Golden Rose 52
פייר? התאכזבתי.
בבקבוק הוא נראה מוצלח יותר בגוון ובמרקם.
גם הפורמולה מעצבנת. מרקם מעט צמיגי אבל הוא נמרח בסדר; הבעיה היא שהוא שקוף למדי ומתייבש ל-א-ט.
עשיתי היום בצהריים ניסוי ומרחתי ציפורן אחת בשכבה אחת (רגילה, לא עבה במיוחד). התוצאה הייתה שקופה להחריד אבל זו לא הבעיה; 20 דק' אח"כ, כשהלק כבר נראה יבש (לא היה עליי מייבש) כבר היה לי דנט ולא קיבלתי שום מכה רצינית... אז נכון, זו לא הייתה שכבה על ציפורן חשופה אלא על מחזק; ועדיין, לשכבה ראשונה זה לא מעט.
בבית מרחתי מחדש שתי שכבות שהשיגו אטימות ועדיין גוון מעט חיוור לטעמי; אבל לאור בעיות הייבוש לא העזתי למרוח שלישית אלא מרחתי מייבש וחיכיתי. אחרי שעה(!) העזתי לעשות כמה פעילויות שאינן הקלדה וסימנים קלים החלו להופיע בקצות האצבעות...
הורדתי הילוך והתנחמתי בכך שעוד אמרח שלישית.
בתמונה הוא אחרי שלוש שכבות נדיבות וסוף סוף נראה חי. צילמתי במיוחד בשירותים כי רק שם עוד יש לנו נורת ליבון שמפיקה אור צהוב... זה לא עזר, המצלמה משכה לכחול והוא יצא תכלת לחלוטין בלי שמץ טורקיזיות. הוספתי לתמונה צהוב כדי להגיע לגוון קרוב יותר למציאות, אז צר לי אם הקיר והיד שלי נראים כחולי צהבת, אבל לפחות גוון הלק משקף, יחסית (רק שזה נראה מוזר מדי על רקע הצהוב הזה; לו רק היה לי פוטושופ וידעתי לעבד גרפית ברמה טובה...).