איזה לק נלבש? שרשור לסוף השבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
וואוו! איזה צבע מסנוור! אהבתי.

איך הצלחת לצלם אותו כ"כ טוב? כשאני מצלמת נאונים הם ממש לא יוצאים לי כאלה בוהקים...

trilliane

Well-known member
מנהל
עדיין עם ORLY Bubbly Bombshell והפעם צילמתי!

לצערי הברק הנצנצי המקסים של הלק הזה לא עובר טוב בתמונה. במציאות הוא בוהק, מבריק ומנצנץ בטירוף (בפרט אחרי שמרחתי מייבש כמובן) ולצערי בתמונות הוא יצא לי הרבה יותר חיוור ודהוי. כמו כן קשה לתפוס את הצבע הנכון כי המצלמה של הגלקסי מושכת חזק לכחול כדרכה בקודש... בתמונה הביתית שיחקתי קצת עם איזון הצבעים כדי להתקרב לגוון הפוקסייתי; בתמונה בחוץ שיחקתי עם איזון הלבן של המצלמה והוא דווקא יצא ורוד מדיי, אז ניסיתי בתכנה לאזן לכיוון השני...
במציאות הוא בין שניהם, לא עד כדי כך חם וורוד מצד אחד, לא עד כדי כך קר וכחלחל מצד שני.

כפי שכתבתי בשרשור הקודם, ביום שמרחתי הקצוות נשחקו לי תוך שעות ספורות...
מכיוון שהיום נפגשתי לארוחה חגיגית עם חברים בלילה שפצרתי אותו כהוגן. להלן מניין השכבות הגאולוגיות:
במקור:
1 המחזק הכחול של סאלי הנסן (Miracle Cure)
1 סגול מטאלי (3/42) של איב קוסמטיקס
2 ORLY Bubbly Bombshell
1 מייבש essie good to go
תוספת שפצור:
1 Nubar Pasadena Purple (רק בקצוות)
1 ORLY Bubbly Bombshell (בנדיבות)
1 מייבש essie good to go

אין ספק, יהיה אתגר מהנה להסיר את זה...

אורזיגל

New member
שמת מלא שכבות של האורלי עצמו, נכון?

כי הגליטרים צפופים צפופים.

מסרתי אותו בהחלפה, לא אוהבת את המרקם הגליטרי. בזמנו חיפשתי אותו בנרות ואף שילמתי תמורתו מחיר מלא, כשמצאתיו סוף סוף. מה רבה היתה האכזבה מהמרקם. הייתי בטוחה שהוא שימרי כמו האדום והירוק בקבוק שלהם.

trilliane

Well-known member
מנהל
כתבתי בפירוט רב על כל השכבות...

(אם כי שכחתי לציין שמרחתי חלקית מייבש על ה-Nubar בשפצור...).

אם לא מורחים על ציפורן חשופה אלא על צבע בסיס כלשהו שתי שכבות של אורלי מספיקות לחלוטין. גם בלי צבע בסיס אפשר להסתדר עם שתיים (גג שלוש) אבל הסיבה שאני בכל מקרה מעדיפה שכבת בסיס היא בגלל הקצוות (את האזורים שבהיקף הציפורן קשה לי לכסות עם נצנצים כמו שצריך גם בשלוש שכבות). בתמונות יש כבר שלוש שכבות של אורלי כי הן צולמו אחרי שתיקנתי.

זה לא מרקם גליטרי, זה לק גליטר שכל-כולו נצנצים!
הלק עצמו שקוף, הסגול מגיע אך ורק מהנצנצים עצמם. מוזר לי שפספסת את זה (הזמנת מהאינטרנט?) כי לי זה היה ברור רק מהתבוננות בבקבוק (אולי קשה יותר להבין בהתחלה שהלק עצמו שקוף, אבל את המרקם הגס רואים מיד, הוא בולט מאוד) וכמובן אם יש ספק, התמונות בגוגל מסירות אותו מיד.

