איזה מוזיקה ישראלית אתם אוהבים?

Fish in the sea

New member
זה הזמן לחזור

לא הייתי פה (ארץ / פורום) משהו כמו חצי שנה והנה איך שאני נכנס לראות מה קורה יש טופיק שמתיישב עליי כמו כפפה ליד. אחרי שמאז שהתחלתי לאהוב מוסיקה שמעתי תמיד כמעט רק לועזי אני בתקופה עכשיו שהכל התהפך ואני שומע בעיקר מוסיקה ישראלית. ויש לי הרגשה שזה רק יילך ויחמיר... הנה עשרה אלבומים שאהובים עליי מאוד בשפה העברית: אלג'יר - מנועים קדימה אביתר בנאי - אביתר בנאי משינה - להתראות נעורים שלום אהבה משינה - מפלצות התהילה יוסי בבליקי - אלבום המצעדים שלום גד - תנועות מטאטא מהירות 1:1 - 1:1 עמיר לב - לפעמים אני מאושר שב"ק ס - כנען 2000 החלונות הגבוהים - החלונות הגבוהים חמישה שאני מאוד אוהב ושהיו צריכים להיכנס לעשירייה בתור אומנים אבל אין להם אלבום אחד שאני מטורף עליו בתור אלבום: אהוד בנאי, מאיר אריאל, איפה הילד, פונץ' וגם אביב גפן... עוד לא למדנו שומדבר משיטוט ברחובות פיש

*Jeane*

New member
Welcome back

איפה היית ומה עשית? ואם בכל זאת גם אני התעוררתי פה מן המתים, אז מן הראוי לתרום לנושא המדובר מוסיקה ישראלית -שמהווה אחוז קטן מהמוסיקה שאני מאזינה לה - אז : עמית ארז,דפנה והעוגיות ויהודה לדג'לי...

Fish in the sea

New member
תודה...

הייתי בהודו ועשיתי הרבה :) אבל תקשיבי, עמית ארז ויהודה לדג'לי זה לא מתאים פה, נראה לי שהבחור התכוון למוסיקה בעברית. וטוב שכך... הכל בסדר וכאלו?

*Jeane*

New member
כן באמת לא ברור האם הכוונה למוסיקה בעברית

אבל זה בכל המקרה המקסימום שיכולתי לתרום.

silver jew

New member
משתדל לא לחזור על מה שאמרו

למרות שאני עדין עם נושאי המגבעת (והג'ינג'יות)... רק דברים בעברית - מעצ - השיר "השעון ההיסטורי" - מועמד לשיר מס' 1 הקליק - חצי מהחומר שלהם דורלקס סדלקס - "500 מילים" - גם מועמד לשיר מס' 1 אממממ... חווה אלברשטיין - לא מעט שירים והקול... וגם חלק מהחומר של ברי סחרוף, החלונות הגבוהים, שירי יום השואה והזכרון...

קזאר

New member
2 פני

לגבי סחרוף - סימנים של חולשה הוא אלבום גדול גדול גדול ולא אכפת לי מה אומרים. ומעצ, איזה שיר, מלמיליאן. אבל אני ומוזיקה ישראלית, בגדול, לא חברים.

man-o-war

New member
שתי תוספות

גבריאל בלחסן, שלושת האלבומים מצויינים אבל האחרון הוא הנגיש ביותר. רוקפור, שלפחות בתקופה העברית שלהם נחשבה ללהקה ישראלית לחלוטין, מומלץ במיוחד האיש שראה הכל. קלאסיקה אמיתית.

mojoRAISING

New member
טוב ,אני כבר פה אז היני הבחירה שלי

נושאי המגבעת פורטיסחרוף-הכל הג'ירפות שניהם

retard boi

New member
טאטו - חתוך תוכן

האמת שאני לא מקשיב הרבה לישראלי קצת טאטו , המכשפות , פורטיס (בעיקר האלבומים משנות התשעים).... דיסק מומלץ : טאטו -חתוך תוכן

למעלה