איזה משוגע ביבי,אלוהים ישמור

שמאלני

New member
איזה משוגע ביבי,אלוהים ישמור

לא יאמן,עכשיו אני רואה אותו במשעל חם בערוץ 22,ואני משתגע איך הבן אדם הזה מדבר. הוא בעצם רוצה להיות ראש ממשלה בכדי להכנס לספרי ההסטוריה כאדם שהכניס אותנו למלחמה נוספת. מה בצעם ביבי מציע,הוא מציע לגרש את ערפאת. אבל איך אתה רוצה לגרש את ערפאת בלי הסכמה אמריקאית? תגידו הבן אדם הזה שפוי,הרי כולם יודעים שבלי האמריקאים אנחנו לא יכולים להסתדר. ביבי משוגע וקשקשן,אין בדברים שלו שום תוכן חוץ מזיוני מוח,בדיוק כמו ששרון עשה במשא הבחירות שלו. ככה הוא רוצים לשמח את הימנים הקיצונים,ואז הוא יעלה להיות ראש ממשלה ובדיוק כמו שרון הוא לא יעשה כלום. אבל נגיד שהוא לא יעשה כלום,איך הבן אדם הזה מדבר כמו אחד שדורש מלחמה. בקיצור לביבי אין מה להציע חוץ מאשר מלחמה,ושאמר לו את זה ניסים משעל,הוא התרגש עליו ושאל אותו,"על מה אתה מדבר". חס וחלילה שהבן אדם הזה יבחר לראשות הממשלה,זה יהיה אסון למדינת ישראל.

צביקוש21

New member
שמאלני צבוע ברברן וחסר ידע יקר!

לפני שאתה מבלבל את השכל וקובע דברים כאלה! הרשה לי לשאול אותך? אתה חושב שאתה יותר טוב מבינימין נתניהו? הוא לפחות יותר טוב מהפוליטיקאים השמאלנים שמסיתים ואומרים דברים חמורים מאד ואני מצוטט : "שוב ושוב חושף הגולם ההתנחלותי את פרצופו המכוער והסרטן מאיים להתפשט ולכרסם בנו. הביצה שנוצרה בשטחים מחייבת ייבוש ופינוי בטרם תשקע בה החברה כולה".... (מדברי ה"פרופסור"זאב שטרנהל לעיתון הארץ) "הליכוד הוא סייען של החמאס והגיאהד האיסלאמי (יצחק רבין ז"ל בנאום בכנסת ) "הליכוד עושה יד אחת עם הגורמים הקייצונים בעולם הערבי בכדי לפגוע במעמד ירושלים (מדברי רענן כוהן....) ואתה קורא לביבי משוגע?.....תחשוב שוב פעם ציטוט חמור לא פחות : "מגזר שלם בחברה הישראלית...הוא העתק של הנאצים. תראה את ילדי חברון...הם בדיוק כמו היטלר יוגנד" (משה צימרמן בראיון לרדיו) וביבי משוגע?.... הצחקת אותי!!! ילד לך תנגב את החלב מהשפתיים .....תחזור לגן! אגב שמאלני נכבד אולי תצטרף לפלשתינים? הרי ממילא האמנה הפלשתינית אומרת ואני מצוטט: "היהודים אשר שכנו משכן קבע בפלסטין עד תחילת הפלישה הציונית לתוכה יחשבו פלסטינים"..... ואתה קורא לביבי משוגע? אה, אה , אה

rolex

New member
ביבי מציע להגן על ישראל !

אתם השמאלנים טפחתם פה מילחמה לא הליכוד. ביבי הבנאדם היחיד עם הגיון . ביבי לא יתן לכם להפוך דם יהודי ל- currency of exchange. אתם נותנים פרס לטרור ,ביבי ילחם בו !

שמאלני

New member
rolex...

ביבי לא יכול להלחם בטרור מסיבה אחת פשוטה,אתה לא יכול להלחם נגד עם שאין לו צבא. אז יופי מה מציע ביבי,להכניס צבא לשטחים שיעבור בית בית וינקה את הטרוריסטים,נכון? אייי רגע זה לא מה שעשה שרון? שרון הכניס צבא חיל חיל עברו בית בית וזה מה שאמר בפעולה חיל קרבי,"אני לא יודע מה עושה נער עברי הרחק ממולדתו,אני לא יודע מה אנחנו עושים כאן". זה מה שביבי רוצה לעשות להכניס אותנו למלחמה,ואסור לתת לבן אדם הזה לעלות לשלטון. ואני אומר לך כשהוא יעלה,לא יקח הרבה זמן עד שתפרוץ באזור מלחמה. זה שהשמאל שקולים ומתכננים כל דבר לפני שהם מבצעים זה משהו אחד,וזה שאתם הימנים פועלים בחיפזון בלי לחשוב,זה לא אומר שאתם נלחמים בטרור. זה אומר טיפשות,אז בפעם הבאה שאתה כותב לי הודעה תמחוק את הסיסמא,"להלחם בטרור",כי אי אפשר להלחם נגד עם.

