איך קפץ פוסט מ 2012 לקדמת הפורום? (סתם תוהה...)איזה משחקים אפשר לקנות לחתול ?
שלום לכולםהחתול שלי מאוד אוהב לשחק עם עכבר צעצוע. אתמול כשביקרתי בחנות בע"ח ושאלתי איזה צעצועים אפשר לקנות לחתול, אז המוכר הראה לי כל מיני צעצועים משוכללים, ובגלל חוסר ניסיון מעמיק עם חתולים אין לי מושג איזה מבין הצעצועים הוא יאהב ואיזה לא. המוכר הראה לי שטיח שאם דורכים עליו אז הוא עושה אורות, חקה שיש לה מגנט בקצה וזזה בצורה מעגלית ברגע שנוגעים בה. עיגול שיש בו כדורים והחתול נותן מכה ואז הכדור זז מצד לצד. מה אתם ממליצים? איזה מבין הצעצועים האלה יעניינו באמת את החתול שלי? או שאולי כדאי להסתפק בעכבר צעצוע וזהו?
באמת מוזר...איך קפץ פוסט מ 2012 לקדמת הפורום? (סתם תוהה...)
ועוד איך יש להם אחד את השני...אצלנו היו כמויות גדולות של כדורי ספוג (בגודל כדור פינג פונג, בכל חנות לממכר ציוד לבע"ח יש) - הם פשוט הועלמו מתחת לרהיטים, למקרר וכל מיני מקומות כאלה בלתי נגישים. מדי פעם מוציאים כשעושים נקיון.
יש לנו גם הרבה עציצים במרפסת, למרבה הצער גם זה משחק אהוב על החתולים - בין שמדובר במעיכתם על ידי רביצה בתוך האדנית, ובין שמדובר ב"טיולי שורשים" ברחבי הבית.
אבל בעיקר יש להם האחד את השני.
בשורה תחתונה - כל הצעצועים המהבהבים המשוכללים והיקרים זה נחמד, אבל בעקרון לא נדרשים - חתולים בסך הכל מתעניינים בכל מה שזז. צריך רק להפעיל את הדבר שבחרת כדי שיזוז, כי דברים "מתים" שלא זזים משעממים והחתולים מאבדים בהם עניין.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.