איזה עוד להקות ת´ראש אתם אוהבים?

Zed off

New member
איזה עוד להקות ת´ראש אתם אוהבים?

ככה נראה אם יש פה עוד חובבי ת´ראש... להקות שאני אוהב - dark angel sadus testament exodus annihilator kreator heathen Destruction coroner tankard forbidden יש עוד...כמו שאמרתי ת´ראש זה הסגנון הכי אהוב עלי,ולמי שלא מכיר את הלהקות האלו יכול לנסות,אם אתם אוהבים את התקופה הישנה של מטאליקה אין סיבה שלא תאהבו את הלהקות שכתבתי,בעיקר testament,התקופה הישנה שלהם ממש דומה לשל מטאליקה...(למה יש לי הרגשה שרק איי דאק יגיב להודעה הזאת)

HelloweeN

New member
Slayer

ללא ספק!! מבחינתי, להקת הטראש הטובה בעולם! כמובן שאני מתכוון לתקופה הישנה (עד סאות´ אוף הבן בערך).

Bodom-child

New member
אני מסכים

בהחלט להקה מצוינת למרות שרוב הזמן היא היתה נורא יציבה והיציבות הזאת גרמה לכך שהם נשארו די מקובעים. הייתי אומר שנקות המפנה שלהם היתה לאחר SEASONS שהוא האלבום המועדף עלי. ההצלחה מהאלבום הזה העלתה את ערכם והם הוציאו את A DECADE OF AGGRESSION שהוא אלבום הופעה מעולה בפני עצמו. רק חבל שההצלחה ממנו ומSEASONS עלתה להם לראש.

HelloweeN

New member
כן, סיסנס אלבום חביב מאוד.

אני אוהב אותו, גם את ריין אין בלאד (אין לי כח לאנגלית, עשיתי היום בגרות בזה.). בעיקרון ההתמסחרות של סלייר מאוד דומה לזאת של מטאליקה. סיסנס יצא באותה שנה כמו בלאק, וממנו (פחות או יותר) סלייר, ומטליקה במקביל התחילו להתחרבן. (סלייר עוד הספיקו קצת להתאושש עם סאות´ אוף הבן... אבל גם הם נפלו).

HelloweeN

New member
אם כך ידידי, טעות שלי

הייתה לי הרגשה באמת שהוא יצא אחרי.... אז להלן תאוריית ההתמסחרות של סלייר ומטליקה דומות אפילו עוד יותר.

Bodom-child

New member
תראה

זה וודאי מה אומרת המילה התמסחרות אבל הכיוון הכללי די ברור. בכל מקרה הבעיה אצל סלייר אני חושב היא שהם נשארו תקועים במקום לא היה להם שום שינוי הם כאילו רצו למחזר את ההצלחה שלהם וליצור שוב ושוב את אותם הדברים עד שזה נהיה משעמם. הם גם לא השכילו ליצור יצירות מופת כמו סיזנס או האלווד פוינט טוב זה פורום מטליקה ולא סלייר אז זה יספיק להיום

HelloweeN

New member
כן.

אבל דוגרי, אני לא אוהב שלהקה משנה סגנונות כל שני וחמישי. אם הם כבר מיצו, מבחינתי הלהקה צריכה להתפרק. ברוב במקרים.

a_duck

New member
אמ...שלי...

sadus testament nuclear assault dead head divine decay kreator heathen זה בערך מה שאני הכי אוהב... אני גם אוהב את רוב מה שהזכרת...

MoonSoFast

New member
אני לא מכירה את כולן אבל

שמעתי חלק...... את annihilator kreator MegadetH ומטאליקה קצת ואם כבר, מישהו יכול להמליץ על שירים טובים כל הלהקות שהזכרת?

a_duck

New member
טוב....

SADUS CERTAIN DEATH AGRESSION ILLUSIONS נראה לי האהובים עלי... אבל כל השירים שלהם טובים...חוץ מWORDS OF WAR שאני לא ממש מת עליו עדיין לא שמעתי שיר שלהם שלא אהבתי... NUCLEAR ASSAULT GAME OVER STARTED IN HELL CRITICAL MASS ויש להם גם קאבר טוב לVENOM שנקרא DIE HARD HEATHEN SET ME FREE DEATH BY HANGING BREAKING THE SILENCE DIVINE DECAY GENOCIDE HOLLOW BLOODLINE DEAD HEAD DREAM RECIEVER SIX WASTE OF SKIN

a_duck

New member
ובקשר לTANKARD

לא שמעתי אותם הרבה אבל אהבתי את ALCOHOL EMPTY TANKARD KINGS OF BEER

Zed off

New member
ועוד...

Testament Over The Wall Practice What You Preach down for life Exodus fabulous disaster Bonded by blood the toxic waltz dark angel darkness descends death is certain (life is not merciless death אממ כל הלהקות שאני ואיי דאק כתבנו להם המלצות הן מצויינות,אבל אם את דיי מתחילה בת´ראש יכול להיות שלהקות כמו דארק אנג´ל וסאדוס היו קצת כבדות בישבילך,תורידי להתחלה את השירים שאיי דאק המליץ על Heathen ואת השירים שאני המלצתי של Testament,אחר כך תורידי גם את האחרים...

a_duck

New member
אם כבר TESTAMENT

אהבתי גם את DEMONIC REFUSAL...לא בדיוק שיר ת´ראש אבל גם יפה...

Zed off

New member
אני לא כלכך אוהב את השיר הזה

גם את כל האלבום,לא יודע למה,פשוט לא מתחבר...

Lucky Bob

New member
בלה ..

של סאדוס.. אתה לא אוהב את LAST ABIDE BLACK THE WAKE TWISTED FACE גם הם שירים ממש טובים, לדעתי..

Zed off

New member
אגב...

לאלה שלא יודעים,מטאליקה המציאו את סגנון הת´ראש,כלומר יש על זה הרבה ויכוחים ויש אולי להקות שניגנו לפני זה ת´ראש,אבל קיל אם אול נחשב אלבום הת´ראש הראשון...

the eye2001

New member
פששש

בואנה אחי....סחטיקה.... סוף סוף אנשים שאוהבים ת´ראש!!! חשבתי שאני לבד בארץ הזו... אחלה...

the eye2001

New member
פשששש

בואנה אחי....סחטיקה.... סוף סוף אנשים שאוהבים ת´ראש!!! חשבתי שאני לבד בארץ הזו... אחלה...

למעלה