שמאלני

New member
צביקוש,תפסיק לזיין את השכל...

אתה יודע למה אין לי ציטוטים מסיתים מביבי? משום שביבי הסית נגד רבין הוא לא יצא לתקשורת,הוא לקח את כל מי שמסביבו ותומך בו ואמר להם תצאו החוצה ותסיתו נגד ביבי. לאחר מכן שהוא ירצח אני יעשה את עצמי שאני עצוב,וכך לא יאשימו אותי. ומה אמרו אתמול לשכת ראש הממשלה,"ביבי מכפיש את ראש הממשלה כמו שמעולם לא הכפיש,הוא מסית עכשיו את הציבור הימני נגד שרון כמו שהוא הסית בזמנו נגד רבין". מי אומר את הדברים האלה,לא יוסי שריד,לא יוסי בילין וגם לא שמעון פרס שבכלל נמצא בסין. מי שאומרים את המשפט הזה,זה לשכת ראש הממשלה אריאל שרון,שלהזכיר לך הוא מהליכוד. כולם יודעים שביבי הסית ברצח של רבין,ועכשיו לשכת שרון חוששים שהוא יסית את היהודים הפעם נגד שרון ובסוף יכול ימני קיצוני לקחת אקדח ושוב להרוג ראש ממשלה. תשמע אני אדם ישר ואני לא משקר כמוך,אין לי בעיות לכתוב ציטוטים שקרים כמו שלך אז הנה קח ציטוט של ביבי נתניהו,"צריכים לרצוח את כל השמאלנים". בני אילון,"השמאלנים הם בדיוק כמו הנאצים והנוער של מפלגת העבודה הם בדיוק כמו הנוער ההיטלראי". אתה רואה קל להמציא דברים שיקרים ולהדביק לאנשים שאמלנים,כל זה נובע מקנאה בשמאלנים. תמשיך לקנא יצור עלוב,אתה בחיים לא תגיע למה שהשמאלנים מגיעים.

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג....

יש לך שכל? נורא מפליא אותי,לפי כל ההודעות שלך אני לא רואה טיפה מהשכל שלך,אתה אפילו יותר מפגר מליאור. עד לפני שהתחלת לכתוב בפורום חשבתי שליאור הוא המפגר היחיד בפורום הזה,אבל איי הצטרפת אלינו ולא השארת לבד את ליאור המפגר הדיסלקט. תתנחם בזה שאתה מפגר ולא דיסלקט כמו ליאור,
.

זיינת לי את השכל כל כך חזק...

שכבר נולדו לו תאומים והשלישי בדרך... אם ליאור מפגר וגם דיסלקט, ואני מפגר (מוזר מאוד, אתה זה העילג עם שגיאות הכתיב), אז זה אומר שצריך להמציא מילה מיוחדת בשבילך, חבוב
מה דעתך על מטומפגר? זה פחות או יותר יתאר אותך. ויש לי שאלה אליך מטומפגר - למה אתה כותב פה אם יש פה כל כך הרבה מפגרים ודיסלקטים? אתה נהנה להתכתב עם מפגרים ודיסלקטים? זה מגרה אותך? זה מעמיד לך את הזרג השמאלני והפצפון הזה שלך? זה עושה לך טוב?

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג,אתה סוטה?

אתה כותב בפורום תיאורים של חולה מין,השאלה שלי האם אתה סוטה? כי אם אתה חולה מין אז יש לך סעיף נפשי. ואני לא יתפלא אם יש לך סעיף נפשי,כל הודעה שלך זה או קללות או הכפשות ושקרים. אני מציע לך ללכת לפסיכיאטר,אני בטוח שהוא יתן לך לקחת כדורים,או שאתה כבר אצל פסיכיאטר.

שמלאני, אתה דפוק?

אני כל כך אוהב שאתה עונה לי!!! אני אומר לך, כל תגובה שלך אלי מצחיקה אותי לפחות לחצי שעה. כמה כאלה ביום, ואני אהיה המאושר באדם! אז אנא המשך להגיב לדברי. בכל אופן, אף הודעה שלי לא הייתה הכפשה. אני אשמח אם תביא הוכחה לטענה המופקרת הזו שלך. למען האמת, אתה זה המכפיש ללא הרף אנשים בפורום הזה, בלי שום ביסוס עובדתי. חולה נפש! אין אתה לא מתבייש לשקר ככה לכל הפורום? נו באמת. ודרך אגב, לא ענית לי - מדוע לכל הרוחות אתה כותב פה?

