איזה מן ידיד זה ? !!

איזה מן ידיד זה ? !!

יש לי ידיד במשך יותר משנה וחצי ,תמיד צחקנו ביחד , בילינו ביחד. (יש לציין שהוא היה מעוניין בי - אך אלא רציתי-אבל נשארנו בקשר בכל זאת) אכשהוא התנתק הקשר ולאחרונה התחדש,הספקנו לבלות קצת ביחד ולדבר. אבל,לאחר כמה שבועות (לאחר שהתחדש הקשר) -הוא עידכן שבאותו שבוע התחיל לצאת עם מישהי. ואז לאחר אותה שיחה לא שמעתי ממנו.נכון שגם לא התקשרתי... אבל למה שידיד שלי ינתק עימי קשר בגלל איזה בחורה /חברה???

כבר מהמשפט השני מבינים ש...

אתם לא ידידים. הוא התרחק ממך כי היה לו קשה להיות בקרבתך כשהוא מתחיל קשר עם בחורה אחרת.

חיפשושית...

היינו ידידים טובים- -סיפרנו אחד לשני דברים אישיים. -לאחר שהתנתק הקשר והתחדש -אז הוא זה שיזם להיפגש. -הוא זה שהתקרב-טלפונים וכו', הספקנו להיות בקשר מס' שבועות לאחר שהקשר קודם התנתק. ואז פתאום הוא מספר שהתחיל לצאת עם משיהיא ופוף התאדה לו... אז אני לא מעוניינת להחזיר לו טלפון אם זה שהוא התחיל לצאת עם אזיה בחורה ופתאום זורק לפח ידידות יפה...לפי דעתי זה מגעיל. אני לא מבינה למה את אומרת שהיה לו קשה להיות בקרבתי כשהוא מתחיל קשר עם בחורה אחרת...???

Vdrums

New member
אין דבר כזה ידידים. והסיפור שלך

מוכיח זאת. עובדה ראשונה שהוא היה מעוניין בך, זה היווה אינטרס להיות איתך. עובדה שניה, ברגע שהוא הבין שאין לו סיכוי איתך כי את לא מעוניינת הוא מצא מישהי אחרת ולכן אין לו סיבה כרגע להיות איתך בקשר.

Vdrums

New member
סבבה.

במקרה שלך, לא הייתי קורה לו ידיד. וקוראים לי תומר
וברוכה הבאה לפוורם

Vdrums

New member
מישהו שאת מכירה שמעוניין בהרבה

יותר מידידות. ידיד לפי "ההגדרה" הוא לא.

magenta73

New member
נו באמת...

א. הוא לא ממש ידיד בגלל מה שציינת בסוגריים ב. כל מה שיש לך, בתור ידידה שלו, זה לפרגן... ג. מה את רוצה ממנו בדיוק? אם את רוצה לדעת מה קורה איתו, תרימי טלפון, אתם ידידים, אין כאן משחקים... או שיש?!?....

s h i r k u s h

New member
אולי הוא פחד שהיא תרגיש מאויימת

על ידך ולכן ניתק את הקשר מיד. תשאלי אותו או שפשוט תמשיכי הלאה בחייך וזהו.

קודם כל תודה על התגובות...

זה פורום עם אחלה של אוכלוסיה. דבר שני..... אולי פיספסתם משהו... רשמתי בהודעה הראשית שבתחילת הקשר בינינו הוא היה מעוניין בי מעבר לידידות, ולמרות שלא הייתי מעוניינת המשכנו להיות ידידים. עכשיו,לפני מס' חודשים התנתק הקשר בינינו ושוב התחדש... כאשר הקשר התחדש שוב -הוא זה שיזם להפגש איתי- אז אני הבנתי מזה שאולי עברו לו הרגשות הרומנטיים כלפי....אחרת למה שיזמין אותי שוב להפגש... אתם לא מאמינים בכך שרגשות של אנשים משתנים???

magenta73

New member
מסופקני...

בתור אחת שאכלה את הסרט הזה מהצד השני ... (הוא לא רצה) ונשארנו ידידים... הרגשות אליו, כמה שרציתי, לא השתנו... אין מה לעשות, אתה לא בוחר במי להתאהב... או במי לא להתאהב יותר...

בכל מקרה-

אני באופן אישי נעלבתי ממנו...
כי כשהקשר התחדש בינינו-סיפרתי לו דברים אישיים עליי וחזרנו להיות קרובים. לא היה שום רמז מצידו שהוא שוב מעוניין בי ורוצה לדעת אם השתנה משהו ואולי אני כעת גם רוצה מעבר לידידות-שום דבר. ואז לאחר השיחה האחרונה שסיפר שהתחיל לצאת עם ההיא - לא דיברנו יותר. אין בכוונתי כלל להתקשר.אם הוא רוצה לנתק עימי את הקשר -שיבושם לו. שוב, אני התאכזבתי ממנו מאחר וכאשר אני סומכת על ידיד קרוב ומספרת לו דברים אישיים עליי ואפילו מרשה לעצמי לבכות לידו והוא ככה מרשה לעצמו להתנתק-אז הבן אדם מתגלה כאכזבה ולא כאחד שניתן לסמוך עליו.

magenta73

New member
את יכולה להעלב ולנתק את הקשר

או שאת יכולה לצאת קצת מעצמך, לראות שיש לו משהי, שטוב לו, שהוא רוב הזמן איתה, שאולי את כבר לא ממש בראש שלו. את גם יכולה להרים טלפון ולשאול לשלומו ולפרגן...

אוףףףף התפלק לי האנטר.......

מה שהתכוונתי לומר זה שהאמת שנראה לי שהוא יצר איתך קשר וסיפר לך על ההיא מתוך קטע של נקמה,לכי תדעי, אולי בכלל הוא סתם שיקר וניסה לראות אם יזיז לך וכשלא הפריע לך אז הוא הבין שאת באמת לא מעוניינת בו, אז הוא ניתק קשר לגמריי. תחשבי על זה. או שפשוט תפסי ממנו מרחק וחיי את חייך.

למעלה