איזה נגן יותר טוב?

דנית59

New member
איזה נגן יותר טוב?

היי, אני רוצה לקנות נגן MP3, יש למישו מושג מה זאת החברה הזאת COWON ? האם היא טובה ומוצלחת, או שעדיף להשקיע באייפוד של אפל?? או איזשהי חברה אחרת. תודה

or121210

New member
לדעתי cowon (בייחוד ה-D2) יותר טובה מ-apple

cowon היא חברה מוערכת איכותית ואמינה בתחום הנגנים. כמובן שצריך להשוות דגמים ולא חברות. וכמובן שיש עוד חברות טובות (בארץ יש את sandisk sansa, iriver, creative וגם קצת sony ו-zune. בחו"ל יש עוד). תמלאי את הטופס הזה (לא חייבת את כולו) ונוכל להתאים לך נגן בשבילך!
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Articles/Article.aspx?ForumId=1292&aId=95712

דנית59

New member
לגבי הנגן שיתאים לי....

ראשית, אולי קצת שטחי, אבל חשוב לי העיצוב שלו. מעבר לזה, צריכה הרבה מקום (גם שירים וגם תמונות.. וידאו יכול להיות תוספת נחמדה אך לא מחייבת.), אני מלמדת מחול ורוצה את כל המוסיקה להעביר ע"ג המכשיר הנ"ל. תמיכה בעברית- לפחות בשמות השירים- רצוי לא מחייב. שיהיה ידידותי למשתמש וקל להבנה.- וגם התוכנה על המחשב צריכה להיות חביבה.... מבחינת תוספות- הקלטה. לגבי פורמטים- אני לא כ"כ מבינה, אבל מה שיש בדר"כ על המחשב. אני רוצה שתהיה אפשרות לחלק לפי תיקיות. שהמסך יהיה גדול, ונוח. והכי חשוב, אני שלומיאלית, והכל נופל לי מהידיים, אז שיהיה משו שלא ישבר לי מהר מדי.... תודה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!

or121210

New member
כמה שוקלת (ב-GB) כל המוסיקה שלך?

כמה זה מסך גדול? (באינץ') והכי חשוב, מה התקציב?

דנית59

New member
מוסיקה

אני ממש לא יודעת.... אבל זה הרבה מאוד..... וכל הזמן נוספת מוסיקה.... התקציב לא כ"כ עקרוני, בסביבות 1500-2000 שח. אני לא יודעת באינצ'ים, כמה גדול, אבל שיהיה קריא. אולי כמו פלאפון טאצ' וכאלה.... תודהההההההההההההה על כל הסבלנות....

דנית59

New member
מצויין

זאת היתה ההתלבטות, אם הוא עדיףמאפל, כי אני לא מכירה את החברה הזאת. תודה רבה על הסבלנות.

יאיר B

New member
אפשר גם את ה-O2 של קואון

יש גרסא של 32GB ואפשר להוסיף כרטיס הרחבה (כרגע יש עד 16GB, בעתיד יהיה גם 32GB). יש לו מסך גדול (אפילו יותר מהטאצ' של אפל). מה שמטריד אותי זה שאמרת שאת שלומיאלית. זה קצת מטריד בגלל שאם יש מסך גדול, יש לו גם נטייה להישבר בקלות יותר ממסך קטן... ועוד משהו: הזיכרונות של הנגנים נחלקים לשניים: דיסקשיח (ממש כמו במחשב רק קטן יותר) ופלאש. הקשיח הוא השביר שביניהם אבל הוא גם הגדול (מבחינת קיבולת). לגבי כמה שירים נכנסים בקיבולת מסויימת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=1292&QID=14335 שיהיה לך מושג מבחינת מספרים.

דנית59

New member
שאלה אחרונה....

