איזה לק נלבש
שרשור לשבוע החדש

neurotica

New member
תודה!

שמחה שאת אומרת את זה, כי רציתי משהו שיאזן את הירוק שהוא מהמם אבל מוגזם מדי אפילו בשבילי (אלא אם עכשיו ה-17/3), ולא הייתי בטוחה שהשחור באמת עושה את זה כי הוא בעצמו די בולט.
בסוף אני מרוצה מהתוצאה.

neurotica

New member
תודה!

מרחתי 2 שכבות של הירוק על צלופן ואז גזרתי צורה של לב, עם הצלופן והכל.

Name Of a User

New member
איזה יופי הלב!

עשית אותו עם דבק סלוטייפ? כלומר גזרת בצורת לב והדבקת?

neurotica

New member
לא בדיוק,

מרחתי 2 שכבות של הירוק על צלופן ואז גזרתי צורה של לב, עם הצלופן והכל. והדבקתי עם המייבש. שכבה מתחת, שכבה מעל. :)

neurotica

New member
אבל סלית'רין!

(אני מצטערת, הכינוי שלך מוציא את הגיקית שבי.)

denush

New member
איזה יופי!

אני ממש מבינה לגבי ההשקעה והזמן שזה לוקח, אני גם לאחרונה ניסיתי עיצוב דומה לראשונה וזה באמת לוקח מלא זמן, אבל ממש שווה את ההשקעה כי זה פשוט נראה מעולה!

neurotica

New member
תודה!

אפילו עשיתי כלים עם כפפות אתמול למרות שזה קצת מצמרר אותי כדי שזה לא יהרס.

עיצוב שרציתי לנסות מזמן

מאז שיש לי את הדיסקה הזו (KONAD S6) ראיתי את העיצוב הזה ברשת ותמיד חששתי כי צריך להחתים ממש באמצע הציפורן.
הוספתי קצת גליטרים מבורן פריטי ואני ממש אוהבת איך שיצא.
הכחול הוא הבלו וויש של גייד והשחור הוא של סאלי הנסן מסדרת האקסטרים שלדעתי עומד להגמר לי כבר אז אני צריכה לחדש מלאי

Bonushkie

New member
גרדיאנט ירוק מנומר

גרדיאנט לא יצא מי יודע מה, אמור להיות ירוק כהה יותר בקצה(רואים קצת במציאות, פחות בתמונה). גם קשה יותר עם ציפורניים קצרות, הם התקפלו כל כך שזה היה ממש כואב אז הייתי צריכה לגזור. לפחות עכשיו רק בערך רבע מהציפורן זה החלק ההרוס אז אני מקווה שתוך חודש אני גומרת עם החרא הזה ויכולה לגדל כמו שצריך.

השתמשתי ב ג'ייד pool party וjade garden, עם OPI Pirouette My Whistle ומעל זה המנומר זה אותם הצבעים ואחד הלקים המאורכים האלה לפסים שיש בסופר פארם וכו'.

למעלה