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג....

טוב שאתה נהנה לכן אני ימשיך להגיב לשטויות שלך. אתה יודע הראתי לחברי הימנים בכיתה את מה שאתה כותב,עכשיו תקלוט הם ימנים לא שמאלנים. הם ראו מה שאתה כותב לי וממש הזדעזעו לאיזה רמה בן אדם יכול להגיע. הגענו למסקנה שאתה ילד קטן חסר חיים,ולכן אתה מוציא את כל העצבים שלך על אנשי הפורום. שכחתי להגיד לך איך הגעתי להראות להם מה שאתה כתבת,התחלנו לריב בשיעור אקטואליה על הריב שיש בין השמאלנים לימנים. אמרתי להם שאני כותב בפורום מסוים ויש שם כמה שמקללים אותי,אז הם אמרו לא יכול להיות. כי אותם לימדו בהסתה של הימין,שככה מתנהגים שמאלנים. שפתחתי להם בהפסקה את המחשב ונכנסתי לפורום,הראתי להם את מה שאתה כותב הם האמינו לי. תודה שאתה כותב ככה,יש לי גב לאמינות שלי. ומהר הם אמרו לי שהימנים לא מתנהגים ככה אלא רק אנשים חסרי חיים,תקלוט הם ימנים. רציתי לספר לך את זה שתדע מה חברי הימנים חושבים עליך,שתבין כמה שאתה לא מיצג את הימנים בארץ הזאת ואתה עושה רק צחוק מעצמך. אבל כמה אנשים פה בפורום כתבו לך שצורת הכתיבה שלך לא מתאימה לפורום זה. אז תעשה טובה תפסיק לכתוב בפורום הזה אתה מזעם אותו. נ.ב לאחר שכתבתי את ההודעה הזאת שמתי לב מה שכתבת,ותגיד לי אם אתה בן אדם שפוי או לא. "אתה זה המכפיש ללא הרף אנשים בפורום הזה,בלי שום ביסוס עובדתי". "חולה נפש" ! פשש מה אני אגיד לך,לפי המשפט הזה רואים שאתה ממשששששששש לא שפוי,תגיד לקחת את הכדורים שלך?

שוב אתה מקשקש?

אולי אתה מוכן להסביר לי מה הקשר בין הטמטום העילאי שלך לעובדה שאתה שמאלני או אני ימני? איזה ילד טיפש, הולך לחברים שלו להראות להם שיורדים עליו בפורום...אומללות לשמה! רק שתבין (אני גם יכול לאיית לך את זה, אבל לא בטוח שגם אז תבין), אין קשר בין היותך שמאלני להתקפות האישיות עליך. ההתקפות האישיות שאני מבצע כלפיך הן נגזרת ישירה של אישיותך המפוקפקת והבזויה, ועצם היותך אדיוט מטורף. שמאלני, אתה טיפש. כשתבין את זה הגיהנום אמנם יקפא, אבל זה לא אומר שאני אפסיק להסתלבט עליך חתיכת מטומפגר
ולשיעור היומי: לא אומרים "ימשיך", אומרים "אמשיך", ובפעם השלישית כבר אני מעיר לך - אין מילה כזו "מזעם" בעברית. אוטיסט!

שמאלני

New member
אורי צבי גרינברג....

אתה מתבייש שהראתי לחברים שלי איזה דפוק אתה? תתביש,תראה מה ימנים חושבים עליך. לפיכך אתה מבין שאתה דפוק ואתה לא מיצג שום ציבור בארץ. אתה ילד מסכן חסר חיים,ותשים לב כל פעם שאני כותב לך את זה אתה יותר מתעצבן. תמשיך להתעצבן אומלל חסר חיים,מה יש,אתה מקנא שיש לי חברים ולך אין? שכתבתי לך על החברים שלי מה זה התעצבנת,יעני אתה מקנא בי שיש לי חברים ואתה מסכן חסר חיים. ותשים לב לעוד דבר,לא כתבת לי אם לקחת כדורים או לא. תמשיך לשים לב אם כתבתי אמשיך או ימשיך,תמשיך לשים לב לכל טעות שלי. אבל אתה על עצמך לא מסתכל,אתה לא מסתכל שאתה מפגר ודפוק חסר חיים,אתה לא מסתכל שאתה מקלל כמו חולה נפש,אתה לא שם לב שהחיים שלך חסרות תוכן ומשום כך אתה נכנס לפורום ומקלל. יש לך הרבה בעיות ילד,למזלי הבעיה היחידה שלי זה,שקבלתי 88 בבגרות חורף שעשיתי בהיסטוריה. מה יש,אתה מקנא בי עכשיו? תמשיך לקנא,אתה יודע מה אומרים לקנאים,שימותו הקנאים. בוא נראה אם הכן הסיסמא הזאת לא שיקרית.
.

