מהמם כמה שכבות זה?
trilliane Well-known member מנהל 14/7/12 #29 כן. נצנצים סגולים גדולים בתוך לק שחור שקוף אם כי אני מודה שלקח לי המון זמן לשים לב לכך שהוא שחור; הוא תמיד נראה לי כמו סגול כהה. אני מורחת אותו כשכבה שנייה על סגול ואז הוא נראה סגול יותר... (אם כי בחתונה שהייתי בה היה קצת חשוך וכולם חשבו שהוא שחור ).
כן. נצנצים סגולים גדולים בתוך לק שחור שקוף אם כי אני מודה שלקח לי המון זמן לשים לב לכך שהוא שחור; הוא תמיד נראה לי כמו סגול כהה. אני מורחת אותו כשכבה שנייה על סגול ואז הוא נראה סגול יותר... (אם כי בחתונה שהייתי בה היה קצת חשוך וכולם חשבו שהוא שחור ).
H hollypop girl New member 14/7/12 #31 טוב, רשימת הלקים מרבלון שאני צריכה לקנות גדלה משרשור לשרשור...
trilliane Well-known member מנהל 14/7/12 #37 אז תשמחי שהם כ"כ זולים בימינו! אני שילמתי עליו יותר לפני כמה חודשים.
S sigaliot New member 14/7/12 #56 הוא שחור שקוף בעיניים שלי אבל למרות השקפקפות, בתמונה אני עם שתי שכבות בלבד והוא נראה מצויין.
D denush New member 14/7/12 #40 הוא ממש יפה, אבל חייבת לציין שגם הג'ייד מהמם! בגלל שכולן רק התלהבו ממנו, אז אני אציין שממש אהבתי את הג'ייד!
הוא ממש יפה, אבל חייבת לציין שגם הג'ייד מהמם! בגלל שכולן רק התלהבו ממנו, אז אני אציין שממש אהבתי את הג'ייד!
B b e ll New member 15/7/12 #72 יייייאאאאאאאאאאאא, יש לי אותו קטנתי בדיוק עומדת לידי ואומרת "יש לך אותו אמא" - היא יודעת בדיוק מה יש לי ודואגת להשתתף במריחות
יייייאאאאאאאאאאאא, יש לי אותו קטנתי בדיוק עומדת לידי ואומרת "יש לך אותו אמא" - היא יודעת בדיוק מה יש לי ודואגת להשתתף במריחות
P Plushable New member 14/7/12 #46 אהבתי אותו בבקבוק אבל השקיפות שלו הפתיעה אותי קצת לרעה. די התבאסתי ונאלצתי להעביר אותו הלאה... אבל הוא נראה מעולה עליך!
אהבתי אותו בבקבוק אבל השקיפות שלו הפתיעה אותי קצת לרעה. די התבאסתי ונאלצתי להעביר אותו הלאה... אבל הוא נראה מעולה עליך!
P Plushable New member 14/7/12 #43 נראה מעולה! יש לי צבע מאוד דומה באוסף של ג'ייד למחפשות אופציה זולה יותר לדעתי זה אחלה פתרון: http://nailzcraze.blogspot.co.il/2012/04/finally-nail-polish-blog.html Fascination #394 GA-DE
נראה מעולה! יש לי צבע מאוד דומה באוסף של ג'ייד למחפשות אופציה זולה יותר לדעתי זה אחלה פתרון: http://nailzcraze.blogspot.co.il/2012/04/finally-nail-polish-blog.html Fascination #394 GA-DE
L LemonLimeLilach New member 14/7/12 #26 השתמשתי בחותמות החדשות שלי הצבע הוא שיק 310, החותמות של bundle monster הבסיס מהערכת פרנץ' של ביוטי קייר (חשבתי לעשות פרנץ' אבל לא הסתדרתי עם החותמות )
השתמשתי בחותמות החדשות שלי הצבע הוא שיק 310, החותמות של bundle monster הבסיס מהערכת פרנץ' של ביוטי קייר (חשבתי לעשות פרנץ' אבל לא הסתדרתי עם החותמות )