הבהלת אותי בכותרת אלכס זאת אוליביה ווילד.
A ayala65 New member 21/5/05 #9 you are so fucking dead!!!!!!! אבל יש את הפרקים הבאים... ושם תראה את השלמות... ואם לא... אני מבררת ת'כתובת שלך ואתה מת!
you are so fucking dead!!!!!!! אבל יש את הפרקים הבאים... ושם תראה את השלמות... ואם לא... אני מבררת ת'כתובת שלך ואתה מת!
T TheCharm New member 21/5/05 #12 ממ, לא היא פשוט מכוערת בלינדזי יש חינניות שכזאת. באלכס יש... גועל נפש?!
T Tinty New member 21/5/05 #16 עלקס מכוערת רצח. ומאיילה אני לא מפחד. יציאה מוצלחת אחת שלי והנסיון להתנקש בי הופך להתגלגלות מתמשכת על הרצפה מצחוק.
עלקס מכוערת רצח. ומאיילה אני לא מפחד. יציאה מוצלחת אחת שלי והנסיון להתנקש בי הופך להתגלגלות מתמשכת על הרצפה מצחוק.
ד דרוסילה1 New member 22/5/05 #35 כנ"ל עזוב גם היה לי חם ביומיים האחרונים, קלירלי אני לא עצמי. זה לא יחזור על עצמו שוב.
L L u L i1 New member 21/5/05 #14 נצל"ש... מישו יכול להסביר לי מה עשה כיילוב, שהוא היה בכלא???? פספסתי את הקטע הזה...
א ארץ השמש New member 21/5/05 #15 התובע המחוזי הגיש נגדו כתב אישום בנוגע לתשלום שוחד לעובד ציבור. עד עכשיו לא היה לתובע המחוזי מספיק ראיות נגדו אבל בפרק הקודם הוא השיג את הראיות הדרושות וכיילוב נעצר.
התובע המחוזי הגיש נגדו כתב אישום בנוגע לתשלום שוחד לעובד ציבור. עד עכשיו לא היה לתובע המחוזי מספיק ראיות נגדו אבל בפרק הקודם הוא השיג את הראיות הדרושות וכיילוב נעצר.