איזה סרט אימה הכי אהבתם?

blinkin p a r k

New member
איך שכחנו?!

פרדי נגד ג'יסון סרט פשוט מעולה אני אישית אהבתי מאד... גם פחדתי ממנו פשוט סרט מצוין... מחכים לשני בסדרה...

D i l D o

New member
פחדת? אני צחקתי...

וכן, זה סרט מעולה למי שראה את כל הסרטים בשתי הסדרות - נוסטלגיה עצבנית, אני מממממממש נהנתי מהסרט, אבל מפחיד זה הדבר האחרון שאפשר לומר עליו.

WhiteSnake 85

New member
סרט שלא חושב שראיתי אותו כאן|ספוילר

יש סרט שכמעט ולא הזכירו אותו בפורום הזה, אם בכלל. פלישת חוטפי הגופות, אני מכיר לפחות 3גירסאות: אחת משנות ה50-60, אחת מ70 ומשהו ואחת מ94. אולי יש עוד, אבל לדעתי הגירסה של שנות ה70 מצויינת ובהחלט שווה המלצה. עוד סרט מצויין לדעתי הוא "המקרר". זה על מקרר שאוכל אנשים. יאמי. סתם,סרט גרוע בטירוף. הצילצול היפני בהחלט סרט מצויין,לדעתי הרבה יותר טוב מהאמריקאי. ה"יצור", יחסית לשנה ולאפקטים הוויזואלים סרט משובח זאב אמריקאי בלונדון-עוד סרט שלא מוזכר כאן. עוד משהו? כשאזכר ארשום...

miss i

New member
אני ראיתי בזמנו גירסה עם

דונלד סאדרלנד, ונדמה לי שזאת משנת 1994. אבל ייתכן שזה היה עיבוד לספר המצויין Puppet Masters, או בעברית "השליטים". בנוגע ל"מקרר", אני ממש בטוחה ששמעתי עליו! ראית את "המגהץ" ? זה עם רוברט אינגלנד.

WhiteSnake 85

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

לא חושב שאנחנו מדברים על אותו הסרט - הסרט שאת מדברת עליו זה "הפולשים" ומבוסס על ספר מאת רוברט היינלין. זה סרט גם טוב, אבל לא אותו אחד.אני מדבר על סרט עם דונלד סאתרלנד משנת 70 ומשהו,אחר, נקרא "פלישת חוטפי הגופות ומבוסס על סרט פראנואידי משנות החמישים. גם על פלישת חייזירם לכדוה"א, אבל חייזרים מסוג שונה.
והאמת? מעולם לא שמעתי על סרט שנקרא המגהץ. הוא טוב כמו שהוא נשמע? אשמח לקבל עליו פרטים

miss i

New member
ראיתי אותו לפני המון זמן ../images/Emo58.gif

אבל אני זוכרת שהוא היה ממש מפחיד. זה על מכונת גיהוץ ענקית, בבית חרושת אפלולי לייצור ביגוד כלשהו. המכונה פוגעת בכל מיני עובדים. בתפקיד בעל הבית חרושת נמצא השחקן רוברט אינגלנד, שנותן לתפקיד נפח ומימד מעניינים ביותר.

TrancE MaN

New member
פלישת חוטפי הגופות? שמעתי על זה פעם

זה סרט אימה? לי אמרו שזה מן מתח כזה נדמה לי.. לא זוכר.. מה שם הסרט באנגלית? יהיה נחמד אם גם הוא יהיה באוסף שלי ;)

Spiritfall

New member
אימה? אני לא חושבת שזה כל כך אימה..

אבל.. הצלצול הוא לא מפחיד, הוא פשוט יפה!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיש הרבה...

בעיקר פרדי קרוגר, יום שישי ה- 13 כל הסרטי אימה הקלאסיים המצויינים...

fuck u you fuck

New member
חחח "הישות האחרת"

ידוע גם כ "the entity" סרט מ1981 אבל מבוסס על מקרה אמיתי מ-פ-ח-י-ד אותי בכל אופן הוא צימרר עצם העובדה שהוא אמיתי העבירה בי חלחלה זה על ישות שלא רואים אותה והיא אונסת איזה בחורה מי שמכיר מוזמן להגיב

למעלה