איזה סוג פינקפלויד, עושים בעצם?

holo

New member
זה די משנה..

"אתם יודעים אם אנחנו כבר בזה, למה לעזעזל זה משנה אם פ"פ עושים פרוג, רוק, או מוסיקת עם אפגנית, זה משנה את מה שמישהו חושב על המוסיקה עצמה? " זה די משפיע וחבל שזה ככה.. שאומרים למישהו שאוהב פרוג שהלהקה הזאת עושה פרוג הוא ינטה יותר לאהוב אותו מבלי לשפוט אותה ממש..ואם תהיה להקה אחרת ויגידו לו שהיא להקה אפגנית שמנגנת בלוז אז הוא ינטה לא לאהוב אותה..

מורנא007

New member
בדיוק הנקודה הזאת אבל הפוך

בגלל שאני חובב פרוג, וידוע לי שלהקה X מבצעת בלוז, אחסוך לי זמן האזנות וכסף (לרכישת אלבומים). הסיכון שיש לי הוא הפסד מוסיקה טובה, (אם נגיד ש- X הם להקה שמושפעת ממוזיקה אפגנית ולא היה רשום ב- AMG או באנציקלופדית גיברלטר שהם כאלה). אבל זהו סיכון מחושב ופשרני שחובב מוזיקה שמוגבל בזמן וכסף צריך לקחת, משום שלא ניתן להאזין לכל המוזיקה שיש, ויותר מזה לא ניתן להאזין לכל הפרוג שיש.

נימרודל

New member
אני תמיד חייתי ביודעי/חושבי

שפ"פ עושים פרוגרסיב רוק... אבל מה אני מבינה?

edlessme

New member
אבל את אישה...

ונשים לא מבינות בפרוג... (מחכה שנוש תיראה את זה...)

נימרודל

New member
זאת אלימות וירטואלית. זה מותר.

חוץ מזה זה בשם הפמיניזם, הכוח הנשי הכלל עולמי, וסתם בגלל שזה כיף.

edlessme

New member
היי היי.. גם את עולה לי על העכוז?!?

גם ככה איזה ילדה בקייטנה שבה אני עובד (בת 6) כל הזמן מרביצה לי שם (עד כאב.. והיא לא מפסיקה!!! גם כשאני צורח עליה...) בסוף עוד יפטרו אותי על הטרדה מינית של קטינה... אני לא צריך אותך להוסיף לקטגוריה..

נימרודל

New member
איזה גבר-גבר אתה...

אני ממש נפעמת. נותן לילדה בת 6 להרביץ לך? תתפוס לה תראש! שלא תוכל להתקרב אליך... זה יהיה ממש מצחיק. לראות אותה מנסה להיאבק. זאטוטה קטנה ומעצבנת. רוצה שאני אטפל בה? אבל עדן, ביקשתי ממך לתת ל-ע-צ-מ-ך מכות בשמי... כך שאי אפשר להאשים אותי בזה...

edlessme

New member
היא חמודה מידיי...

אני לא יכול להביא את עצמי ללהכאיב לה... היא כזה יצור קטן וג'ינג'י וחמוד... (אם אתם זוכרים... בשבילי.. ג'ינג'יות.. יייאמי...) וציף... אם לאחיינית שלך קוראים נועה ולאחיה גונן... אז יש מצב...

מורנא007

New member
תשובה

לדעתי פינק פלויד החלו כלהקת פסיכדליה (בשני האלבומים הראשונים), אחר-כך הם היו אבנגארד (ב- More ו- Ummagumma) אחרי זה פרוג (או נטיה לפרוג ב- Atom Heart Mother, Meddle) ואחרי זה התמזגו עם הזרם המרכזי ברוק (Obscured by Clouds - Wish You Were Here) אחרי וויש - אני מקבל את התאוריה של שיר מנהל פורום רוק מתקדם - נאופרוג. אבל לאורך כל התקופה הנ"ל יש להם צליל מיוחד שאופיני להם, ושרבים (רבים מידי) מנסים לחכות אותו. בכל העולם מוזיקאים רבים מושפעים מהם.

GingerBread Man

New member
מה זה הזרם המרכזי ברוק?

לא שמעתי על מושג כזה. אישית בחיים לא שמעתי משהו שנשמע כמו פינק פלויד ולכן קשה לי לשייך אותם להגדרות. מצד שני לא שמעתי שנשמע כמו לד זפלין. או הדורס. או קינג קרימזון. או הנדריקס. או רדיוהאד. או שלום חנוך. או הבילויים. או הוייט סטרייפס. או הביטלס. או שבק ס. או ג'טרו טול. או... טוב הבנתם את הכוונה.

מורנא007

New member
לא פשוט להגדיר

לא ברור לי לאן צריך לשייך אלבום כמו Obscured by Clouds שהרי הוא לא פסיכדלי ולא פרוג וגם לא ספייס רוק כמו אלבומים של Hawkwind או Tangerine Dream. מצד שני הדרק סייד הוא לדעתי מאוד ספייסי ו- Wish You Were Here הוא לא ספייסי. להבדיל מ- Meddle או Atom Heart Mother שלדעתי הם רוק מתקדם (לפחות בקטעים הבאים: Atom Heart Mother: Father's Shout/Breast ו- Summer '68 שלדעתי הוא אחד הקטעים הטובים ביותר של הפלויד, One of These Days ו- Echoes).

למעלה