איזה מהטרנדים של החורף הזה אימצתן?

יש מדינה

שבה 44 היא המידה הממוצעת? ולא מוציאים את הנשים להורג על כך ?[ בצחוק כמובן!] הלחץ להיות רזה הוא מגמה מפחידה עד מאוד....במיוחד עם מסתכלים על כל מה שקורה בהוליווד.

יש הרבה

בבריטניה זו המידה הממוצעת ולדעתי גם בארה"ב היא קרובה לזה. לא לשכוח שבערים הגדולות בד"כ יש יותר מודעות לבריאות ועודף משקל. עוד דבר חשוב, באקלים קר נוטים לאכול יותר.

מידה ממוצעת אוקיי

אני חושבת שבחורה צריכה לאהוב את עצמה בלי קשר למידה והוליווד זה לא אינדקציה בשבילי. אני כבר הגעתי למידה 42 בלי לעשות דיאטות רצח בגלל שהתחלתי לאכול נכון ולא להתאפק לפיתויים.רציתי אתמול שלוש קוביות שוקלד לא התחלתי להגיד מילי אל תאכלי זה משמין להפך לקחתי בלי להרגיש חרטה.וזה מה שחשוב לא להתחרט על מה שאת עושה. מקסימום תמיד אפשר לעשות כושר אחרי אוכל

ענתוש 24

New member
סגול!!

קניתי אתמול במנגו עודפים כמה סריגים בצבע סגול, כמובן גם אחד חום, כי אי אפשר כל יום עם אותו צבע
קניתי גם תיק דמוי עור בזארה בצבע ירוק מ-ה-מ-ם! נעליים נראה לי אני לא קונה השנה כי הכל עם עקבים מטורפים וכואב לי רק להסתכל...

latinos21

New member
איפה זה מנגו עודפים?

מה המחירים של הסריגים שם? שווה ללכת?

תאמינו או לא

עוד לא מצאתי שום דבר מלבד השמלה של קסטרו שהיא יותר לעונת מעבר אבל עדין מאוד יפה

תודה

הלכתי איתו גם אתמול עם סווטצ'ר ארוך של זרה שהור דק ובצבע אפור עם גינס שחור ומגפונים והיה חמים ומהמם. אולי אמצא תמונה בבית היום בערב ואשים.

טרנדים

מאוד אוהבת את המראה השחור, הכמעט גותי שמתאים יותר לערב מאשר ליום. ובניגוד מושלם- קניתי לא מזמן גרביונים בכל הצבעים שהיו [במחיר ממש מצחיק ב H&M], ואני מתכוונת לשלב צבעים עזים עם למשל שמלה אפורה או שחורה וכו. יש בטח עוד כמה...

g yafit

New member
אימצתי לחיקי את הצבע הסגול שממש הולך עכשיו

בנעליים, מעיל וסריגים - רק תיק חסר!

למעלה