אה כן וגם שהיה את המפגשציקי אז ישבתי ממש קרוב לאיפה שאתה ישבת!
פ פרקשון New member 22/10/05 #34 ../images/Emo2.gif אז לא חשבת להגיד לי שלום לפחות? חח סתם משהו כמו "עידן? אני צליל" כנראה לא זיהיתי אותך
../images/Emo2.gif אז לא חשבת להגיד לי שלום לפחות? חח סתם משהו כמו "עידן? אני צליל" כנראה לא זיהיתי אותך
E Extraordinary Girl 8 New member 21/10/05 #17 נמ תמונה יפה שלך !! http://img2.tapuz.co.il/communafiles/6364876.jpg קרדיט לרז על הצילום
פ פרקשון New member 21/10/05 #23 אתה נראה כאילו עלתה לך תיאוריה לא נורמלית איך להציל את העולם מהמלחמות
ס ס ט י י ק New member 21/10/05 #19 המ...בקושי היו אנשים אז חזרנו לשייגעצ נקווה שפעם הבאה יהיה יותר נחמד.
H heaven is here New member 22/10/05 #25 אהמ../images/Emo11.gif אוקיי אז תזכורת למפגש הבא: לא עושים אותו במקביל לשייגעצ ביסייד, כל מי שראה אותי ובא לומר שלום קיבל מדבקה שעבדתי עליהן מלא זמן!!! חוץ מרן שכחתי נו [אני אביא יום ראשון ] זואי הכי מקסימה! הביאה רעיונות למשחקים. את כה מגניבה וזהו פעם הבאה בטח יהיה יותר מגניב. כל ההתחלות קשותD: ואתם בסדר אתם..
אהמ../images/Emo11.gif אוקיי אז תזכורת למפגש הבא: לא עושים אותו במקביל לשייגעצ ביסייד, כל מי שראה אותי ובא לומר שלום קיבל מדבקה שעבדתי עליהן מלא זמן!!! חוץ מרן שכחתי נו [אני אביא יום ראשון ] זואי הכי מקסימה! הביאה רעיונות למשחקים. את כה מגניבה וזהו פעם הבאה בטח יהיה יותר מגניב. כל ההתחלות קשותD: ואתם בסדר אתם..
S sabag12 New member 22/10/05 #27 ../images/Emo54.gifמצטער שלא הייתי איתכם ../images/Emo10.gif נמ קרו דברים לא צפויים וכאלה מפגש הבא נדאג לעשות לא צמוד לשייגעצ ככה שיהיה משלנו ויהיה טוב אתם חמודים, מי שפגשתי >_<
../images/Emo54.gifמצטער שלא הייתי איתכם ../images/Emo10.gif נמ קרו דברים לא צפויים וכאלה מפגש הבא נדאג לעשות לא צמוד לשייגעצ ככה שיהיה משלנו ויהיה טוב אתם חמודים, מי שפגשתי >_<
E Extraordinary Girl 8 New member 22/10/05 #28 וגם פעם באה שיהיה מאורגן יותר שעה עד שמצאנו את המנהלת וגם זה במקרה.. אה ורן ראיתי אותך