איזה משחקים אפשר לקנות לחתול ?

שדנה

New member
אצלנו: קשים לשתיה ממש להיט,מנקי מקטורות בנוסף

בחנויות של הדולר מוכרים פונפונים ועוד כדורים קטנים שאצלי גם ממש אוהבים (למרות שלא קונה פונפונים כרגע ביגלל התינוק)

והחתול שלי

מעדיף בחורף: עיתונים לזחול תחת למחצלות קש לשחק בכדור, הוא משחק גם איתי במסירות לכפכף את הטלויזיה לשחק איתי מחבואים.(כל חתול יכול ללמוד את זה) להתנפל עלי ולתת לי ביס בברך להשמיד את הספה.

הכי קשים לשתייה

גונבים לנו מכוסות, קורעים את השקית כדי להוציא עוד, אנחנו שוקלים לשלוח אותם לגמילה מהתסביך האוראלי הזה.

Kirachama

New member
חתול שלי...

אהב להשחיט מקלות לאוזניים... התעסק בזה שעות

איזה משחקים אפשר לקנות לחתול ?

שלום לכולם
החתול שלי מאוד אוהב לשחק עם עכבר צעצוע. אתמול כשביקרתי בחנות בע"ח ושאלתי איזה צעצועים אפשר לקנות לחתול, אז המוכר הראה לי כל מיני צעצועים משוכללים, ובגלל חוסר ניסיון מעמיק עם חתולים אין לי מושג איזה מבין הצעצועים הוא יאהב ואיזה לא. המוכר הראה לי שטיח שאם דורכים עליו אז הוא עושה אורות, חקה שיש לה מגנט בקצה וזזה בצורה מעגלית ברגע שנוגעים בה. עיגול שיש בו כדורים והחתול נותן מכה ואז הכדור זז מצד לצד. מה אתם ממליצים? איזה מבין הצעצועים האלה יעניינו באמת את החתול שלי? או שאולי כדאי להסתפק בעכבר צעצוע וזהו?
איך קפץ פוסט מ 2012 לקדמת הפורום? (סתם תוהה...)

Yukita

Active member
מנהל
אצלנו היו כמויות גדולות של כדורי ספוג (בגודל כדור פינג פונג, בכל חנות לממכר ציוד לבע"ח יש) - הם פשוט הועלמו מתחת לרהיטים, למקרר וכל מיני מקומות כאלה בלתי נגישים. מדי פעם מוציאים כשעושים נקיון.

יש לנו גם הרבה עציצים במרפסת, למרבה הצער גם זה משחק אהוב על החתולים - בין שמדובר במעיכתם על ידי רביצה בתוך האדנית, ובין שמדובר ב"טיולי שורשים" ברחבי הבית.

אבל בעיקר יש להם האחד את השני.

בשורה תחתונה - כל הצעצועים המהבהבים המשוכללים והיקרים זה נחמד, אבל בעקרון לא נדרשים - חתולים בסך הכל מתעניינים בכל מה שזז. צריך רק להפעיל את הדבר שבחרת כדי שיזוז, כי דברים "מתים" שלא זזים משעממים והחתולים מאבדים בהם עניין.

גורדיאן-II

Active member
אצלנו היו כמויות גדולות של כדורי ספוג (בגודל כדור פינג פונג, בכל חנות לממכר ציוד לבע"ח יש) - הם פשוט הועלמו מתחת לרהיטים, למקרר וכל מיני מקומות כאלה בלתי נגישים. מדי פעם מוציאים כשעושים נקיון.

יש לנו גם הרבה עציצים במרפסת, למרבה הצער גם זה משחק אהוב על החתולים - בין שמדובר במעיכתם על ידי רביצה בתוך האדנית, ובין שמדובר ב"טיולי שורשים" ברחבי הבית.

אבל בעיקר יש להם האחד את השני.

בשורה תחתונה - כל הצעצועים המהבהבים המשוכללים והיקרים זה נחמד, אבל בעקרון לא נדרשים - חתולים בסך הכל מתעניינים בכל מה שזז. צריך רק להפעיל את הדבר שבחרת כדי שיזוז, כי דברים "מתים" שלא זזים משעממים והחתולים מאבדים בהם עניין.
ועוד איך יש להם אחד את השני...
אוכלים, ישנים, רבים. ואז אוכלים, ישנים, רבים. ואז אוכלים, ישנים, רבים...
זה לא ממש ריב, למרות שצווחות הקרב שלהם נשמעות כמו מלחמת עולם, ואני יודע את זה כי לפעמים א' רודף אחרי ב', ולפעמים ב' רודפת אחרי א', ולפעמים הם לא מצליחים להחליט מי רודף אחרי מי ואז הם נפגשים באמצע, הברדק חוגג ואניצי פרווה עפים לאוויר.
אפשר היה לחשוב כי אחרי 11 שנים ביחד הם ימצאו תחביב אחר, אבל לא, הם אח ואחות ועד גיל 3 בילו בללקק אחד את השני, ואז הם גילו כי לריב זה הרבה יותר כיף והתמכרו לזה, וכל עוד הם לא ממש פוגעים אחד בשני אני לא מפריע להם.
דרך אגב, אצלי הם לא יצליחו להעיף שום דבר אל מתחת למקרר, זה כי המקום מלא כל כך בצעצועים שהם העיפו לשם עד שאין מקום לדברים נוספים. מצטער מאוד, טייגר ונקסי, תמשיכו לרדוף אחרי גליל נייר-הטואלט הריק (או תחזרו לישון, בחירה שלכם).

אלישבע777

Well-known member
כל החתולים שלי מתו על כדורי ספוג קטנים שקונים בחנויות של בעלי חיים. הבעיה העיקרית שתוך שניות הם נעלמים תוך חצי דקה, מתחת למקרר או מתחת למיטה וזהו... יש כדורי ספוג שבהם תקועה נוצה, ואז הם מתגלגלים לאט, אבל החתולים מתים על נוצות וכמובן מורטים את הנוצה בסוף....
החתול הקודם שלי, היה חתול פעיל והוא שיחק בכל קיסם, עיפרון שיפוד, נוצה וכל מה שמצא...וגם למד בעצמו ללכת על ההליכון והתאמן כמעט כל ערב...
כל דבר היה בשבילו צעצוע. החתול הנוכחי, שהוא בן שנתיים, אוהב בעיקר לישון ומסרב לשחק במשהו פרט לזבובים חיים...אותם הוא צד בחדווה רבה... לימדתי אותו ללכת על ההליכון, אבל זה לא מעניין אותו...

למעלה