל אולי זה עוד נמשך. לא היו בכלל שלטים בחנות או בעלון של ניו פארם, אבל זכרתי שראיתי איזה פרסום בעיתון או בפורום ואכן בקופה זה יצא משתלם

כתבו פה שבסופר פארם יש מבצעים יותר שווים על רבלון אז שווה לבדוק

איזה לקים את רוצה לקנות?:)

trilliane

Well-known member
מנהל
רבלון בסופרפארם עולה 15 ש"ח בחודשים האחרונים

ובשבוע שעבר קניתי את רבלון Sparkling בסופרפארם גבעתיים ב-12.5 ש"ח (זה היה המבצע שם לכל הרבלונים והיו המון, הופתעתי מהמבחר לא פחות מהמחיר)?

hollypop girl

New member
אני אף פעם לא ראיתי רבלון בפחות מ-15, והאמת

שעוד לא נכנסתי לאף סניף עם מבחר של יותר מ-5 לקים (של רבלון)
מישהו יכול להסביר לי למה יש הבדלים בין המבצעים בסניפים שונים של אותה רשת?

למעלה