איזה מוזיקה אתם שומעים?

ShirLewis

New member
בעיקר רוק ..

פול אאוט בוי, פראמור, סימפל פלאן, לינקין פארק וטוקיו הוטל

חח :)

פעם אהבתי טוקיו הוטל... ועכשיו אני לא סובלת אותם! בע... ( סורי, לא מתכוונת להעליב .. ) פשוט ביל כל כך ה-ו-מ-ו.. אני אוהבת : .. קווין , לד זפלין... פול אאוט בויז, ועוד

ShirLewis

New member
אולי הוא מתלבש ככה,

אבל בהתנהגות הוא ממש לא הומו, מהכירות אישית איתם של כמה שנים אני יכולה להגיד לך שהוא ממש לא הומו, וזה שהוא הולך עם צמוד, שיער ארוך ומתאפר הוא לא הומו .. יש הרבה זמרי רוק שמתאפרים, ולחלק יש שיער ארוך חוצמזה שהומו זה בכלל לא משהו רע, אני יודעת שהסולן של קווין היה הומו, ועברי לידר הומו ולדעתי הוא פשוט מ-ל-ך

טוב...

גם אני יודעת שהזמר של קווין היה הומו.. טוב בקיצור- אני לא סובלת אותו. אגב, היית בהופעה שלהם?

ShirLewis

New member
הייתי, אבל ההתנהגות הייתה זוועתית : \

לא נהנתי בכלל , כאילו נהנתי, אבל ההופעות באירופה היו יותר טובות .. וזאת הייתה ההופעה ה19 שלי אז אני יודעת מה הופעה טובה ומה לא חח

ההופעה ה19 שלך?!?!!!?!?!?!

מה???? טסת לכל מקום אפשרי באירופה כדי לראות אותם? מאיפה לך הכסף?

ShirLewis

New member
חח כן ../images/Emo13.gif

יש לאמא שלי בית בגרמניה אז לפעמים אנחנו שם, חוצמזה אני גרה ליד בוורלי הילס, אז יש כסף.. אבא מביא חלק מהכסף, אני קצת ואחותי קצת

מה פתאום

היא גרה בישראל, מקום שידוע בקרבתו לבוורלי הילס. אוך, ההגיון, ההגיון.

ShirLewis

New member
חחח כן אני גרה בארה"ב

אבל עכשיו אני בארץ .. באתי לפה לראש השנה וכבר נשארתי עד סוכות להופעה

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifטוקיו../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!!!!

ישלהם מוזיקה אדירה לדעתי. משלבת ככ הרבה מסרים והסגנון פשוט סבבתי. אהבתי אתזה שהם שרים גם בגרמנית וגם באנגלית וככה אפשר ללמוד תשפה. הייתי בהופעה...יש מצב ראיתי אותך? חחח נפגשת איתם פעם מאחורי הקלעים?.

ShirLewis

New member
ממ.. רוב הסיכויים שלא,

הגעתי רק ב-8:20 להופעה, ובגלל הבלאגן נכנסתי ישר למאחורי הקלעים.. יש לי סדק ברגל ואני עם קביים אז ישבתי כזה בין הברזלים לבמה ממש ממש בצד, שלא יראו אותי .. כן הייתי מאחורי הקלעים, גם לפני ההופעה וגם טיפה אחרי.. בערך 5-10 דק' אחרי שהיא נגמרה

O0NoNi0O

New member
לא יודעת פופ/רוק כזה

ושירים בודדים של מלא להקות רוק אני אוהבת רוק ממש:)

למעלה