גם מתוך בורות רצינית... אם אפשר לשים תמונות בפנים, זה אומר שלמכשיר יש גם מצלמה????

or121210

New member
לא

מורידים תמנות מהמחשב, בדיוק כמו ששמים שירים. אגב, ב-O2 אין רדיו.

menachem25

New member
ברור שאיפוד טאצ'

בס"ד קודם כל - בגלל האינטרנט ב - WiFi. פשוט להתיישב בבית - קפה, לקרוא מיילים, יו טיוב, דוסידייט, שדכנט וכו' שנית, משחקי תלת - מימד שווים להרוג ת'זמן - רק בשביל זה כדאי............ מוכר בחנות של באג אמר לי שהאיכות שמע בארכוס הרבה יותר טובה - מה דעתכם? (באג מוכרת את שניהם)

or121210

New member
איכות השמע והוידאו הרבה פחות טובה

שלא לדבר על המחיר

uriler

New member
אור, בחייאת - תפסיק להגיד בבקשה דברים לא

נכונים
אין לי בעיה שאתה אנטי אפל, אבל להגיד שאיכות השמע פחות טובה זו פשוט טעות - אני מוכן להעמיד אותך למבחן האזנה עיוור - אתה לא תשים לב מאיזה נגן אני משמיע.

or121210

New member
לא נכון. ולטאץ' אין עברית וסידור לפי תיקיות

קודם כל, ל-D2 יש אקולייזר הרבה יותר טוב. שנית ל-D2 יש הספק אדיר של 37mw לכל ערוץ, וליחס אות לרעש גבוה ומצוין של 95dB. הצליל היה חד וצלול גם בעוצמות גבוהות מאוד, ולנגן לא הייתה כל בעיה להתמודד עם סביבה רועשת במיוחד. התרשמנו לטובה בעיקר מאופציות ה- MP enhanceלהדגשת הצלילים הגבוהים והנמוכים, ומאופציית ה- mach3bassלהוספת נפח ועומק לצלילים הנמוכים – האופציה יעילה, ושימוש בה אכן החמיא לצליל. ה-D2 מציע אופציות רבות למניפולציה על הקול באמצעות פיצ'ר ש-Cowon מכנה Jeteffect, שכולל איקוולייזר מהמפורטים שנתקלנו בהם. הנגן מאפשר שמירה של עד 10 תבניות קול אישיות של המשתמש. לעומת זאת: שדרוגים בתחום איכות השמע בדור השני? לא אצל אפל. שוב תאלצו להתפשר על איכות הקול הממוצעת למדי של משפחת iPod לדורותיה. נראה כי מפתחי הדור החדש כלל לא טרחו על שיפור איכות הקול, כזאת שתהלום נגן פרימיום. אין לנו אלא להצטער על כך שנגן מולטימדיה עשיר ומוצלח כזה אינו מעניק גם חוויית שמע ראויה. בטאץ' אי אפשר לכוון אקולייזר, למרות שיש לא מעט אפשרויות. (מתוך WiseBuy) צ'יפ הקול שלה-D2 יותר טוב משל האייפוד טאץ'.

uriler

New member
אה, נכון... wisebuy - מקור נהדר ../images/Emo4.gif

מי צריך אקולייזר לכל הרוחות? למה לקחת את השיר כמו שעשה אותו היוצר ולעוות לו את הצורה?? "איכות הקול הממוצעת למדי של משפחת Ipod"?? oh c'mon, what a load of crap.

uriler

New member
אני שואל שוב - מאיפה הגעת למסקנה הנחרצת הזו?

מ Wise Buy? ולגבי העברית - אז נכון, כרגע בלי פריצה יש רק עברית הפוכה, אז מה?

or121210

New member
יש עוד הרבה ביקורת ברשת (Cnet, abi ועוד)

שאומרות כך. ועברית הפוכה מפריעה ללא מעט אנשים

or121210

New member
דבר שני

המתחרה האמיתי של COWON נגד האייפוד טאץ', הוא ה-S9, שלו יש איכות שמע הרבה, אבל הרבה יותר טובה משל הטאץ'. הבאתי לך נתונים טכניים, ואתה החשת את הדברים. אין לי כוח להתווכח איתך, זה חסר טעם לשנינו. אני מקווה שזו תהיה ההודעה האחרונה בויכוח הזה.

uriler

New member
אה, ולטאץ' אין עברית - אז

איך בדיוק אני עונה לך עכשיו ממנו?

למעלה