איזה לק נלבש? שרשור לאמצע השבוע

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך
יש חוקים בצה"ל, אי אפשר לשים מה שבא לך

מותר רק ורוד בהיר, ורוד חצי שקוף, צבעי ניוד למינהם, שקוף ולבן.

NoaLev6

New member
זה כזה מתסכל

גם אני הייתי כמוך,

הייתי ממש בדיכאון מזה כשהתגייסתי (יעידו גם בנות הפורום, הרי כתבתי על זה אז), מאד התגעגעתי לשחור ולנצנצנים ולכל הלקים המשוגעים והאהובים שלי,
אבל אז שמתי מן ורוד בהיר עם שכבה של נצנצים דיי עדינים,
ולא העירו לי עליו. הלכתי כך במשך שבוע וחצי +- (עמידות מעולה!)
ובמשך השבוע וחצי הזה הייתי עם משלחת אמריקאית (חלק מהתפקיד למקרה שזה נשמע מוזר...
לפעמים אני שוכחת שלא כל העולם נפגש עם משלחות מדי יום
) ואחד מהם (הם סא"ל ומעלה בצבא ארה"ב)
העיר לי שבצבא ארה"ב לא נותנים לבנות ללכת כך כי זה לא מייצג. פתאום הבנתי שזה באמת משנה,
בייחוד בתפקיד שלי שאני חייבת להיות סופר יצוגית 24/7

אז מה למדנו מהחפירה? שהתרגלתי לצבע הבהיר על הציפורניים שלי, הוא נראה לי עדין ונחמד ויש מלא גוונים חמודים לשחק איתם (הלוואי ויכולתי לעשות חותמות בצבע אחר ואז בכלל הייתי מבסוטית),
ועוד פלוס, שלא צריך לריב מכות עם הציפורניים כדי להוריד את הלק כמו שצריך כשמדובר בלק כהה...

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, האזנתי השבוע ל"שטח שש" בגל"צ

והיה אייטם על שוטרים צבאיים ודיגום. נאמר שם שלק לא תקני נמצא בתחתית רשימת הסיבות לתלונה על הופעה (לא זוכרת מה היה במקום הראשון). לא יודעת אם זה מכיוון שנותנים פחות דוחות, לא שמים לב או שבנות פשוט לא "מתפרעות".

trilliane

Well-known member
מנהל
מן הסתם במקרה שלך זה 100% כי עלית ברשת

בתכנית הביאו את הנתונים הכלל צבאיים של המשטרה הצבאית. בכל מקרה המטרה הייתה רק לחלוק את האנקדוטה ששמעתי כבדרך אגב, לא לרמוז שזו לא בעיה להסתובב במדים עם לק לא תקני או משהו כזה.

NoaLev6

New member
שכבה אחת!

באמת שפשוט כיף למרוח אותו, גם התייבש מהר למדי

trilliane

Well-known member
מנהל
פו וקיטי

יצאה לי הנשמה אבל בסוף זה יצא...

אני מקווה להוסיף הודעה בהמשך עם רשימת כל הלקים והדסקיות, בינתיים אם מישהי מסתקרנת ממשהו, שאלו בכיף.

trilliane

Well-known member
מנהל
מצחיקה, מאותה דיסקית פו שרכשתי בגללך!

Plushable

New member
חח כנראה שכחתי מהפו הקטן, בעיקר זכרתי

את הגדולים :)
אז אני שמחה שהיא בדרך אלי!

trilliane

Well-known member
מנהל
זה הפו הראשון שראיתי כשנתת כאן את הקישור

והוא מיד מצא חן בעיניי; רק בהמשך שמתי לב שיש עוד דוגמאות פנים. שמחה שהיא בדרך אלייך, אין לי ספק שתהני ממנה!

trilliane

Well-known member
מנהל
למפרגנות! רשימת הלקים והדסקות המובטחת:

מתנצלת על איכות התמונה, הסמרטפון הלך לישון עם הבנזוג והשאיר לי רק את מצלמת הלפטופ... אבל מכיוון ש"תמונה אחת שווה אלף מילים" (או לכל הפחות עושה סדר בראש) זה יותר טוב מכלום, אני חושבת. השתמשתי בארבעה מבין הלקים של קסטרו שקיבלתי, זו הזדמנות טובה לסקור אותם. על ארבעה אחרים כבר פירטתי בהרחבה בעבר אז הפעם לא אתעכב עליהם.