אם הזכרת אדום וירוק יש לאורלי גם ירוק ואדום נצנציים כאלה – הירוק למעשה הוא ממש מאותה סדרה של הסגול ונקרא Here Comes Trouble. הבסיס שלו לא שקוף לחלוטין, אבל בבקבוק לא ממש רואים הבדל וגם בתמונות אני לא רואה שהבסיס מורגש. ראיתי אותו בישראל על מדפי הסופרפארם אבל לא קניתי כי אני לא אוהבת את גון הירוק הזה (בתמונות להלן הוא נראה בהיר יותר מבמציאות).
http://www.alllacqueredup.com/2011/...ere-comes-trouble-orly-pin-up-collection.html

האדום הוא Star Spangled אם כי במקרה שלו הלק אינו שקוף ממש אלא ג'לי אדום (כה כתבה סקרנג'י), אז המרקם הסופי קצת פחות גרגרי (כך נראה לי מהתמונות). נדמה לי שגם אותו ראיתי בישראל (אלא אם יש משהו אחר דומה לו מאוד) אבל גם זה גוון שלא מדבר אליי (אדום זה לא ממש אני, חרף הנצנצים).
http://www.scrangie.com/2009/06/independence-day-mani-idea-orly-star.html

לק אחר כזה של אורלי שקניתי (עוד לפני הסגול) הוא Glitz & Glamour שכולו נצנצים זהובים. זה אמנם זהב חם מאוד (ואני בכלל לא חובבת זהב, גם לא בתכשיטים) אבל הוא היה כ"כ יפה על המדף שלא יכולתי להתאפק...

http://2.bp.blogspot.com/_mx0VA3IZp...k/Uauu33iPDvw/s1600/Orly.GlitzandGlamour2.JPG
עוד לא מרחתי אותו בפני עצמו, זה צבע לאירועים מיוחדים, אני מניחה; השתמשתי בו קצת כדי להוסיף זהב לציורים (למשל במניקור שבעת המינים שעשיתי בשבועות) וניסיתי להשתמש בו כפרנץ' למניקור הנוכחי אבל אחרי הציפורן הראשונה לא אהבתי את השילוב אז הסרתי ונשארתי עם סגול נטו.

אורזיגל

New member
כל כך התלהבתי מהגוון שלא טרחתי להתעמק במרקם

בזמנו ההבנה שלי בנושא היתה מצומצמת יותר. היום זה לא היה קורה לי.
מהמריחה שאני ניסיתי, כדי להגיע לאיך שנראה בתמונה שלך הייתי צריכה למרוח לפחות 4-5 פעמים.

לא התכוננתי לירוק עליו כתבת, אלא ל- Meet Me Under the Mistletoe. מרקמו זהה למרקם של האדום שהזכרת.

למרות חיבתי לזהב, את הזהב הזה אני לא אוהבת. הוא יותר מידי בשבילי.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה אכן גוון מלהיב ולכן הוא פופולרי להפליא

סגול פוקסייתי (קרמי וגם מטאלי) יש בלי סוף, כמעט לכל חברה...
לפני כמה חודשים ראיתי את גוון מס' 12 של תפוח (פוקסיה מטאלי) וקניתי (עלה רק 10 ש"ח במבצע בסופרפארם). הוא קצת יותר ורוד מהאורלי והתוצאה על הציפורניים הייתה ורודה מדי לטעמי אז מרחתי עליו סגולים שונים כדי לאזן...
אני לא חובבת לקים ורודים אז מעט הוורודים שיש לי הם ברובם מנוצנצים קשות או על גבול הסגול/לילך (למשל Flirt של רבלון) או שניהם...

trilliane

Well-known member
מנהל
אין בכל סניף; אני יודעת איפה יש בחיפה

אבל מניחה שזה לא ממש יעזור לך...

למעלה