איזה עוד להקות ת´ראש אתם אוהבים?

Upon The Ashes

New member
thrash that i like...

Kreator- my favorite Megadeth(old) Terror 2000(thrash\melodic death) necrodeath (thrash\black) sodom sadus exodus dark angel Slayer(old) Coroner and Nuclear Assault are not bad either Sepultura(old) The Haunted(thrash? melodic death? both i guess)

Lucky Bob

New member
אהה... לא ידעתי את זה..

חשבתי שוונום וסלטיק פרוסט, או אממ.. מוטורהד או.. שנייה.. אה כן, מרסיפול פייט הם אלה שייסדו את העניין. טעות שלי, כנראה..

Zed off

New member
אז ככה

כל הלהקות שאמרת השפיעו מאוד על ז´אנר הת´ראש אבל בתחילת דרכן אף אחת מהן לא הייתה ממש ת´ראש,הלהקות שהמציאו את הת´ראש הטהור כמו שאתה שומע עד היום הן מטאליקה וסלייר,ופעם הבאה על תתנשא...

Lucky Bob

New member
אה, אוקיי... סבבה.

בתור התחלה זה "אל".. "אל תתנשא", אם אני לא טועה. ועם כל הכבוד, לא התנשאתי, פשוט אמרתי את מה שחשבתי, וזה כלל לא היה בטון מתנשא או משהו.. אבל עמך הסליחה אם זה מה שהסקת מזה.

a_duck

New member
מה שאמרת זה...

ספיד ולא ת´ראש... ואם אני לא טועה, גם וונום היו איפשהו באמצע שנות ה80 לא? הם לא היו ממש לפני מטאליקה או משהו כזה...וגם אם כן, זה עדיין לא ת´ראש נקי כמו KILL EM´ ALL...

להקות שאני אוהב

annihilator exodus megadeth testament machine head הישנים כמובן, אם אפשר לקרוא לזה טראש בכלל. grave digger

Upon The Ashes

New member
grave digger...

its HEAVY METAL! with slite influances of Thrash... but its NOT Thrash metal and NO, u cant call Machince Head thrash

Lucky Bob

New member
......

מתוך הלהקות שציינת אני אוהב את אקסודוס, טסטאמנט, סאדוס, אנילייטור וקריאייטור.. אה וגם שיר אחד של טנקארד.. THE MORNING AFTER. מעבר למה שצויין, בתחום הט´ראש פחות או יותר, אני אוהב את אוברקיל, סודום, פסטילנס, סלטיק פרוסט ו-וויצ´רי.

Lucky Bob

New member
בספירס פסטילנס זה דת´ טכני,

אבל לפני זה, וביחס לספירס, לדעתי, במלאוס מלפיקארום ובקונסומינג אימפולס זה יותר ט´ראש מתוחכם משהו עם סולן דת´. הם אמנם הלכו והתפתחו והגיעו אכן לדת´ טכני, אבל הייתה להם בהחלט תקופה של ט´ראש.

Nomaed Dominus

New member
אההה... ת´ראש!

עד לא מזמן בכלל לא כ"כ התחברתי לת´ראש... אבל אז שמעתי כמה להקות ת´ראש גרמניות! :) אז מה אני אוהב מת´ראש: old Metallica old Megadeth old Slayer Sepultura ´till Chaos (not including) זה להקות הת´ראש הפופיות. וכמובן: Kreator!!! Sodom Exodus Sadus

ביחי

New member
לא אוהב ת´ראש

מטאליקה היחידים ששמעתי... כל השאר... ממש לא בשבילי לא מספיק מושקע.. סתם רעש טוב אולי מגה דת´.. הם בסדר מרטי פרידמן הוא גיטריסט מלך

למעלה