איזה סיפור היה לי היום../images/Emo6.gif
התקשרה אלי מישהי היסטרית וטענה שיש לה בדשא איגואנה ענקית או תנין קטן(היא לא הייתה בטוחה...). ניסיתי לשכנע אותה שזו זיקית או חרדון אבל היא התעקשה שאני אבוא. בקיצור-באמת הייתה לה בדשא איגואנה גדולה(מטר ועשרים). לא היה קשה ללכוד אותה מאחר והיא הייתה דיי קרה וגם במצב גופני לא טוב. אח"כ האישה הזו התעקשה שיש לה עוד איגואנה מאחורי המחסן... שם באמת היו שני חרדונים והיא לא עזבה אותי עד שלא תפסתי גם אותם
לא היה לי היכן לשים את האיגואנה אז הכנסתי אותה לתיק והעברתי את כל הציוד לכידה לארגז של האופנוע. באמצע הדרך האיגואנה הצליחה לצאת מהתיק והתיישבה על הארגז. שניה לפני שהיא התאבדה שלחתי יד ותפסתי אותה ומייד ירדתי לשולים ונעצרתי ליד איזו סככה של תותים למכירה. המוכרת ושני התילאנדים היו המומים מהמחזה
בקיצור, מתברר שהאיגואנה ברחה לפני יומיים לשכן של הגברת והוא לא טרח לידע אותה. לפי איך שהיא נראית הייתי בטוח שהיא משוחררת כבר כמה חודשים.... עכשיו הבעלים בדרך אלי ואני מקווה להצליח לשכנע אותו לקחת אותה לוטרינר.
התקשרה אלי מישהי היסטרית וטענה שיש לה בדשא איגואנה ענקית או תנין קטן(היא לא הייתה בטוחה...). ניסיתי לשכנע אותה שזו זיקית או חרדון אבל היא התעקשה שאני אבוא. בקיצור-באמת הייתה לה בדשא איגואנה גדולה(מטר ועשרים). לא היה קשה ללכוד אותה מאחר והיא הייתה דיי קרה וגם במצב גופני לא טוב. אח"כ האישה הזו התעקשה שיש לה עוד איגואנה מאחורי המחסן... שם באמת היו שני חרדונים והיא לא עזבה אותי עד שלא תפסתי גם אותם