איזה מוזיקה אתם שומעים?

m i c k e y 15

New member
פאנק,רוק,פופ,היפ הופ,שחורה,רוק ישראלי

כל מה שנשמע לי טוב באוזן ואני אוהבת את הקצב ומתחברת למוזיקה ולמילים. בעיקר מקפליי,פול אאוט בוי,גרין דיי ובלינק 182 שון פול ריאהנה,הילארי דאף ,ביונסה וגם טראנסים והאוסים למינהן סינרגיה והראל מויאל,הראל סקעת,עברי לידר ועוד..

liorhikri1991

New member
רוק ישראלי בעיקר...

רוק ישראלי הכוונה ליהודים,סינרגיה וכנסיית השכל. פופ ישראלי מדי פעם ופופ אמריקאי פעם בכמה זמן.

hadarinke

New member
בעיקרון

הרוב רוק, לא רוק כבד ממש..חביב כזה.. נגיד קווין ורד הוט.. פופ-רוק ישראלי-עברי לידר, יוני בלוך, והיהודים(זה יותר רוק) שאני אצל ידיד שלי(שליש מהחיים שלי) אני ש/ומעת טראנסים חופרים כי זה מה שהוא אוהב)

shiratel

New member
פופיסטית בנשמה...

תכל'ס הרוב פשוט פופ לועזי טהור... אבל יש נגיעות של הכל... ובאמת הכל... רוק אימו קאנטרי מזרחית לטינית ישראלית ואפילו מטאל (הכי כבד זה אוונאסנס שזה נו-מטאל, אבל עדיין מטאל
)... יש לי גם שירים איכותיים... המונמון אייטיז וגם ניינטיז... קצת ביטלס ופה ושם סבנטיז... בעיקר הקלאסיקות והשירים הבולטים (בפופ יותר מאשר ברוק). הטופ של הטופ אצלי - George Michael & Wham (פופ טהור, אמרתי
) Queen (שהם פשוט שלמות, כל הסגנונות כמעט בלהקה אחת) Shania Twain (נגיעות של קאנטרי) ומהישראלי אני נורא אוהבת הראל סקעת... תהרגו אותי אבל יש לי המון שירים שלו... אני נורא אוהבת להגיד שהמוזיקה שלי איכותית. ונראה מי יתווכח איתי!!!

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifרוק..

MCR system of a down the fall of troy אבל גם הרבה שירי רוק רגועים כאלו..

litaf1

New member
היי את בפורום MCR נכון?

אני חושבת שאני מזהה את הכינוי שלך P= (אני סטוקרית
)

היה כבר שרשור כזה...../images/Emo60.gif

בכל מקרה, אני שומעת את כל הסגנונות, חוץ ממזרחית ודיכאון וטראנסים חופרים ומציקים כאלה

Over My Head

New member
כן|גמאני../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

אבל לפעמים אני מתקלקלת ושומעת קצת טרנסים חופרים

למעלה