איזה לק נלבש? שרשור סופ"ש

Nakuro

New member
מהמם!

את ממש עושה לי חשק להזמין את כל הקולקציה, הזמנתי אחד שיגיע כבררר

danra

New member
הוא מאוד שימרי

מרבית הלקים בקולקציית הניאון שלהם השנה הם שימריים.
תראי כאן.

Nakuro

New member
LeChat- Absolute Surrender

היה עלי כל השבוע ועכשיו יורד כי כרגיל נשברו לי הציפורניים...
(ולכן החלטתי שאת הסופש אני אשקיע בלמידה ולא במריחת לק, ואולי הציפורניים שלי יהיו במצב טוב יותר. אמן.)

poynter

New member
אהבתי

הציפורניים שלך נראות נהדר, זה לפני שהן נשברו?

וזו רק אני, או שכל הלקים של לה צ'אט הם ניאונים בצורה מטורפת?
אין להם לקים סולידיים בקולקציה?

Nakuro

New member
תודה

אני מהת על לצ'אט, הם בהחלט או נאונים מטורפים הוא שימריים מגניבים...
והציפורניים כמובן לפני השבירה...שיהיה עוד שבועיים הן יגדלו חזרה :)

iefrat

New member
ESSIE - bikini so teeny 219A

הגוון מעט יותר בהיר מבתמונה.
גרסת הפארם - אהבתי

(פוסט בחתימה)

Plushable

New member
יש לי אותו גם

האמת שמתי לפני שבועיים ולא יודעת למה, לא כל כך התלהבתי, למרות שבבקבוק הוא מקסים

Osnatz1

New member
לגמרי יפה! רציתי לקנות את הקוביה של המיני

אבל הורודים שם פחות קרצו לי ע"פ הסוואצ'ים שלך..

קיצרת את הציפורניים אגב??

trilliane

Well-known member
מנהל
Golden Rose 52

פייר? התאכזבתי.

בבקבוק הוא נראה מוצלח יותר בגוון ובמרקם.
גם הפורמולה מעצבנת. מרקם מעט צמיגי אבל הוא נמרח בסדר; הבעיה היא שהוא שקוף למדי ומתייבש ל-א-ט.
עשיתי היום בצהריים ניסוי ומרחתי ציפורן אחת בשכבה אחת (רגילה, לא עבה במיוחד). התוצאה הייתה שקופה להחריד אבל זו לא הבעיה; 20 דק' אח"כ, כשהלק כבר נראה יבש (לא היה עליי מייבש) כבר היה לי דנט ולא קיבלתי שום מכה רצינית... אז נכון, זו לא הייתה שכבה על ציפורן חשופה אלא על מחזק; ועדיין, לשכבה ראשונה זה לא מעט.

בבית מרחתי מחדש שתי שכבות שהשיגו אטימות ועדיין גוון מעט חיוור לטעמי; אבל לאור בעיות הייבוש לא העזתי למרוח שלישית אלא מרחתי מייבש וחיכיתי. אחרי שעה(!) העזתי לעשות כמה פעילויות שאינן הקלדה וסימנים קלים החלו להופיע בקצות האצבעות...
הורדתי הילוך והתנחמתי בכך שעוד אמרח שלישית.

בתמונה הוא אחרי שלוש שכבות נדיבות וסוף סוף נראה חי. צילמתי במיוחד בשירותים כי רק שם עוד יש לנו נורת ליבון שמפיקה אור צהוב... זה לא עזר, המצלמה משכה לכחול והוא יצא תכלת לחלוטין בלי שמץ טורקיזיות. הוספתי לתמונה צהוב כדי להגיע לגוון קרוב יותר למציאות, אז צר לי אם הקיר והיד שלי נראים כחולי צהבת, אבל לפחות גוון הלק משקף, יחסית (רק שזה נראה מוזר מדי על רקע הצהוב הזה; לו רק היה לי פוטושופ וידעתי לעבד גרפית ברמה טובה...).

Nakuro

New member
נראה דווקא מעניין

במיוחד אם מורחים אותו נגיד על לק קרמי כהה, לדעתי זה יתן תוצאות הרבה יותר מרשימות

לגבי הצילום, את לפחות מצלמת עם מצלמה...אני מצלמת עם האייפון, מה שאוטמטית דורס כל זכר לצבע המקורי (אין לי מצלמה אפילו
) ואז אני תמיד מנסה לערוך יפה אבל הפוטושופ גורם למחשב הזקן שלי לקרוס...אז גם זה אני עושה בתוכנה מעפנה...אבל בסופו של דבר (במיוחד עם אור צהוב+פלאש) עוד יוצא לי משהו דומה למציאות

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה
למרוח על כהה לא ממש משנה לדעתי

כי אם את מורחת לק שקוף (יחסית) על בהיר כדי להדגיש את השקוף, מכיוון שהוא שקוף שעכשיו צריך להתגבר על צבע כהה בלאו הכי צריך למרוח ממנו לפחות עוד שתי שכבות, כן? ואז בסה"כ שוב הגענו לשלוש לפחות...
אלא אם את כמובן רוצה שהכהה יבצבץ מתחת, אבל מניסיוני הם לרוב דומיננטיים מדי ו"גונבים את ההצגה".

לגבי הצילום, אין לי מושג איך הגעת למסקנה הזו, אבל אני מצלמת עם גלקסי 2 (סמסונג) ועורכת (בקטנה) בתכנה גרפית פשוטה וחינמית שנקראת PhotoFiltre.

למעלה