איזה לק נלבש? שרשור סופ"ש

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

Plushable

New member
Fashion Fuchsia- Gade עם חותמות ברקים

לסופ"ש הזה בחרתי בורוד המעולה של ג'ייד - Fashion Fuchsia מספר 384, והוספתי חותמות ברקים מדיסקית חיקוי של Q1 של קונאד.
מעל הוספתי טופ מייבש של WOW. חייבת לציין שהברק מעולה (אבל מאוד קשה למרוח טופ בלי למרוח את החותמות גם אחרי שהן ממש יבשות. טיפ - למרוח שכבה מאווווד נדיבה ולא לגעת עם המכחול בחותמת עצמה)
אגב למי שמעוניינת יש לי דיסקית כזאת בדיוק ספייר למכירה ב-10 ש"ח.

trilliane

Well-known member
מנהל
יצא מגניב! כמו תמיד, נראה מקצועי ומושלם

אגב, זה מדסקת חיקוי של קונאד?
איכשהו זכרתי שכתבתי שזה מדסקה מיוחדת שעוצבה ע"י גולשות (זו שהיו בה גם סוכריות, למשל).

Plushable

New member
זו הדסקה שדיברתי עליה

הדסקה המקורית עוצבה ע"י חובבות המותג עבור קונאד, מחירה מופרז ביותר.
אני קניתי חיכוי שהיה הרבה יותר זול והיה בו גם ציור נוסף של סוכריות שלא מופיע בדסקה המקורית. במקרה באותו היום גם קיבלתי את אותה הדסקה בלי הסוכריות במתנה.
החלטתי לשמור את זו בלי הסוכריות כי היתה בה עקימות קלה ולא רציתי למכור דסקה שהיא חלילה פגומה, לכן השארתי אותה לעצמי והצעתי למכירה את זו עם הסוכריות שהיא תקינה לחלוטין.
קצת היה לי חבל לוותר עליה אבל בכל זאת, המצפון לא איפשר לי :)

trilliane

Well-known member
מנהל
ואללה! לא היה לי מושג שזה חיקוי

אבל נשמע שהוא התעלה על המקור...
ואיזה כיף שיודעים לקנות לך מתנות מושלמות כאלה! אני מאשרת לך מצפונית לשמור גם את השנייה...

Plushable

New member
חח אין לי ממש מה לעשות עם שתי לוחיות זהות :)

כמעט זהות :)

Glitterbang

New member
I'm back!

וול, בערך.. עד ה19 לחודש אני בתקופת מבחנים וזו גם הסיבה שלא פרסמתי את הפינה שלי כרגיל.. אבל בקרוב זה מסתיים

אז היו לי חמש דקות פנויות מחרישה כדי לשתף את Beetle של Hard Candy שקניתי מPlushable הנהדרת.. אני חושבת שזה אחד הלקים היפים שיש לי באוסף, לא מפסיקה לבהות בו

למעלה