איזה נגן יותר טוב?

Word Up

New member
חי בסרט ../images/Emo6.gif

אתה לא שווה תגובה אפילו. תהנה עם הD2 המדהים שלך

Word Up

New member
אני ממש לא מלקק לאפל.

וכשצריך להמליץ לאנשים על D2,אני ממליץ להם עליו אבל אני לא מפיץ דברים שקריים כמו זה שהאיכות וידאו של הD2 יותר טובה מזו של הטאצ'.

יאיר B

New member
אני לא מתכוון להיכנס למלחמה האם האיפוד הוא

נגן טוב או לא מאחר ואני לא יודע בוודאות (אין לי נתונים סופיים של מבדקים לא תלויים). הדעה האישית שלי היא שהנגנים של אפל לא רעים ואפילו טובים. היתרון הגדול שלהם הוא בממשק המשתמש - הפשטות שלו היא דבר שראוי ללמד אותו באקדמיה בקורסים רלוונטים במדעי המחשב. יש הרבה אנשים שאני חושב שיהנו מהם ואני אכן ממליץ להם עליהם. הבעיה שלי היא לא עם האיפודים אלא עם החברה שמיצרת אותם - אפל. בעיני היא חברת המחשבים הביריונית ביותר על כדור הארץ, היא עושה דברים ששום חברה אחרת לא הייתה מעיזה לעשות (אפילו MS לא חלמה לרדוף אחרי המשתמשים שלה בצורה שאפל עושה, הפתיחות של MS בזמן האחרון במיוחד לא תאומן), הכל אצלה סודי ואוי לו למי שידליף (לעזעזל, הם תובעים בלוגרים שרופים שלהם בגלל שכתבו משהו ששמעו ממישהו שהשד יודע אם זה נכון). אז הסגירות שלהם מבריחה אותי (לעולם לא אשתמש במכשיר שלהם כל עוד ההתנהגות שלהם לא תשנה, וזה כולל כל מוצר שהם מיצרים, איפוד, מחשבים, הכל). אפשר להוסיף לזה גם את הבעיות בתפקוד מול מערכת ההפעלה לינקוס (למה אין איטיונז ללינוקס?), מה שעלול להקשות עלי לעבוד עם המכשיר ויפגע בחוויה שאפל כל כך מדגישה. לגבי איכויות שמע - אני מסכים עם מה שסהר דוד כתב בפורום איפוד.

AYELET1

New member
דווקא הממשק של האיפוד די מעצבן

לפחות מבחינת רשימות ההשמעה בלבד, ללא אפשרות של תיקיות. בתור נגן אני נהנית מהאיפוד מאד (אבל לא עשיתי השוואות מקצועיות ) והנפח שלו זה דבר נפלא (160 G). המסך מצויין וצפיתי בלא מעט סרטים בעזרתו (דווקא כאן בהחלט יש לי מושג ואפשרויות השוואה). לגבי אפל, ומייקרוסופט - זו נבלה וזו טרפה. לכל אחת מהן היציאות שלה. אפל לא רודפת כל כך אחרי משתמשים - כי אם לא כן בארץ לעולם לא ניתן היה להשתמש באייפון (לאניתן להתקין עברית על אייפון בלתי פרוץ, כשהפריצה מהווה הפרה חד משמעית של תנאי אפל וגזרותיה). למייקרוסופט התנאים והגזרות הדרקוניות שלה . אף אחת מהחברות הללו איננה תומכת קנאית במיוחד בזכויות הפרט...

or121210

New member
מה סהר דוד כתב? (אפשר קישור)

תגיד יאיר, התקנתי לינוקס אובונטו (במקביל ל-XP, לפחות כרגע), ויש לי מודם ADSL ALE 130, ואני מחפש לו דרייבר, יש מצב שי לך את אותו המודם?

יאיר B

New member
לינק:

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1104&MessageId=129450879 לגבי אובונטו: אצלי מחובר מודם של טראיון. זה מחובר לראוטר (בגלל שיש יותר ממחשב אחד בבית). הרואטור מחייג בעצמו לספק וכך נפתרת הבעיה של חייגן או דרייברים שונים (בלינוקס זה עושה את החיים פשוטים הרבה יותר כשלא צריך חייגן). אגב דריברים, אתה מחובר דרך USB? (זה ממש גרוע, כדאי יותר לחבר דרך כרטיס רשת). אני מציע לשאול בפורום הבא: http://whatsup.org.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewforum&f=22 אתה לא חייב להירשם, רק תן כותרת אינפורמטיבית (לא עזררררהההה!)

or121210

New member
זה היה לגבי ה-D2

לגב הארכוס, אני לא מכיר אותו אבל המוכרים בבאג די מבינים

למעלה