איך נראית קולקציית הקיץ שלהם?
N Nakuro New member 25/7/12 #29 מהמם! את יכולה לראות כאן. קולקציות הקיץ שיצאו השנה זה פשוט נורא, הן פשוט מדהימות! מה יהיה עם חשבון הבנק מה
מהמם! את יכולה לראות כאן. קולקציות הקיץ שיצאו השנה זה פשוט נורא, הן פשוט מדהימות! מה יהיה עם חשבון הבנק מה
N noash5 New member 25/7/12 #31 באמת קולקציה יפה אין בה משהו מיוחד אבל עדיין אשמח לקבל כל אחד מהם.. אולי חוצ מ-Essie All Tied Up...
N Nakuro New member 25/7/12 #32 אני הכי התלהבתי מהמוחיטו הירוק והאמת, בגלל השם, אבל אחרי שמרחתי אותו פשוט התאהבתי
L LemonLimeLilach New member 25/7/12 #33 דווקא זה הצבע שהכי אשמח לקבל אולי נארגן פה בפורום איזו החלפה אחרי שכולנו נקבל את הלקים
trilliane Well-known member מנהל 25/7/12 #34 צבעים חמודים, אבל באמת לא משהו מיוחד שלא נראה קודם או שאי אפשר להשיג דומים להם בחברות אחרות (אולי למעט השימר) ואפילו לאורך כל השנה.
צבעים חמודים, אבל באמת לא משהו מיוחד שלא נראה קודם או שאי אפשר להשיג דומים להם בחברות אחרות (אולי למעט השימר) ואפילו לאורך כל השנה.
T tamar512 New member 25/7/12 #41 סליחה שאני מתערבת אבל הם כתבו שהם מחלקים לק מקולקצית האביב מתנה . נחיה ונראה
trilliane Well-known member מנהל 26/7/12 #46 אני מתנחמת שאין בה איזשהו צבע שמלהיב אותי אם כי עדיין הייתי שמחה לקבל לק חינם... (אני ישראלית טובה: "חינם? תביא שניים!" ).
אני מתנחמת שאין בה איזשהו צבע שמלהיב אותי אם כי עדיין הייתי שמחה לקבל לק חינם... (אני ישראלית טובה: "חינם? תביא שניים!" ).
A A d i D New member 24/7/12 #15 נקודות כל הלקים של CHIC 204 I lilac you - הסגול 300 Fashion yachts- הכחול 31 - לבן 281 la la land -הורוד
נקודות כל הלקים של CHIC 204 I lilac you - הסגול 300 Fashion yachts- הכחול 31 - לבן 281 la la land -הורוד