מה יש לך עם שפנים תגיד לי??
L Liroy25 New member 12/11/02 #24 תמיד ידעתי שיש בך משהו קינקי אבל עם שפנים?? המסקנה היחידה שעולה לי בראש היא או שאתה אוהב אותם קטנים ופאסיביים, או שהנתונים לא מספיקים למשהו יותר גדול אז מתפשרים..?!
תמיד ידעתי שיש בך משהו קינקי אבל עם שפנים?? המסקנה היחידה שעולה לי בראש היא או שאתה אוהב אותם קטנים ופאסיביים, או שהנתונים לא מספיקים למשהו יותר גדול אז מתפשרים..?!
E ELP New member 13/11/02 #25 ../images/Emo2.gifהנתונים שלי בסדר גמור.... תודה רבה לך גיברת!!!! מממממממממ... אני לא מזיין שפנים אבל הם מעוררים השראה בצורת המהירות שבה הם רצים מהר ורק חושבים על סקס.
../images/Emo2.gifהנתונים שלי בסדר גמור.... תודה רבה לך גיברת!!!! מממממממממ... אני לא מזיין שפנים אבל הם מעוררים השראה בצורת המהירות שבה הם רצים מהר ורק חושבים על סקס.
E ELP New member 13/11/02 #27 אני חושב ש.. בתור מנהל פורום אתה צריך להגיש בקשה לאייקון של שפתיים גבריות לא מתאים לך שפתון...
י יעל נור New member 13/11/02 #29 מרגריטה... אז מסתבר שאין כמוני ביום קיץ חם, אבל מה עם יום חורף קר? יעל |עכשיו אני הולכת לעשות ספונג´ה, ממש עכשיו, מישהו רוצה לעזור?!... אנחת יאוש והשלמה...|
מרגריטה... אז מסתבר שאין כמוני ביום קיץ חם, אבל מה עם יום חורף קר? יעל |עכשיו אני הולכת לעשות ספונג´ה, ממש עכשיו, מישהו רוצה לעזור?!... אנחת יאוש והשלמה...|