איזה מפגש רקוב, אוף!

zoe5

New member
לא היה עד כדי כך מעפן

היה מופע רחוב! חחחחחחחחח ו....לא יודעת לי היה נחמד רק שאז הלכתי חצי מת"א ברגל הלוך ושוב! ועכשיו הגעתי הביתה.והשגתי חולצה מגניבה של פינק פלויד!!!!!

כן כן היה מוזר...

אבל יאללה לא נורא יום שבת הופעה לפרוק עצבים!!!!

moshit1

New member
היה בסדר

חוץ משהיו איזה 6 אנשים, אבל היה כיף לראות אותכם, את חלקכם לפחות, וסורי שהלכתי מוקדם, הבנאדם שבא לקחת אותי היה אמור לבוא ב5.... אבל היה נחמד [:

../images/Emo6.gif

שתוק שתוק.. אעה.. עד מתי היית בגן המשולש? לא שמתי לב לכלום הייתי שיכורה.. ראיתי אותך 2 שניות בהתחלה ופתאום נעלמת אבל תודה שאיתנו היה כיף :)

Slim Jim

New member
תגובה למגיבה

טוב. אני הלכתי עוד לפני ששתיתם את הוודקה פיגועים שלכם... ולא הכרתי אף אחד שם בגן המשולש. איתכם היה משעמם ועם החבר'ה מפורום אינפקציה היה פשוט רקוב! יום מבוזבז!

פרקשון

New member
חחח מצטערים

סלימג'ים אתה איש טוב נראה לי קוראים לך רז אתה פשוט קשוח אבל בכל זאת צעיר אולי אני אבוא להופעה ותביא לי מכות

Slim Jim

New member
אני לא קשוח...

אני הוא מספר סיפורים, טווה חלומות. אני יכול לרקוד, לשיר ובמזג-האוויר הנכון אני יכול לעמוד על הראש. אני יודע שבע מילים בלטינית. יש בי קצת קסם...ותעלול או שניים. אני מכיר את הדרך הנכונה לפגוש דרקון. אני יכול להילחם מלוכלך, אבל לא ביושר. פעם בלעתי שלושים צדפות בדקה. אני לא מבויית. אני מותרות, ובמובן הזה...הכרחי. אצלנו בפורום אינפקציה לא עשו כלום. סתם התיישבו על הגג ונירקבו. בלי שום פעילות או אטרקציה. אחרי דקה או שתיים אפשר כבר לאבד את השפיות. ובלי קשר למכות, תבוא בכל זאת להופעה. הולך להיות ברוטאלי!

למה היה כ"כ נורא?

אני בכל אופן חשבתי שיהיה נורא מעניין.. והתבעסתי שלא באתי, חברה דפקה לי ברז

AvtipuS

New member
העיקר שיש ארוחות שחיתות בפו'לין.

העיקר יש לי מדבקה "AvtipuS פורום אינפקציה יא!"

צלילוש3

New member
לא מצאתי אתכם בכל....../images/Emo7.gif

ראיתי את המפגש של שייגעצ אבל לא ראיתי אפחד מפה... וגם לא קיבלתי את המדבקה שלי של אינםקציה...

למעלה