איזה לק נלבש - שרשור לתחילת השבוע 31.3

yaelsn

New member
nail art gone wrong

ניסיתי היום לעשות עיצוב עם גימור מאט בעזרת הטופ של שיק שקניתי בשבוע שעבר ומה זה התאכזבתי

הוא לא נותן תוצאה אחידה על כל הציפורניים... יכול להיות שאני לא מרחתי אותו כמו שצריך, אבל יצא שב3 ציפורניים יש לי גימור מאט מושלם, על 4 ציפורניים יש גימור פלסטיקי, ועל עוד 3 ציפורניים יצא משהו לא ברור בין לבין

אני אתן לו עוד כמה ניסיונות ואם זה לא יעבוד אולי אקנה אונליין את matte about you

yaelsn

New member
ציפורניים מבריקות לחלוטין למרות הטופ

ואחרי שנתתי לו מספיק זמן להתייבש...

אח"כ הוספתי עוד שכבה דקה שהפכה את הגימור ליותר פלסטיקי, אבל עדיין לא הצלחתי להגיע למאט כמו שיש לי בחלק מהאצבעות

yaelsn

New member
השוואה של מאט מול פלסטיק

וסליחה על המריחה המעאפנה, זה ביד ימין

באצבע המורה יש גימור מאט ובאמה יש גימור פלסטיקי

שני הגימורים יפים מאוד ולא היה אכפת לי אם כל העיצוב היה מקבל גימור פלסטיקי וזהו, אבל מעצבן שאין אחידות בכל הציפורניים

מה שאני עושה עם הטופ של שיק

בגלל מה שציינת זה מורחת 2 אצבעות, נותנת לזה להתייבש, וכן הלאה. מייגע, אבל עובד.

yaelsn

New member
וואי איזה מצחיק זה אשכרה עובד!

כאילו מה, לבקבוק נמאס אם הוא פתוח במשך יותר מעשר שניות והוא מפסיק לעבוד ביעילות?
איזה הזוי!

עכשיו יש לי איזה 5 שכבות של טופ על חלק מהציפורניים וכבר נוצרו בועות וחורים אבל לא נורא, גם ככה לק מאט לא אמור להיות עמיד במיוחד אז אני אחליף עוד יום-יומיים

trilliane

Well-known member
מנהל
השערה שחשבתי עליה זה עתה

אולי היא מופרכת לחלוטין, אבל מכיוון שסיפרת שמרחת מתחת מייבש של פושה שהוא כידוע מבריק מאוד, האם ייתכן שאיכשהו המאט של שיק ממס מעט את השכבה מתחתיו? ואז אולי בציפורן הראשונה זה לא משמעותי אבל אחרי עוד אחת או שתיים הוא נהיה דומיננטי מדי על המברשת באופן יחסי... ואז כשאת סוגרת לגמרי את הבקבוק הוא "נשטף" שם ומתערבב עם יותר חומר. יכול להיות?

אין לי ניסיון איתו (רק עם אסי והוא מצוין) אבל נראה לי שכדאי לנסות אותו ישירות על הלק, בלי מייבש או משהו אחר בדרך, ואז לראות איך יוצא.

yaelsn

New member
תודה

ראיתי את זה והתחשק לי גם, אז חיפשתי ביוטיוב vintage roses / flowers tutorial. עירבבתי טיפים שראיתי בכל מיני סרטונים עד שיצא משהו שמצא חן בעיניי:

התחלתי עם 3 שכבות של essie muchi muchi (ובאצבע אחת 2 שכבות של sand tropez)

בגלל שאין לי ורודים ואדומים שאני אוהבת באוסף שלי, עירבבתי ורוד פוקסיה של קרליין ואדום כתמתם של לוריאל עם לק לבן של לייף עד שהגעתי לגוונים עדינים יותר, ועשיתי נקודות גדולות על הציפורן
אח"כ עירבבתי שוב את אותם הלקים עם כמות גדולה יותר של לק לבן וציירתי 2-3 פסים מסביב לנקודות עם מברשת דקה.
הירוק זה emerald של ג'ייד וגם אותו הוספתי עם מברשת דקה.

מעל הכל שכבה של פושה ומעליה 10000 שכבות של המייבש של שיק חחח

Name Of a User

New member
זה ממש יפה ועדין.

סחתיין על המוטיבציה לערבב לקים והכל.. אני פשוט קונה חחח.

ואני ממש מתלבטת אם לקנות את Sand Tropez! הוא נראה לי כמו אחלה לק בסיס לכל מיני עיצובים כאלה, אבל אני ממש ממש מתלבטת אם המרקם שלו בעייתי או לא. מה אומרת?

yaelsn

New member
חחח גם אני הייתי קונה אבל לא מצאתי!

תמיד בחנויות אני נוטה לדלג על האיזורים של הלקים ה'רגילים' ומחפשת דווקא את המיוחדים יותר, וככה יוצא שיש לי 1000 סוגים שונים של סגול, אבל דווקא ורוד קרמי אטום יש לי רק אחד, ואני אפילו לא אוהבת אותו חחחחח

אנסה לנצל תא יום לייפסטייל שיש מחר ולהצטייד בכמה לקים בסיסיים של לייף

ולגבי sand tropez - אני ממש מאוהבת בו. יצא לי להשתמש בו המון מאז שקניתי אותו והוא ממש מוצלח.
באותה קולקציה יש גם את topless & barefoot של אסי שהוא באותו סגנון אבל יותר לכיוון הורוד
חוץ מזה יש גם את jaquelin של זויה שהוא באותו סגנון אבל יותר צהבהב/אוף ווייט שכזה.
אני מתלבטת לגבי שניהם חחחחח

זה מאוד שימושי גם כבסיס לנייל ארט וגם כשמתחשק לק פשוט, או לעשות מניקור לאמא

עיצוב מקסים

וגם אני לא מרוצה ממנו ומתלבטת אם להשקיע באסי כי אני אוהבת גימור מאט.
הבעיה בטופים האלו שהם לא מייבשים ואין לי זמן

yaelsn

New member
הוא דווקא מייבש די מהר לפי מה שראיתי עד כה

אבל ברוב הציפורניים מרחתי קודם שכבה של פושה - גם בשביל לשפר את העמידות, וגם כי בהתחלה לא הייתי בטוחה לגבי המאט אז עשיתי רק נסיון על ציפורן אחת

yaelsn

New member
לא היה לי פושה על כל האצבעות

אז אני לא חושבת שזה קשור... בכל מקרה ניסיתי לפי השיטה המוזרה שהומלצה לי כאן למעלה ובינתיים זה עובד חחח

מיכל312

New member
אני מפרידה בין הצבעים של הלק בידיים וברגליים

בצפרניים של הידיים - מין ורוד עתיק כזה ועל הרגליים אדום שחור שעוד לא העזתי לחשוף...

למעלה