איזה משוגע ביבי,אלוהים ישמור

צביקוש21

New member
הרמה שלך כל כך נמוכה...

אין לי מושג מי אתה אבל אתה זקוק לאישפוז דחוף! הרמה שלך שווה לרמה של ילד בגן..... אני לא אתייחס אליך ולא ארד לרמה שלך....

צביקוש הנכבד,

עד כמה שאני נהנה להשתעשע על חשבון העניין הזה, יש להבהיר: אמו של פרס אינה, מעולם לא הייתה, וכנראה גם לא תהיה ערביה. רק שתדע.

ש לכ ת

New member
אלדר פלXר היקר ../images/Emo131.gif

הוצאת דיבה עפ"י אבן שושן :"הוצאת שם רע , הלעזה , השמצה , השמעת דברים בגנותו של מישהו " אז בוא ותסביר לי מתי צביקה הוציא דיבה על פרס !
לי אישית אין מושג מאיזה רחם יצא פרס - אבל מדבריך משתמע כאילו זו בושה (וזו אכן בושה) להיוולד לערביה הרי בעצמך כינית זאת "הוצאת דיבה". צביקה לא לעג ,השמיץ או הכפיש את שמו של פרס בכך שהוא אמר שהוא נולד לערביה
פירוט תוכניותיו של פרס הן ממש לא הוצאת דיבה : הרי פרס בכבודו ובעצמו מפרסם בפומבי שברצונו להחזיר את "השטחים הכבושים" ומזה משתמע שפ"ת וראש העין כלולות ברשימה .... מה שצביקה עשה זה לרשום את תוכניותיו הפוליטיות של פרס כאן בפורום . זה שאתה קיטלגת את זה במדור "הוצאת דיבה" לא הופך את התוכניות של פרס לפרי דימיונו של צביקה ומכאן שצביקה לא הוציא דיבה אז לפני שאתה מאשים מישהו "בהוצאת דיבה" כדאי מאוד שתשנן לעצמך את ההגדרה מאבן שושן

שלכת יקרה ../images/Emo160.gif

מכיוון שאמא ערביה זו לא הכפשה הלעזה או השמצה אני לא מבין למה צביקה נעלב כאשר רומזים שאימו היא ערביה או מדוע את בטח תיפגעי אם אנשים יאמינו באמת ובתמים שאימך ערביה. בקיצור - ובפעם האלף די לגלגל עיניים ולמצוא כל מיני שטיקים מחליאים על מנת לתרץ התנהגויות נלעגות ומרושעות!!! זה לא מוסיף לכם כבוד השמועות המטומטמות האלה. דרך אגב גם ביבי היה בדרך להסכם להחזרת השטחים הכבושים וגם שרון הציע להחזיר את רוב השטחים הכבושים - אז אולי גם הם רוצים להחזיר את כל ארץ ישראל? לפי ההיגיון הפתלתל שלך התשובה היא כן!

שמאלני

New member
צביקוש21...

תגיד לי אתה באמת בן 21 או שאתה משקר ואתה בעצם בן 12? אולי התבלבלת במספרים אני לא יודע,כי לפי החשיבה שלך נראה לי שאתה בן 12. בוא אני אתחיל להסביר לך למה אתה לא יכול לתבוע אותי ונראה כמה השכל שלך מסוגל לקלוט. נתחיל בזה שהבאת לי ציטוטים שיקרים שמעולם לא נאמרו על שום איש שמאלני,אלא פשוט ישבת וכתבת שקרים. אתה יודע מה הזכרת לי,שב-1974 היה כומר באוסטרו הונגריה שכתב השמצות על היהודים,וכל מיני שקרים. זה בדיוק מה שאתה עשית,רק שאתה לא כומר ולא נוצרי,אלא אתה יהודי וזה יותר כואב. אני כתבתי ואמרתי בהודעה שלי,שכמו שאתה מביא ציטוטים שיקרים גם אני יכול לבוא ציטוטים שיקרים,יעני רציתי להראות לך שזה לא בעיה. אבל השכל שלך לא קולט,ואתה ישר מבלבל את השכל בכל מיני תביעות. 2. הרי זה ידוע לכולם שביבי קשור לרצח רבין,הוא הלך להפגנה הפגנה והוביל את קמפיין ההסתה נגד רבין. משום כך לאה רבין ז"ל לא רצתה לקבל אותו בהלוויה,כולם ידעו שמי שעומד בראש ההסתה זה ביבי נתניהו. שהמונים צעקו,"בדם ואש את רבין נגרש". וביבי ראה את הפוסטרים שרבין במדי אס אס והוא שמע את הקריאות,"רבין רוצח","רבין בוגד". במקום לעשות משהו בנידון הוא לכל המפגינים למטה. יעני הוא מראה להם שהם עושים עבודה מוצלחת,ומכיוון שאף אחד לא ניסה למנוע את ההסתה,הימנים ראו בזה אור ירוק להמשיך ולהסית נגד רבין. שביבי בא הביתה ופתח עיתון לקרוא הוא לא ראה מה קורה בארץ? הוא לא ראה טלויזיה,הוא לא שמע רדיו? בחייך על מי אתה מנסה לעבוד,ביבי אחראי לרצח רבין. ועל בדיוק אתה רוצה לתבוע אותי לא הבנתי,על משהו שלשכת שרון אמרה? כן אותה לשכה של ראש הממשלה שלנו. כבר כתבתי לך את זה נדמה לי ואני אחזור על זה,כי אתה לא קולט. כל דבר איתך צריכים לחזור פעמים,אתה לא יכול לקלוט בפעם הראשונה. בכל אופן אני אחזור פעם אחרונה ונקווה שתקלוט,ביבי התארח "במשעל חם",תוכנית בערוץ 22. שם הוא הכפיש את שרון ואיך הממשלה שלו פועלת,בתגובה לדברי ביבי מסרו לשכת שרון,"ביבי מכפיש ומסית את שרון,כמו שהוא עשה הסית נגד רבין בעבר". התגובה הזאת באה מלשכת ראש הממשלה,אז על מה אתה הולך לתבוע אותי? כולם יודעים שביבי אשם ברצח רבין,הרי יגאל עמיר לא נולד רוצח,הוא הושפע מההסתה. ומי שעמד בראש ההסתה היה ביבי.

