צביקוש21...
תגיד לי אתה באמת בן 21 או שאתה משקר ואתה בעצם בן 12? אולי התבלבלת במספרים אני לא יודע,כי לפי החשיבה שלך נראה לי שאתה בן 12. בוא אני אתחיל להסביר לך למה אתה לא יכול לתבוע אותי ונראה כמה השכל שלך מסוגל לקלוט. נתחיל בזה שהבאת לי ציטוטים שיקרים שמעולם לא נאמרו על שום איש שמאלני,אלא פשוט ישבת וכתבת שקרים. אתה יודע מה הזכרת לי,שב-1974 היה כומר באוסטרו הונגריה שכתב השמצות על היהודים,וכל מיני שקרים. זה בדיוק מה שאתה עשית,רק שאתה לא כומר ולא נוצרי,אלא אתה יהודי וזה יותר כואב. אני כתבתי ואמרתי בהודעה שלי,שכמו שאתה מביא ציטוטים שיקרים גם אני יכול לבוא ציטוטים שיקרים,יעני רציתי להראות לך שזה לא בעיה. אבל השכל שלך לא קולט,ואתה ישר מבלבל את השכל בכל מיני תביעות. 2. הרי זה ידוע לכולם שביבי קשור לרצח רבין,הוא הלך להפגנה הפגנה והוביל את קמפיין ההסתה נגד רבין. משום כך לאה רבין ז"ל לא רצתה לקבל אותו בהלוויה,כולם ידעו שמי שעומד בראש ההסתה זה ביבי נתניהו. שהמונים צעקו,"בדם ואש את רבין נגרש". וביבי ראה את הפוסטרים שרבין במדי אס אס והוא שמע את הקריאות,"רבין רוצח","רבין בוגד". במקום לעשות משהו בנידון הוא לכל המפגינים למטה. יעני הוא מראה להם שהם עושים עבודה מוצלחת,ומכיוון שאף אחד לא ניסה למנוע את ההסתה,הימנים ראו בזה אור ירוק להמשיך ולהסית נגד רבין. שביבי בא הביתה ופתח עיתון לקרוא הוא לא ראה מה קורה בארץ? הוא לא ראה טלויזיה,הוא לא שמע רדיו? בחייך על מי אתה מנסה לעבוד,ביבי אחראי לרצח רבין. ועל בדיוק אתה רוצה לתבוע אותי לא הבנתי,על משהו שלשכת שרון אמרה? כן אותה לשכה של ראש הממשלה שלנו. כבר כתבתי לך את זה נדמה לי ואני אחזור על זה,כי אתה לא קולט. כל דבר איתך צריכים לחזור פעמים,אתה לא יכול לקלוט בפעם הראשונה. בכל אופן אני אחזור פעם אחרונה ונקווה שתקלוט,ביבי התארח "במשעל חם",תוכנית בערוץ 22. שם הוא הכפיש את שרון ואיך הממשלה שלו פועלת,בתגובה לדברי ביבי מסרו לשכת שרון,"ביבי מכפיש ומסית את שרון,כמו שהוא עשה הסית נגד רבין בעבר". התגובה הזאת באה מלשכת ראש הממשלה,אז על מה אתה הולך לתבוע אותי? כולם יודעים שביבי אשם ברצח רבין,הרי יגאל עמיר לא נולד רוצח,הוא הושפע מההסתה. ומי שעמד בראש ההסתה היה ביבי.