איזה סרט אימה הכי אהבתם?

DoctorSatan

New member
אני מניח שהמנסרים מטקסס יהיה הבחירה

שלי, כי אני הזדעזעתי רק מהעובדה שזה מבוסס על סיפור אמיתי!!!! בכל אופן סרט שולט!

TrancE MaN

New member
אין לי מושג

אבל אחד הסרטים שהכי עשו לי את זה היה evil dead & evil dead 2

DAN1EL

New member
../images/Emo4.gif

זה הכל בולשיט של יחסי ציבור... הרבה סרטים עושים את זה. ראה "Blair Witch Project".

א ב ד ו ן

New member
יש כל כך הרבה!! ../images/Emo26.gif

עזוב אימה.. יש מלא סרטים שאני אישית כל כך אוהבת.. כמו: יעד סופי שאני נורא אהבתי את הסרט.. ספון - מישהו ראה? סרט מעולה! יש את הסרט רקווים לחלום שאני חושבת שזה אחד הסרטים היותר טובים שאי פעם יצאו - עזוב אימה או לא.. ויש עוד כל כך הרבה!!! אבל כל כך הרבה!! אי אפשר להגיד אחד.. זה בלתי אפשרי

blinkin p a r k

New member
הסרט שאני הכי אהבתי זה

הסדרה של סיוט ברחוב אלם פשוט סרטים ממש טובים חוץ מהשביעי שביאס אבל בסך הכל ממש טובים יש עוד סרטים שאהבתי אבל פרדי היה ממש טוב...

ליאורנר

New member
זה הרשימה של הסרטים שהפחידו אותי...

סיוט ברחוב אלם - כל הסרטים בית קברות לחיות קנדי מן ואות משמיים זה לא הפחיד אותי אבל זה סרט מאוד מאוד מעניין וזה אחד הסרטים[שלושתם] וזהו אני חושב... גם יעד סופי היה טיפה מפחיד....

DoctorSatan

New member
טוב נו אני עדיין חושב

שזה סרט מגניב. הם עשו את זה שזה יראה אמיתי (במיוחד הקטע שמתועד במצלמה ביתית) וזה ספוילר למי שלא ראה.

miss i

New member
מספר סרטים שאהבתי הם:

זוהי רק רשימה חלקית כמובן: אות משמיים המגהץ פרדי - 1 + 3 + 4 + 5 הצילצול קנדימן אם אני אזכר בעוד, אני אוסיף.

א ב ד ו ן

New member
קנדימן סרט פשוט מצחיק לדעתי...

הוא ממש לא הפחיד אותי - ראיתי אותו איזה 80 פעם . אבל אחלה סרט:)

miss i

New member
עד היום אני לא מביטה במראה...

one bloody mary two bloody mary three bloody mary

blinkin p a r k

New member
יעד סופי באמת סרט טוב...(שניהם)

הצילצול סרט גרוע יחסית בשביל סרט אימה... קנדימן עוד לא ראיתי אבל ארא בקרוב...

i love usa

New member
הצילצול הוא סרט פשוט ענק

גם את סירטי פרדי קרוגר אהבתי ואת החייזרים באים גם אהבתי אמ... בית קברות לחיות האמת ראיתי ממש ממש מזמן ואני לא זוכרת אבל אני יחפש אולי יהיה אותו שוב ואני יראה אותו את יעד סופי 1 לא ראיתי את 2 ראיתי לא את כולו חלקים ממנו בגלל שרציתי לראות את 1 ואז את 2 אבל בחלקים שראיתי ב-2 הוא ממש סרט מעולה עוד סרטים שאני רוצה לראות זה המנסרים מטקסס ,פרדי נגד ג'יסון,בית המתים חיים שיש לי אותו על המחשב אגב בקרוב אני יראה אותו,ואת בית 1000 הגופות יש עוד רשימה ארוכה של סרטים שאני רוצה לראות והיו עוד פשוט מלא סרטים מפחידים שראיתי אני פשוט לא זוכרת כרגע את כול השמות

i love usa

New member
אה..ניזכרתי בעוד שני סרטים

כפר הארורים ראיתי וגם את הגירסה הישנה בשחור לבן ראיתי הגירסה בשחור לבן היא סתם לא משהו

TrancE MaN

New member
וותרי על בית המתים

סרט לא משהו בכלל... נראה כאילו הבמאי ניסה לעשות אפקטי מאטריקס, אבל התקציב שלו לא היה ממש גבוה... גם בית עם 1000 הגופות לא ממש משהו למרות שאני לא ממש זוכר את הסרט..

למעלה