איזה לק נלבש
שרשור סופ"ש

JupiterCrash

New member
אפור-ורוד מדורג

רבלון Timeless 310 אפור
שיק 286 ורוד
השתמשתי בספוג פשוט הרבה יותר ממה שבד"כ אני משתמשת (ספוגי מייקאפ), סתם ספוג רחצה צהוב כזה.

יש גם קצת נגיעות של ורוד "בזוקה" בעזרת לק בשם Dorothyl שאמא הביאה לי מכרתים או משהו.

אז הנה האפור לבד, ואחרי הספונג'ינג, ללא טופ.

Nakuro

New member
Essie- Fear or Desire

בדרכ אני לא מהת על כתום אבל וואלה-
התאהבתי!

Name Of a User

New member
איזה כתום מדהים!!

איך המריחה שלו? אין לי לקים של אסי (חוץ ממחזק, טופ ומלבין) ואני מתלבטת אם להזמין. המברשת של המחזק וכל השאר מאוד נוחה לי, השאלה היא אם זה אותו דבר גם בלקים הצבעוניים.

Nakuro

New member
המריחה נהדרת

2 שכבות לאטימות אם עובדים נכון (אני פספסתי קצת בהתחלה ונאלצתי לשים 3 אבל אחרכך לא הבנתי למה עשיתי את זה לעזאזל)
הלק הזה מהפורמולה החדשה שלהם, אין לי מושג איך הוא ספציפית בישנה אבל אני מאד לא אוהבת אותה.

yaelsn

New member
essie - tour de fiance

צבע די סטנדרטי אבל עמידות ואטימות ממש טובות, והמריחה הכי טובה שיצא לי להתנסות בה

הקישוט עם השחור של שיק.
זאת יד ימין. יד שמאל בהודעה הבאה

trilliane

Well-known member
מנהל
Nubar – Reclaim

ירוק מטאלי קר בגוון ביניים עם אפקט הולוגרפי* עדין שגורם לשימר להבריק באופן מיוחד יותר וזה ממש חמוד. הוא מצטלם נהדר, אבל במציאות (לפחות על הציפורניים הקצרות שלי) האפקט ה"הולוגרפי" ממש לא בולט כמו בתמונה ונראה רק בזוויות מסוימות (אם מסתכלים מקרוב). לגבי הגוון, קשה לדעת איך הוא יוצג בצגים שונים; בצג הלפטופ שלי הוא נוטה לטורקיז (הוא לא; הוא לגמרי ירוק; גם הברק התכול שנראה בתמונה לא ממש נוכח במציאות) ובצג המחשב השולחני (והאיכותי יותר) הוא דווקא די קרוב למציאות.

לא ידעתי שהוא אמור להיות "הולגרפי" כשקניתי אותו וזה גם לא משנה לי (כאמור, האפקט עדין מאוד במציאות); הגוון פשוט מצא חן בעיניי ממבט ראשון, ואין לי אף ירוק שדומה לו. במפתיע, זה אולי הגוון הראשון שפגשתי שנראה טוב יותר על הציפורניים מבבקבוק...
בבקבוק הוא נראה קצת חיוור לדעתי, על הציפורניים הוא הרבה יותר "חי".

יתרון נוסף חשוב לא פחות: המריחה נ-ה-ד-ר-ת! המברשת נוחה והפורמולה בדיוק בסמיכות הנכונה. הוא מעניק כיסוי מלא בשכבה אחת(!) ולא משאיר סימני מברשת. בכמה ציפורניים שבהן חששתי שהשכבה לא עבה דיה והמייבש עלול לפגוע בה מרחתי ליתר ביטחון שכבה שנייה דקה (שלא שינתה דבר, באמת; הגוון מושלם ועמוק דיו כבר בראשונה) אבל ברוב הציפורניים השארתי שכבה אחת והיא מספיקה לחלוטין.

לסיכום: מומלץ בחום.

---------------------------------------------------------------------
* תואר די מטופש בעיניי בהתחשב בכך שהדמיון הוא לצבעי הקשת שמאפיינים הולוגרמות מסוימות (בעיקר מדבקות) אבל אין להם שום קשר להולוגרפיה... כששמעתי בפעם הראשונה על "לק הולוגרפי" נפערו לי העיניים וכבר ציפיתי לאיזשהו אפקט תלת ממדי.

למעלה