איזה לק נלבש? שרשור סופש!

Nakuro

New member
Kiko 402 holographic

בעסה שאין ללקים האלה שמות...
האפקט ההולוגרפי מטריף ורואים אותו גם לא בשמש...
אפילו ההורים התלהבו! היה שוה ליסוע לאיטליה, אה?

noash5

New member
גם אני קניתי אותו באיטליה

והתבאסתי שלא קניתי את כל הסדרה... פשוט גורף מחמאות!

מהמם

בדיוק חברה סיפרה לי שהיא נוסעת לברצלונה.. הסברתי לה שהיא הולכת לחזור עם חבילה בשבילי

trilliane

Well-known member
מנהל
חגיגת סגולים מטאליים

מה עושים כשיש "יותר מדי" סגולים (סתם, אין באמת דבר כזה) ולא יודעים במה לבחור? או! בדיוק לשם כך חובר השיר "עשר אצבעות לי יש"...

שלפתי את כל הסגולים המטאליים וחבריהם (לא כולל קרמיים, מנוצנצים, ולילכיים) ומרחתי אחד על כל ציפורן. היתרון במטאליים כהים הוא שלרוב הם אטומטים למדי, ובכולם יכולתי להסתפק בשכבה אחת (מכובדת). הידד!
עליה מרחתי שכבה מכובדת של המייבש של אסי, חותמת, ואז שכבה נוספת של מייבש (וכמובן, כל זה לא מנע מהקצוות להתחיל להישחק אחרי 12 שעות...
אף שאת רובן ביליתי בשינה...
).

מכיוון שהמצלמה מושכת חזק לכחול שתי התמונות עברו טיפול איזון צבע בתכנה גרפית שכלל הסטה לאדום ולצהוב על חשבון כחול וציאן, ועדיין חלק מהגוונים (בעיקר ביד ימין) נותרו מעט כחלחלים.

יד שמאל – חמים

אגודל: BARRY M Magnetic Purple 329 (ללא שימוש במגנט)
אצבע: EVE COSMETICS 78 גוון שזיף נאה, שע"ס השוואה שלי בסופרפארם (ציפורן לבקבוק) נראה דומה מאוד עד זהה ל-MAYBELLINE Tart 135. אמנם לא נטול רעלים אבל עולה רק 5 ש"ח...
(ל-20 מ"ל)
אמה: LAKA 143 היחיד שאינו יכול להיחשב סגול – בורדו מטאלי מקסים, במציאות נראה מוצלח יותר (הגוון בתמונה נאמן למציאות, אבל העומק והשימר קצת הולכים לאיבוד).
קמיצה: LAKA 142 גוון חצילי עמוק. בבקבוק נראה כמו צבע יין עמוק, על הציפורן נראה יותר כהה ויותר סגלגל (חצילי). אני מעדיפה את הגוון בבקבוק...
זרת: LIFE 251 סגול חציל מוצלח ביותר, הלק הראשון של לייף שקניתי (ובדיעבד האחרון שהייתי צריכה לקנות...
).

יד ימין – קרים

אגודל: COLOR CLUB Wild at Heart 871 סגול חמוד להפליא (אך לא באמת הולוגרפי). הצבע בתמונה לא ממש משקף; במציאות הוא יותר חם וקצת יותר כהה.
אצבע: CHIC Gorgeous Amethyst 435 כשמו כן הוא – סגול מטאלי מהמם. התמונה ממש עושה לו עוול.

אמה: NUBAR Pasadena Purple במציאות הרבה יותר חי ומעט יותר פוקסייתי.
קמיצה: EVE COSMETICS 342 (או אולי 42? ה-3 חצי מחוק, לא יודעת אם בטעות או בכוונה). זה גוון שהמצלמה אוהבת להתעלל בו במיוחד, התמונה ממש לא משקפת כמה הוא מוצלח. במציאות הוא סגול בהיר ובוהק ורחוק מאוד מאיך שהוא נראה בתמונה. המצלמה הפכה אותו לכחול, וגם אחרי השיפורים הגרפיים הוא נשאר חיוור. חבל, זה גוון ממש מדליק.
זרת: CARELINE 382 (מהסדרה הקודמת, לא יודעת אם הוא קיים בחדשה). סגול כהה קר ואלגנטי. כנראה היחיד ביד ימין שניצל מעיוותי המצלמה ויצא קרוב יחסית למציאות.

עליהן הוספתי חותמת לחגיגיות ולהאחדה (וכי זה כיף!
)
דסקה: חיקוי KONAD M63 דוגמה קלה שנוח לעבוד איתה (ותודה ל-Plushable שבזכותה חשבתי לנסות אותה).
לק: Sallt Hansen BLACK PEARL CHROME 12 כסף נטול שימר ("foily") עם תת גוון סגול.

אגב, אנשים לא בהכרח קולטים שאלה גוונים שונים... נראה לי שרובם רגילים שיש עליי כל מיני דואוכרומים ושלל הפתעות וחשבו בהתחלה שאלה זוויות שונות של אור...
אני נהנית ולמען האמת זו גם השוואה שלמדתי ממנה לא מעט על גוני הסגול שלי ואיך הם על הציפורניים ואחד לעומת השני.

Name Of a User

New member
Galaxy Nail

כבר מלא זמן רציתי לנסות, סופסוף יצא לפועל..
לצערי התמונות על הפנים, אבל אלה הכי טובות ודומות שיצאו מכל השלושים שצילמתי..
(ניסיתי אפילו עם המצלמה שלי Nikon D5100 אבל מסיבה כלשהי היא פשוט סירבה להתפקס לי על האצבעות לא משנה מה ניסיתי..)

מה אתן אומרות? איך זה לפעם ראשונה?

trilliane

Well-known member
מנהל
מדליק! אהבתי.

גם אני התלהבתי מהרעיון ואף קניתי לקים בגוונים שחשבתי שיתאימו, אבל אחרי שאספתי את כל החומרים שרציתי כדי ליצור את התמונה שהייתה לי בראש התעצלתי ליישם...

כל הכבוד על ההשקעה!

Name Of a User

New member
תודה!

אפשר בתכלס בכל צבע שרוצים, למשל cutepolish דווקא עשתה את זה בגוונים של צהוב.. אני התחברתי יותר לסגול

trilliane

Well-known member
מנהל
נכון!
הנה מקבץ של תמונות ששמרתי לי להשראה:

http://www.tumblr.com/tagged/galaxy-nails
ומכולם אני אוהבת את השלישית:
http://4.bp.blogspot.com/-PKSBTB3jl...PwOg/s1600/tumblr_ldv5h4MkJC1qaq749o1_500.jpg
מניקור שהלהיב אותי במיוחד ולכן קניתי כחול כהה ונצנצים ואין לי מושג אם אי פעם אצליח להגיע לתוצאה כ"כ מרהיבה וייתכן שזה מה שגורם לי להתעצל ולא לנסות...

Name Of a User

New member
וואו איזה יופי השלישית!!

אולי בהזדמנות ננסה גם את זה...

הקטע של העצלנות דווקא לא קיים אצלי, אצלי זה יותר עניין של זמן.. אני צריכה הרבה שעות כדי לעשות נייל ארט- למקרה שלא יצא טוב ואצטרך לעשות תיקונים וכדי לוודא שהכל מתייבש טוב-טוב שלא יהיו מריחות ופאדיחות..

Plushable

New member
מעולה!

גם אני רוצה לנסות את זה כבר חצי שנה חח ועדיין לא הגעתי לזה :)
יצא לך מעולה!

למעלה