איזה לק נלבש? שרשור לסוף השבוע
trilliane Well-known member מנהל 15/6/12 #3 בינתיים כלום; יש לי הר כביסה ידנית שמחכה לי ומאתמול אני נושכת שיניים ומתאפקת כי אני יודעת שכל השקעה שהיא סתם תרד לטמיון... (וחוץ מזה לא מגיע לי "פרס" עד שאני מחסלת אותו).
בינתיים כלום; יש לי הר כביסה ידנית שמחכה לי ומאתמול אני נושכת שיניים ומתאפקת כי אני יודעת שכל השקעה שהיא סתם תרד לטמיון... (וחוץ מזה לא מגיע לי "פרס" עד שאני מחסלת אותו).
D danra New member 15/6/12 #9 אגב, בריכה..... אז ככה קוראים לפלטת הצלליות שלהם ממראה הקיץ והעליתי את הפוסט אז אפשר לראות.
P PeachGirl New member 15/6/12 #5 Lancome-112B כי החבר ביקש אדום... חברי היקר לא מתחבר ללקים המיוחדים שלי... הוא ביקש שליום ההולדת אמרח משהו יותר נשי.. אז הלכתי על בטוח (למרות שאני לא ממש אוהבת לקים אדומים). השאלה המתבקשת: איזה צבע לבחור לחותמת?
Lancome-112B כי החבר ביקש אדום... חברי היקר לא מתחבר ללקים המיוחדים שלי... הוא ביקש שליום ההולדת אמרח משהו יותר נשי.. אז הלכתי על בטוח (למרות שאני לא ממש אוהבת לקים אדומים). השאלה המתבקשת: איזה צבע לבחור לחותמת?
א אורזיגל New member 15/6/12 #7 האדום הזה מושלם, לדעתי לא צריך שום תוספת רק יכולה לגרוע. 112b זה הסימול שלו?
P PeachGirl New member 15/6/12 #8 כנראה שאקשיב לך וכן זה הסימון שלו- גם על אריזת הכסף וגם על תחתית הלק.
S shyleedrori New member 15/6/12 #12 JUST SPOTTED THE LIZARD by OPI והפעם עם טופ מאט! (matte all over you by essie)