Alder

New member
בגינינסט, אי אפשר יותר ככה

עם כל הכבוד לחופש הבעת הדעה, אותו "שמאלני" מסית מזה זמן רב כנגד ראש ממשלה לשעבר (לא שזה חמור יותר מהסתה כנגד "סתם" אזרח רגיל אך בכל זאת...מעט כבוד) ונגד מחנה פוליטי שלם. אי אפשר לעבור על ביטויים כמו "ביבי אחראי לרצח רבין" ללא כל תגובה! עד מתי תמשיך עם המסורת האצילית שלך של חופש דעה מוחלט גם במחיר הכפשות שכאלו??

ש לכ ת

New member
מה בדיוק רע במלחמה ../images/Emo35.gif

הרי גם ככה אנו נמצאים במלחמה חד צדדית , דהיינו שהזבל הערבי עושה בנו שפטים בעוד שאנחנו יושבים בחיבוק ידיים וממתינים ל -
הבא
אז לפחות מה שביבי מציע, זאת מלחמה דו צדדית מכוון שגם לנו ואני מתכוונת ליהודים שביננו, מותר לעשות בהם ואני מתכוונת ל"כפרות"/ערבים, שפטים ולעצור את שפיכות הדם היהודי (ואני מתכוונת יהודי בלבד)הכ"כ יקר ולהחזיר את הגאוה שנגנבה למדינה

התשובה בגוף השאלה ../images/Emo6.gif

במלחמה יש: 1. כמויות אדירות של הרוגים ואנשים שהופכים לנכים (הרבה יותר מכמות הנפגעים בפיגועים) 2. הכלכלה צונחת לתחתית והמאגרים הלאומיים מתדלדלים : דלק, תחמושת, תרופות, אוכל , אנשים וכד´. 3. אין ודאות למה זה עלול להידרדר. את בכלל יודעת מה זה מלחמה? תלכי לבקר בקריית שאול ותראי מה זה מלחמה - אופק שכולו מצבות שיש. מה רע בפעולות נרחבות כמו שצה"ל עשה לפני שזיני הגיע ?

ש לכ ת

New member
שמלאני - דרך אגב

רציתי לדעת אם אתה ערבי , מכוון ששגיאות הכתיב שלך מפתיעות אותי כל פעם מחדש . לטובתם של אנשי הפורום תעבוד על זה . זה ממש חורה לנו בעניים וכבר קשה לנו לסבול את זה , אין ספק שזו משימה קשה מאוד בשבילך אבל מה לעשות החיים לא קלים

מה עם שגיאות הכתיב של ימני קיצוני?../images/Emo6.gif

אולי גם הוא ערבי? אולי את ערביה? ובעניין שגיאות כתיב - אפילו בהודעה הזאת היו לך שגיאות כתיב צורמות כמו "עניים" (שזה אנשים שאין להם כסף) במקום "עיניים" (שזה איבר חיוני בגוף האדם). טלי קורה מבין ענייך!!!חחחחחחח.....
אז אם יש לך שגיאות כתיב את ערביה? אנלפבית? חינוך ממלכתי דתי לקוי?

ממש לא

זו מילה לועזית ולכן ניתן לכתוב אותה בשתי הדרכים בזכות הניקוד הקיים בעברית ולא קיים באנגלית.

לא נכון ולא נכון! ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

השגיאה שלך לא קשורה ללעז: אתה השתמשת בהסבר שנכון למילים בהן נוהגים להוסיף א´ כזכר לאות הניקוד A שהופיעה במקור האנגלי. אך לא כך הם פני הדברים במילה "אנאלפבית": במילה זו האות A אינה באה כאות ניקוד, אלא כעיצור לכל דבר מתוך המילה Alphabet. על כן, חובה עליך לכלול את האות א´ בתרגום לעברית. אל תתחיל איתי

שמאלני

New member
ש ל כ ת....כן אני ערבי ../images/Emo6.gif

השאלה שלי זה,אם את לא יודעת לקרוא ולא מבינה מה שאני כותב או שאת סתם מזיינת בשכל שיש לי שגיאות כתיב
. הכי פשוט שתודעי שאת לא יודעת לקרוא ונסגור עניין. סגרנו?

היא לא מזיינת את השכל...../images/Emo6.gif

וכראיה: "הכי פשוט שתודעי שאת לא יודעת לקרוא..." כמו שנאמר: "גג לילד המפגר..." סגרנו?

alonpaz

New member
יש לך מועמד אחר? כולם נבלות ...

גם זה וגם זה. צריך מנהיג חזק לעם חזק - מנהיג עם ביצים כמו ליברמן או אפי יתום. להילחם כדי להישרד ולא אוייבנו יוכלו אותנו כמו עכשיו הפיגוע האחרון בנתניה ואני מקווה שאחרון עד שתקרא את זה. חג שמח

למעלה