איזה לק נלבש- שרשור לסופ״ש

מוזר, יש לי את הלק הצהוב הזה

והפורמולה שלו ממש נוחה. אטום לגמרי תוך 2 שכבות...

Bonushkie

New member
איפה השגת לקים של אטוד?

הם דווקא ממש חמודים. ראיתי כמה באיביי אבל אם יש אתר שאפשר להזמין בהם כמה במרוכז ולא אחד אחד וגם לשלם משלוח על כל אחד בנפרד זה יכול להיות נחמד.

באיביי,

דווקא לא הייתי צריכה להוסיף דמי משלוח עליו, הוא גם היה בביד אז יצא לא יקר מידי.
תכנסי מידי פעם ותראי מה יש במכרז של ETUDE HOUSE.

הם ממש חמודים, אני אוהבת

אגב, נטלי סיפרה בפוסט אצלה שהיא הזמינה מ http://en.koreadepart.com/ כמה ביחד והייתה מרוצה
http://nailzcraze.blogspot.co.il/2013/04/haul-from-koreadepartcom-and-shop-review.html

היי, חדשה כאן

שמי שירן, בת 21. חובבת ציפורניים רצינית.. חזרתי להתעסק בזה בעצמי לא מזמן אחרי שהורדתי את הבניה.
בכל מקרה, זה מה שעשיתי ביום שישי..

חייבת לציין שהפורום הזה ממש מעורר השראה, לא מאמינה שרק עכשיו גיליתי אותו

neurotica

New member
לק בהשראת סרט - Struck By Lightning

אני חושבת שיש לי איזה 4 קילו לק על כל אצבע.
מחזק, תכלת שמרחתי אצל חברה אז גם שמתי עליו מייבש, מעל כל זה שמתי את ה-decals של העננים והברקים שהכנתי (שכבה של הציור + 2 שכבות של מייבש כל אחד כי לא היה לי לק שקוף אחר) ומעל כל זה שכבה נוספת של מייבש.

זה גם היה נסיון ראשון לעשות את המדבקות האלה אז אני רוצה להבין מה עשיתי לא נכון - הייתי צריכה לגזור אותם ממש לפי קו המתאר של הציור? כי גזרתי מסביב כזה ונשאר מלא שקוף שחשבתי שלא יראו, אבל מקרוב זה די בולט.
או שזה אולי כי במקום להשתמש בשקוף רגיל השתמשתי במייבש?

shili11

New member
חחחחחחחחחח את הורסת..

ובנוגע למדבקות... יכול להיות שנשכבה הייתה ממש עבה, אבל לדעתי רוב הסיכויים שזה היה קורה גם עם שכבה דקה יחסית..
את יכולה לנסות פשוט למרוח לק שקוף או מייבש בגודל שיתאים לכל הציפורן ואז לצייר ככה הלק השקוף יכסה הכל ולא יראו כלום...

neurotica

New member
הו, זה רעיון טוב!

למרות שנראה לי שפעם הבאה אעשה משהו שבמילא יהיה על אצבע שלמה, לפי המדריך שיעל הכינה לא מזמן. אבל זה בהחלט רעיון טוב. תודה!

yaelsn

New member
כשאני עשיתי מדבקות קטנות

לא השתמשתי בלק שקוף
פשוט ציירתי על שקית ניילון את הציורים ולמחרת קילפתי אותם והדבקתי על לק רטוב

ניסיתי בהתחלה עם לק שקוף מתחת למדבקה וזה לא עבד טוב, וניסיתי גם עם לק שקוף מעל למדבקה - גם זה לא הצליח
איכשהו המדבקה נקרעה לי כשניסיתי בשיטות האלה (כי השכבה כנראה הייתה דקה מדי)

אצלך זה נראה באמת שהשכבה השקופה ממש עבה, זה ההפך ממה שקרה אצלי :)

למעלה