איזה לק נלבש? שרשור סופש!

Name Of a User

New member

האמת שזה ממש פשוט לעשות, לקח לי 2 ניסיונות על אצבע אחת כדי לקלוט את העניין ומשם זה זרם..

noash5

New member
נראה מעולה!

הלוואי עליי להצליח ככה בפעם הראשונה!
אני מתייאשת ממש מהר, מקשקשת עם לק על כל הציפורניים ובסוף מבקשת עזרה מהבנזוג...

Name Of a User

New member

זה באמת ממש קל, כמו שאמרתי למיסיס בלק, זה לא מצריך דיוק וכל הפואנטה זה שזה לא יהיה סימטרי מדי.. תנסי זה נורא מהיר.. תתחילי מאצבע אחת.. ותתקדמי

זה שהציפורניים מהממות כבר כולן אמרו

אבל לשאלתך על המצלמה- סביר להניח, שבגלל שקנית D5100 את חדשה בצילום. ולכן סביר להניח שקנית איתה עדשת קיט. וסביר להניח שזו ה18-55 כי זה נראה הכי משתלם לעין בלתי מזוינת.
ולכן אספר לך שטווח הפוקוס שלה לא מספיק קרוב וכשאת מנסה לצלם לעצמך את היד את לא מסוגלת פיזית לייצב את המצלמה ולצלם את עצמך
.
לכן, אנא, בקשי ממישהו לצלם לך את היד בשביל התוצאה הרצויה. או פשוט תקני עדשות נוספות (יגיע בכ"מ מתישהו)

*אדווהשמתגעגעתלמצלמהשלהוצה"להפרידבינהן*

Name Of a User

New member
תודה ו..

לא ממש שאלתי על המצלמה.. האמת שאני לא כלכך חדשה בצילום, ויש לי עדשה 18-105. אני בהחלט מודעת לעובדה שאני צריכה שמישהו אחר יצלם, אני פשוט לא סומכת על אף אחד ממשפחתי וחבריי שיחזיקו לי את המצלמה וגם ידעו איך לצלם בה.

trilliane

Well-known member
מנהל
וואוו! מיוחד ומרשים

הופתעתי לקרוא שאלה מדבקות; התחרה נראית כ"כ אמיתית שהייתי בטוחה שמרחת לק והדבקת עליו תחרה!

mayane21

New member
זה בדיוק מה שאני חושבת

וכתבתי בפוסט, לא הפסקתי להביט ולהתפעל עד כמה שהיא נראת אמיתית. מיוחדת מאד.

trilliane

Well-known member
מנהל
חשבתי שזה בגלל התמונה, אכן הופתעתי לקרוא

שכתבת שגם במציאות היא נראית אמיתית! מדליק לאללה. שאפו למעצבים, עשו עבודה מצוינת.

noash5

New member
שוב מרחתי ESSENCE-luxury secret

פשוט התאהבתי בפורמולה ובמברשת! לק מושלם לעצלנות שתקפה אותי בתקופה האחרונה

למעלה