ושוב שמאלני יוצא מגדרו...

אתה לאט לאט מתעצבן יותר ויותר, הא? לאט לאט אתה מאבד את עשתונותיך, הא? פתאום כותב לי הודעות של 10 שורות - כנראה שאכפת לך ממני עד כדי כך שאתה משקיע כל כך הרבה זמן בכתיבה נגדי...ובכן אני מוכרח לומר שאני מצטער - לא אכפת לי ממך באותה צורה. אבל אני אקבל את תשומת הלב שלך כמחמאה
דבר נוסף - אני חושש שלא אוכל (שוב) להגיב לעניין לשטויות שכתבת הפעם, מכיוון שאני לא מבין את המשפט שלך "בוא נראה אם הכן...". אולי התכוונת "אכן" ? טיפש!!!
וד"א - 88 זה נמוך מאוד, במיוחד בהסטוריה. טול קורה

צביקוש21

New member
שמאלני שמעת פעם על הוצאת דיבה?

שמאלני ! קודם מזה שאתה מתגרה באנשי פורום ליכוד אני מבין שאתה משועמם וחסר חיים שזקוק לתשומת לב.... דבר שני מה שכתבת נקרא בשפה העברית הוצאת דיבה...ואפשר לתבוע אותך על זה. אולי במקרה יש לך את הציטוט שרשמת מוקלט? (הציטוט לפיו ביבי כביכול אמר שצריח לרצוח את כל השמאלנים?.... ?? אני יענה במקומך....אין לך הקלטה כזאת כי הדברים אף פעם לא נאמרו ע"י ביבי!!! כך שמי שמסית כאן זה אך ורק אתה.... להאשים את ביבי ברצח יצחק רבין ז"ל ? אתה ממש חוצפן !!! מי שרצח אותו זה לא הימין ובטח לא מיפלגת הליכוד ! כולנו נגד רצח !!! ביבי לא הסית נגד רצח ראש ממשלה אף פעם!!! יצחק רבין ז"ל נרצח ע"י יצור מתועב שנקרא יגאל עמיר שכל קשר בינו לבין מחנה בימין ולמפלגת הליכוד הוא מקרי לחלוטין! שמאלני אני מציע לך לשקול מילים לפני שאנשים כאן עלולים לתבוע אותך על הוצאת דיבה ! אין ספק שלפי דבריך אתה חסר ידע לחלוטין, שמאלני קיצוני שכל קשר בינו לבין פוליטיקה הוא מקרי לחלוטין. אני בכל אופן שומר לעצמי את הזכות לפנות לגורמים המתאימים בקשר לענין הוצאת דיבה חמורה והאשמת ביבי ברצח !!!!!! שמאלני אתה אפילו לא מתקרב לרמה של בן אדם שפוי בדעתו!

צביקה - אתה שמעת על הוצאת דיבה?

1. אמרת שאמא של פרס ערביה. 2. אמרת שפרס מוכן להחזיר את פתח תקווה ראש העין ועוד. בקיצור - תזכור שגם אתה מועמד.....

צביקוש21

New member
שקרן אמרו לך פעם?

אמא של פרס היתה ערביה וזה לא המצאה שלי! הדבר כתוב על דפי ההיסטוריה ושום דבר שתאמר לא ישנה את זה.... אגב שמעון פרס מודה בזה...... אז מה אמרת?...... דבר שני שמעון פרס מוכן להחזיר את שטחי 48 .... כמו"כ הוא ציין כבר בעבר שלערבים יש זכות שיבה מלאה לבתיהם .... ולידיעתך זה אומר שפתח תקוה וראש העין יפונו.... מכיון שפתח תקוה הוקמה על שטחי אומלבס......כפר ערבי.... כמו הרבה כפרים ערבים שהיו פה.... אלדר אתה פשוט חסר טיפת ידע מינימלי.....

אבל גם אמא שלך ערביה וגם זו עובדה../images/Emo68.gif

זו הרי לא המצאה שאמא שלך ערביה ובגלל שאתה מתבייש בזה אז אתה פעיל בארגון שמלא בשונאי ערבים. אפילו אבא שלך מודה בזה בזמן שהוא לא עושה מילואים אצל ג´יבריל רג´וב למה אתה משקר ולא גאה בשורשייך ?

למעלה