איזה מהטרנדים של החורף הזה אימצתן?

איזה מהטרנדים של החורף הזה אימצתן?

אתמול הייתי עם חברה שלי בשופינג קצר והיא קנתה ווסט פרוותי שלכל הדעות זה אחד הטרנדים הכי שווים החורך הזה. גם אני קניתי אחד. איזה טרנדים של החורף הזה אימצתן וניראה לכן שהם יחזיקו מעמד ליותר מעונה אחת, אם יש כאלה בכלל. מצורפת תמונה שלי עם הווסט הפרוותי השחור שלי.

לבנת4

New member
אני אישית

לא קונה לפי טרנדים אלא לפי טעם אישי מה שכן אם נכנס חזק משו שאני אוהבת אני אנצל את הזמן לקנות בכל הצבעים וכו' לפני שייעלם כמו שקרה לי שנה שעברה עם הגזרות הגבוהות...

גורקטן

New member
אימצתי את טרנד המשבצות, למרות

שממש לא נראה לי שהוא יחזיק כאן עד החורף הבא.

משבצות זה קלאסי

ולא ממש טרנד, זה התחיל בסיקסטיז, לפחות כך אני יודעת ולא ניראה לי שזה יעלם אי פעם. אני אלך עם הדברים המשובצים שלי גם בשנה הבאה, ניראה לי. השנה זה נכנס חזק בתור טרנד ולמרו תשכולם אומרים שזה חרוש, אני מאוד אוהבת את זה.

גורקטן

New member
קניתי בעיקר בקסטרו העונה,

חצאית משובצת קצרה אבל לא קצרצרה וז'קט משובץ שחור לבן. זהו בינתיים, אני מחכה להנחות המשמעותיות יותר בחנויות...

משבצות

יש לי את השמלה המהממת שאמא שלי תפרה לי באדום אפשר לראות כאן. וגם צעיף משובץ ושתי חולצות טריקו משובצות אחת מזרה ואחת מH&M. יש לי גם סניקרס משובצות באדום, גם יש תמונות בבלוג שלי. לא קניתי הרבה פריטים, אבל זה כי יש לי פריטים משובצים למכביר גם ככה.

גאוי 7

New member
קניתי שמלה קצת קצרה שנלבשת עם מגף ארוך וטיץ

ממש לא אופייני לי ( אני בת 40+ אבל נראית 30+ ) , אני ממש טיפוס קלסי אבל עובדה ! לא רק זה אלא שהמגף ממש אבל ממש אופנתי, עם עקב סיכתי כזה גבוה צבע כסף מבריק !( הלך לסנדלר לקיצוץ קל ) , חטוב עם שפיץ ,כזה לא מהשפיצים המנסים להיות ' רגילים ' אלא ממש שפיץ מחודד , נשי בטירוף אולי אפילו טיפונת אבל ממש טיפונת פרובוקטיבי ביחד עם האאוטפיט הנ"ל . באמת טיפה הרגשתי שנכנעתי לאופנה, כי בבוקר זה לא יתאים לי ( אני גרה באיזור שמרן / לא בא לי למשוך אש
)

גאוי 7

New member
נ.ב. לא העזתי להראות עם זה בשעות היום

רק בערב, כי אני גדושה ושונאת רכילות של שכנים , המראה לבוקר טיפה פרובוקטיבי . לדעתכם להעז לצאת עם זה גם בוקר ( זה לא שאני ערומה אתן יודעות ... ) ? מה דעתכן ? קחו בחשבון שאני כבר אשה אשה / בת 40+ , אבל נראית ממש טוב וחטובה

לא הבנתי למה לדפוק חשבון

אם היית רואה מה אמא שלי לבשה אתמול והיא בת 60 בשנה הבאה(עד 120 אמא שלי) היא לבשה ג'ינס צמוד עליו מגפים וסריג. וככה אמא שלי הסבירה שאישה לא צריכה להסתיר מה שנתן לה הטבע

זה מעניין מה שאת

אומרת, וזה תמיד מעלה את הסוגייה של האם האדם עושה את הבגד [ או ההוופעה] או להפך?

מה בידוק אמרתי

אמרתי שאם בחורה מסתירה את היופי שלה זה אומר שהיא שומרת אותו לאחד ומיוחד. אני בוחרת את הבגדים שלי בקפידה אני משתדלת לא לשים מחשופים יותר מדי לא רק כי יש לי חבר כי.אלא בגלל צריכה להיות יותר צנועה ובנוגע לאמא שלי אוהבת להתלבש יפה ולהריח טוב.

yael800

New member
גרביונים

אני לא יודעת אם זה רק עכשיו, אבל בעיקר שחורים עם דוגמאות.. או צמריים כאלה מתחת לשמלה/ טוניקה

yael800

New member
תלוי..

הכי רחוק שהלכתי זה גרביונים בצבע סגול ככה. עכשיו נכנס חזק הקטע של הצבעים.. אין לי ממש אומץ ללכת עם צבעים אחרים, צועקניים (בתור גרביונים).

מכנסי משבצות

מקסימים (גזרת סקיני) בגווני אדום ושחור. המון גרביונים מכל הצבעים, מורוד פוקסיה ועד נמר. מגפיים שטוחים. גרביים עבים מעל הגרביונים (מבצבצים מהמגפיים) ג'אז פלאטס שחורות. ברט מפייטים. עדיין בא לי: תיק יד גדול עם שתי רצועות קצרות ואחת ארוכה (סטייל זה שבתמונה). אולי מגפונים (לא סגורה על זה) אפרופו ווסטים מפרווה, קניתי אחד בחורף שעבר נמרי ביותר ומדליק רצח!
(חיקוי כמובן, לא פרווה אמיתית) ואיך? איך לא ידעתי על הפורום הזה???

../images/Emo23.gifעכשיו את יודעת

איזה כיף לך. אני לא כל כך בקטע של מכנסיים עם משבצות כי תמיד חשבתי שזה עושה תחת, אבל תמיד אני מתסכלת עליהם בחנות כשאני רואה והן נורא יפות. התיק באמת מהמם וכל הקטע של הפרווה המלאכותית אני מתה על זה. יש לי גם ווסט פרוותי וגם מעיל פרווה קצר עד אחר יהמותן שאני כבר מתה ללבוש, אבל לא קר מספיק

הם באמת עושים תחת ../images/Emo13.gif

אבל למזלי הישבן שלי קטן יחסית ואני מענישה אותו בחד"כ 3 פעמים בשבוע
אז המצב סביר. חוץ מזה שאני נמצאת במדינה שבה המידה הממוצעת היא 18 (שקול ל- 44-46 בישראל) וגברים לא אוהבים בחורות רזות מאד

למעלה