איזה לק נלבש? שרשור לסוף השבוע

lilo4

New member
Color Club- Yule Love It

אדום גליטרי חמוד, במציאות היא טיפה יותר בורדו ממה שהוא נראה בתמונות

Nakuro

New member
איזה מקסים

אני אוהבת את כל האדומים המנצנצים האלה

GentlyWeeps

New member
Galaxy

יומיים חופש מהעבודה וסוף סוף אפשר להתפרע עם הלק..

ג'ייד stunning sapphire
+
לוריאל blue mosaic - אחת הרכישות המוצלחות במבצע של הסופר פארם

ניסיתי לצלם כמו שצריך אבל לא היה קל..

trilliane

Well-known member
מנהל
ORLY Glowstick

בכלל לא תכננתי למרוח אותו, אבל פתאום נחה עליי הרוח והתחשק לי לנסות אותו ממש. מרחתי על לבן והוא כ"כ בוהק שהוא גורם לידיים החיוורות שלי להיראות יותר כהות!
לצערי התמונות לא מצליחות להעביר כהלכה את הבוהק המדגשי שלו.

השתמשתי בלבן של wow (מס' 350) שהמברשת שלו אמנם נוחה לי יותר משל בוקי סטייל ועדיין לא הצלחתי להימנע מלטנף קצת מסביב (לבן טיפקסי הוא פשוט פיגמנט מטנף, לא יעזור כלום). הוא גם לא 100% אטום בשכבה הראשונה והבעיה הגדולה יותר היא שהוא לא אחיד בשכבה הראשונה (לכל הפחות לא במריחה שלי) ומכיוון ש-Glowstick שקוף, רואים את זה ...
באגודל שמאל מרחתי אותו רק על שכבה אחת וזה לא נראה טוב; ניסיתי להוסיף עוד שכבות של Glowstick אבל זה לא עזר (ניחא; התעצלתי להסיר ולהתחיל מחדש). בשאר הציפורניים כבר הוספתי שכבה נוספת של לבן.

הבשורה הטובה: ברגע שמורחים על לבן מספיקה (בד"כ) שכבה אחת (לא דקה מדי) של Glowstick.
הבשורה הפחות טובה: השימוש בלבן נוח, אבל לא ממש חוסך שכבות בסך הכול; בלאו הכי לא יכולתי להסתפק בפחות משתי שכבות של לבן (וגם אז הוא לא אחיד לחלוטין וקצת רואים את זה, אבל כבר לא היה לי כוח לשלישית) ובחלק מהציפורניים מרחתי 2 שכבות של Glowstick... אז כדי להגיע לתוצאה סופית טובה אי אפשר להסתפק בפחות מ-3–4 שכבות.

לסיכום: לא מריחה מושלמת, אבל יש פוטנציאל. בסה"כ אני מרוצה.

trilliane

Well-known member
מנהל
מוזר, התמונה הזו נראית שונה גם בין צגים שונים

בצג המחשב השולחני שלי (שהוא די איכותי ועליו אני סומכת יותר) יש קצת בוהק מדגשי, אבל בלפטופ זה נראה צהוב רגיל לגמרי...

noash5

New member
קנית בארץ?

שואלת למרות שממש קשה לי להאמין שכן..

trilliane

Well-known member
מנהל
לא... לא ראיתי את הקולקציה הזאת בישראל

הזמנתי את המארז המוקטן (mani minis) מ-BeautyBay בחודש שעבר. כרגע הוא חסר שם וכך גם רוב הלקים בקולקציה... לא יודעת אם זה זמני והם יחדשו את המלאי או שהם מוכרים את מה שיש להם וזהו.

noash5

New member
תתחדשי!

חיפשתי אותם וראיתי שבאמת אזל המלאי.. אנסה שוב בימים הקרובים.
כמה עולה משלוח דרכם?

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! המשלוח חינם
המחירים עצמם לא זולים

(דווקא היו בסדר, אבל הם הקפיצו אותם בחודשיים האחרונים). הרביעייה המוקטנת עלתה לי $17 שזה סביר; לא מצאתי באינטרנט מחיר זול יותר (אחרי משלוח).

למעלה