איזה מן ידיד זה ? !!

לא קראתי את התגובות האחרות..

אבל לאחרונה גיליתי שאין באמת דבר כזה ידידים.. אפילו לא "אחת ממש טובה"..תמיד יש מניעים נסתריים. נראה לי שאותו "ידיד" שלך לא באמת היה כזה , נשמע שהוא פשוט חיכה להזדמנות שלו איתך ברגע הראשון שזה יתאפשר. שהבין ממך בעצם שאין מצב, וגם הוא..הכיר בחורה אחרת ,אין לו מה לחפש אצלך יותר. נשמע רע,אבל לצערי כל כך נכון.

magenta73

New member
אני כ"כ כ"כ לא מסכימה...

יש דבר כזה ידידים. אין ספק שהרבה פעמים יש "כוונות נסתרות". ועדיין, יש מיקרים שמדובר, באמת, בידידות אפלטונית אמיתית. החברה הכי טובה שלי הוא איל. אנחנו חברים מכיתה ז'. לא לי ולא לו יש רצון או מניעים נסתרים...

../images/Emo47.gif

מצטערת, שטויות במיץ עגבניות

(אלא אם אתה אוהב מיץ גזר יותר
) אבל זה ממש לא נכון מניסיון. בכל קשר יש ירידות ועליות, מתרחקים ומתקרבים. אבל אכן יש חברי אמת גם מהמין השני.

אולי הוא באמת מאוד עסוק

עם אותה חברה חדשה ? אולי מבחינתו הוא לא מרגיש כרגע בצורך בקשר איתך ?הרי הוא לא אמר לך כלום חוץ מזה שיש לו חברה ? הוא לא אמר לך במפורש שהוא רוצה לנתק איתך את הקשר ? ואולי הוא ידיד כל כך טוב ( אני מתכוונת ברצינות ) שהוא מרגיש מספיק חופשי אתך לא להתקשר כל שניה , בלי שתפגעי ? תחשבי על זה ...

Vdrums

New member
קשר בד"כ זה לא משהו של

"שאני אצטרך אני אתקשר" זה משהו הדדי, אין דבר כזה לא מרגיש צורך אז לא מתקשר. וברוכה הבאה

../images/Emo141.gifתודה על קבלת הפנים

אבל אני בכל זאת חושבת שכששני אנשים , ( ידידים , הורים , ילדים ) רוצים להתרחק קצת , או לא להיות בקשר , מבחינתי , זה לגיטימי . הרי ברור שהם בקשרי " ידידות " בלבד , ולא בקשרים שנחשבים ל"זוגיות" . להפך , כמה שאנחנו יותר קרובים למישהו , כך אנחנו יכולים להיות יותר חופשיים איתו , אפילו בנוסח של "אין לי זמן, או אין לי חשק ". זאת גדולתה של חברות וידידות - להיות לגמרי חופשיים להתנהג בחופשיות. ולך - תות שדה - אני מציעה לך לדבר איתו בכנות ולומר לו את אשר על ליבך . אולי כך תביני יותר מה קרה כאן .להיות כנים - זה אף פעם לא מזיק .

למעלה