איזה לק נלבש? שרשור סופ"ש

Osnatz1

New member
Color Club - Psychedelic Scene

לא הצלחתי לתפוס את הנאון הארור הזה, אבל הוא כלכך זרחני שהוא מציק לי בזווית העין

(אגב הצהוב על העור של הזרת זה כי דחפתי את האצבע לטוויסט לפני שהלק אפילו הספיק להתייבש אז הוא פשוט נמרח לי לכל עבר
ובזו ההזדמנות, נוט לעצמי, לא למרוח יותר לק מול המאוורר
)

trilliane

Well-known member
מנהל
מדליק! נאונים קשה לתפוס; כדאי לנסות בצל

שמתי לב שזה עוזר.

אגב, קניתי בסט של אורלי גם כתום זוהר ועוד לא ממש מרחתי אותו וכבר יצא לי קצת החשק אחרי שישבתי השבוע בתחנת אוטובוס ושתי בנות (לא קשורות) היו עם לק כתום זוהר... לא יודעת אם זה כי הן היו קצת פרחות או עצם העובדה שהצבע נהיה פופולרי מדי.

Osnatz1

New member
ממש לא מעניין אותי מה אחרות מורחות

אם זה צבע שאני אוהבת מה אכפת לי מאחרות? זה כזה טינאייג'רי להפסיק לאהוב דברים כי הם נהיים מיינסטרים...

trilliane

Well-known member
מנהל
כן ולא; בכל דבר אחר – אני איתך; אבל בלקים

זה שונה אצלי וזה נעוץ בעובדה שאני לא מורחת לק כדי לטפח את הציפורניים / להרגיש נשית / להיראות טוב / להפגין יד אלגנטית וכו'. אני מורחת לק כדי להוציא החוצה את האינפנטיליות והמוזרות שבי ולהרגיש שונה ומיוחדת. כן, חד וחלק. כשאני יוצאת מהבית אני צריכה להרגיש שהסיכוי להיתקל במישהי עם לק זהה לשלי נמוך ככל הניתן. אם זה צבעים לא פופולריים / מניקור מזעזע / נצנצים מופרעים / חותמות / פרנץ' מטורף – הכול כשר, העיקר שאני אסתכל על הציפורניים בחיוך ואנשים אחרים יסתכלו ויחשבו "מאיפה היא הביאה את זה?!" (לטוב או לרע, לא אכפת לי
).

כל כך אהבתי את התגובה שלך

אני ממש מזדהה. אם יש מקום שבו אני יכולה להוציא החוצה את מי שאני זה בלק.

לרוב אני ביישנית ושקטה ודווקא הלק הוא מקום שאפשר להתפרע איתו ולחשוף קצת מאופיי האמיתי.

Osnatz1

New member
חחח הלוואי והייתה לי תשובה

אבל אני לא עושה איתם כלום, אפילו בקרם ידיים אני בקושי משתמשת..
אולי גנים..
למרות שראיתי באמת קיוטיקלז של בנות שמתעסקות עם זה וזה פשוט נראה יותר גרוע.. עדיף לדעתי לא לגעת ולדבוק בשיטת הLITHA כמו של הבודי פירסינג

(LEAVE IT THE HELL ALONE)

למעלה