הלקים מימין לשמאל (גם על הציפורניים):
CASTRO Borrowed Blue תכלת כהה רווי (הכוונה לסטורציה גבוהה). אטימות טובה בשכבה הראשונה, אבל לא הסתפקתי באחת. למרבה ההפתעה לאחר הייבוש התגלה כבעל גימור מאט
לא קרמי נטול ברק, מאט ממש (לפחות כמו הפלסטיקים של אורלי). זה ממש מוזר, חלק מהסדרה שלהם קרמיים רגילים וחלק מאט, אי אפשר לדעת מהבקבוק (גם Fantasy Pursuer שקניתי בגודל מלא הוא מאט).
MAYBELLINE mini Colorama Urban turquoise 120 היחיד שבו ויתרתי על שכבה שנייה.
CASTRO Green ירוק טורקיזי פסטלי חמוד, קרמי רגיל, למרבה הצער גם די דליל. הצריך שלוש שכבות. אגב, מרחתי אותו בתחילת השבוע על הרגליים והוספתי גימור מאט. יצא חמוד (וברגליים נוח לי למרוח, אז לא הפריע לי שהוא דליל).
á la mode by ORLY ירוק ליים בהיר [לק עתיק]
MAYBELLINE mini Colorama Urban Lemon 100 צהוב חמוד מלא שמחת חיים, אבל אוף, כמה שהוא דליל! בלילה מרחתי שלוש שכבות, בבוקר הוספתי רביעית.
CASTRO Banana הייתי מגדירה אותו כצבע קרם רווי או צהוב-כתמתם עדין. צבע חמוד אבל אין לי ספק שלא הייתי מעלה בדעתי לקנות ביוזמתי. גם הוא קרמי רגיל ודלילללל. תאמינו או לא, חמש שכבות. בחיי. לא משנה כמה מרחתי, עדיין נשארו חורים כהים של אי אחידות (אבל קשה לי עם קרמיים, אני מניחה שמורחת מיומנת ממני הייתה מסתפקת בשלוש גג).
ORLY Artificial Sweetener שקניתי לאחרונה. הגימור שלו לא 100% קרמי כי יש בו שימר עדין, אבל אין לי ורוד דומה אחר והנחתי שגימור המאט יעלים אותו. צדקתי.

CARELINE BLUES 64 הפז"מניק שלי
REVLON flirt 250 שקניתי אתמול. נוח למריחה ונותן כיסוי מלא בשכבה ראשונה (אבל הייתי טיפשה מספיק לפגוע במשהו עם האצבע, אז מיד מרחתי נוספת).
CASTRO Purple לילך חם ורווי, צבע יפה. אטימות מלאה בשכבה ראשונה (ולמרות זאת... תנחשו לבד).

את כולם מרחתי אתמול בלילה ומכיוון שתכננתי גימור מאט לא מרחתי מייבש אז קמתי בבוקר עם סימנים של כרית על רובם...
(אף שחלף די זמן מהמריחה ועד השינה) ולא רציתי להחתים על "טקסטורה". אחרי מקצה שיפורים + מייבש (מי שנכווה ברותחין וגו') התחלתי עם החותמות וגם אז חלק לא התמקמו לי טוב, חלק נמרחו... היה מקצה תיקונים מתיש (את קמיצת יד שמאל הסרתי לחלוטין ומרחתי מחדש ארבע פעמים!
). כמו כן "קווי התעופה" התגלו לי כקשים משחשבתי. בהתחלה ניסיתי עם מכחול אבל יצא עבה מדי ולא היה לי נוח, אז עברתי להשתמש במנקד הדק ביותר; ואז קלטתי שאני צריכה לצייר גם על יד ימין...
יצא עבה ולא עדין כמו שהייתי רוצה, אבל ניחא. את הדבורה תכננתי להשאיר כמו שהיא אבל לא הערכתי נכון את הכהות של הלק והיא די נבלעה בו, אז צבעתי אותה (זה היה מאמץ ממוקד מאוד של יד שמאל).

הדסקות:
פו, הפרח והדבורה מדסקה QA3 ועקבות החתול מדסקה QA4 (זו של הרובוטריקים)
http://www.lightinthebox.com/nail-a...-q-series-7_p226500.html?pos=ultimately_buy_3
קיטי כמובן מהדסקה החינמית של Born Pretty והפרפר מדסקת חיקוי לקונאד M78 שקניתי ב-BIC
http://www2.buyincoins.com/details/...ge-art-design-nails-plate-5-product-9354.html

השתמשתי לחותמות בלק השחור של קונאד
http://nfuoh.co.il/CATALOG.asp?Page=NewShowProd.asp&PRodID=436276
ולקווים שציירתי ב-ORLY Liquid Vinyl

חתמתי את התהליך ב-Essie Matte About You (התמכרתי אליו...) כי המאט משדרג את הגימור הקרמי המבריק לפסטל שנראה כמו גיר או סיד וזה ממש חמוד בעיניי. נזהרתי ועדיין לצערי הוא הצליח למרוח לי את קיטי...
בציפורניים האחרות פשוט הפגזתי בחומר על הציור עצמו כדי שלא אצטרך לעשות תנועות מריחה כמעט בכלל, ואז השלמתי את הכיסוי מסביב.

למעלה